Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reforma? To bych si představoval jinak!!! Začal bych u pánů poslanců, poté polostátní firmy - ČEZ apod. Dále je nutné vybrat kvalifikované pracovníky do vedení klíčových institucí - jako jsou Nemocnice, Úřady,.. do té doby nemá smysl cokoliv dělat.
    Každý si dělá co chce, stát chrání zlodě, tuneláře a nepříspusobivé spoluobčany. Normální, slušní pracující jsou "okrádáni" státem.
    Je to jen můj názor, doufám, že se najde někdo schopný a založí středopravicovou stranu, která se bude snažit prosadit uvedené změny.

    Honza
    • Nápodobně. Plný souhlas. Ovšem jakmil se založí nová středopravicvá strana, bude muset být odněkod financována. Takže - korupční prostředí jako prase. Celý systém je hnus a jeden velký podvod...
      Nevím co s tím. jen mám neblahétušení, že to moc zle skončí. Jen doufám, že zle pro celou vládní elitu od r.89.
  • Ujednoťme si konečně názory. Občané, kteří nic nenakradli, neprošustrovali, nezvorali hloupými nápady, neustále slyší dej, zaplať, přispěj, nedostaneš. Už jsou z toho unaveni a roztrpčení. Konec konců, kdyby k tomu propadu hospodářství a politické morálky došlo jakousi vyšší mocí, asi by se na situaci dívali smířlivěji. Za této situace, kdy nikdo z politiků ani nepípne o tom co v této zemi napáchal a raději neustále popichuje lidi, že si žijí nad poměry, nečistí si zuby a žijí zbytečně dlouho, nelze od národa očekávat pochopení pro to, aby špatně placení občané platili za chyby dobře placených politiků. Ti samozřejmě žádné starosti mít nebudou. Mají nahrabáno. A opravdu si někdo myslí, že politickým dosazením do funkce ministra někdo najednou přestane být hlupákem a jeho charakter se křišťálově pročistí? Že koupí papíru na "vysokoškole" nabude inteligence a stane se odborníkem na všechno? To už není ani k smíchu. Není přece donekonečna možné, aby politický názor byl důležitější než názor odborný. Dokud budou řídit stát politici, ještě k tomu nevalného vzdělání a pochybného charakteru, bude to čím dále tím horší, bez ohledu na snahy omámit národ tvrzeními, že se tak děje k jeho dobru. Dohady o tom, co je třeba a co ne je třeba nahradit přemýšlením o tom, jak k tomu všemu došlo a jak z toho ven. Jednoduše, bez politiků, ale s odborníky.
    • Malá vsuvka Pavle. S politiky a vrcholnými manažery polostátních firem ( ČEZ, Sazka aj.). Ale za katrem, a se zabaveným veškerým majetkem. Samozřejmostí je nucená robota, kterou si zaplatí tu trochu blahobytu v trestnici. Jinak se tu nic závratného nezmění.
  • Holt mi jde o peníze a nestydím se za to, pane ministře, Vám jde asi o všeobecné blaho horních dvou tisíc.Tam já bohužel nepatřím, jinak bych zuřivě fandil a i s Vámi surfoval mezi politickými stranami.Nebo založil Supertop 2012.
  • Každý amatérský internetový brouzdal je schopen "vygůglovat", že za pojmem REFORMA se obecně skrývá "přeměna, změna, úprava, zlepšení, systémový děj ve společnosti spojený s dlouhodobou změnou stavu".
    A jen amatérský zákonodárce není schopen pochopit, že např. změna poplatku za den pobytu v nemocnici ze 60 Kč na 100 Kč není pro nikoho oním zlepšením !!!
  • Bodejť by jim nešlo o peníze, když nemají z čeho žít! To je tak těžké pochopit? Ti co mají zlaté padáky a nakradené miliony v bance s reformou určitě souhlasí. Jim nějaká koruna chybět nebude, ale když máte příjem do 10000, tak počítáte každou . Sytý hladovému nevěří....
  • Tomuto zmetkovi a mafiánovi se nelíbí, že lidi nechtějí Klausovy "refomy"! Hlásná trouba
    Václava Klause, opilec Kalousek, je velmi vytrvalý v prosazování vůle Mistra Světa!
    Nám je to zcela lhostejné, co si myslí "elita" v Praze! Ne dobře to dopadne!
  • To je ale vůl! Lidem jde o peníze, kdežto on šel do politiky, aby zchudl. Za pružinského privatizace se tady rozkradlo nějakých 3,5 bil. českých. Každý rok se na státních zakázkách rozkrade dalších 50 miliard. To ho ovšem nechává v klidu. Gaunerům a kmotrům nikdo přece na peníze sahat nebude.
  • Jasně. O ty nám jde až v první řadě. Ty prase sprostý smradlavý nacamraný...
  • A o co jde Vám pane ministře? Kam přijdete tak tam je pohroma- například si vzpoměňte na Vaše působení v roli náměstka ministra obrany-to byly kšefty co? Výměna nadzvukových stíhaček za vrtulníky které asi skončily jako železný odpad. A co Vy , pane Nečasi - panu Klausovi jste odmítl dělat ministra obrany a nyní si troufnete rovnou na roli premiéra? Tehdy jste uvedl že jste na funkci ministra obrany příliž mladý a chcete si užívat života s rodinou-nyní je Vám rodina volná? Uvědomujete si , že si zahráváte s životy deseti milionů lidí, kteří se snažili poctivě pracovat a žít a nutíte je platit paušální poplatky nehorázných částek ber kde ber? Udělat ministrem práce a sociálních věcí bývalého předsedu Hospodářské komory - a tedy jednoho z vrcholných podnikatelů - to je výsměch celému sociálnímu systému. To opravdu myslíte vážně, že Vám ještě někdo uvěří?
  • Víte reformy nás neminou, ale toto nejsou reformy- to je jenom vytahování peněz lidem z kapes(ono je to konec konců nejjednodušší a tyto "úpravy" zvládne i blb). Víme, že až 25% peněz ve zdravotnictví proteče někam do černé díry, ale jakmile doktoři dosáhli svého tak se nesmí na nic sáhnout kromě zvýšení poplatků- toto je reforma- to je výsměch všem lidem co ještě mají práci a dělají. Všichni poslanci a jejich poradci dělají svoje soukromé kšefty na živnosťák hádejte proč. A tak můžete brát jedno odvětví za druhým. Nakonec nám to vydrželo alespoˇtěch 20 let. A Kalouskovi vzkazuji- až budou dávat chleba, rohlíky a auta za úsměv tak se budu usmívat od rána do večera!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit