Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ták.. a o co asi tak jde celou dobu vám vy pokrytci ??? myslíte si snad že to tady ještě někdo neví, o co VÁM jde ???
  • Víte reformy nás neminou, ale toto nejsou reformy- to je jenom vytahování peněz lidem z kapes(ono je to konec konců nejjednodušší a tyto "úpravy" zvládne i blb). Víme, že až 25% peněz ve zdravotnictví proteče někam do černé díry, ale jakmile doktoři dosáhli svého tak se nesmí na nic sáhnout kromě zvýšení poplatků- toto je reforma- to je výsměch všem lidem co ještě mají práci a dělají. Všichni poslanci a jejich poradci dělají svoje soukromé kšefty na živnosťák hádejte proč. A tak můžete brát jedno odvětví za druhým. Nakonec nám to vydrželo alespoˇtěch 20 let. A Kalouskovi vzkazuji- až budou dávat chleba, rohlíky a auta za úsměv tak se budu usmívat od rána do večera!
  • Ujednoťme si konečně názory. Občané, kteří nic nenakradli, neprošustrovali, nezvorali hloupými nápady, neustále slyší dej, zaplať, přispěj, nedostaneš. Už jsou z toho unaveni a roztrpčení. Konec konců, kdyby k tomu propadu hospodářství a politické morálky došlo jakousi vyšší mocí, asi by se na situaci dívali smířlivěji. Za této situace, kdy nikdo z politiků ani nepípne o tom co v této zemi napáchal a raději neustále popichuje lidi, že si žijí nad poměry, nečistí si zuby a žijí zbytečně dlouho, nelze od národa očekávat pochopení pro to, aby špatně placení občané platili za chyby dobře placených politiků. Ti samozřejmě žádné starosti mít nebudou. Mají nahrabáno. A opravdu si někdo myslí, že politickým dosazením do funkce ministra někdo najednou přestane být hlupákem a jeho charakter se křišťálově pročistí? Že koupí papíru na "vysokoškole" nabude inteligence a stane se odborníkem na všechno? To už není ani k smíchu. Není přece donekonečna možné, aby politický názor byl důležitější než názor odborný. Dokud budou řídit stát politici, ještě k tomu nevalného vzdělání a pochybného charakteru, bude to čím dále tím horší, bez ohledu na snahy omámit národ tvrzeními, že se tak děje k jeho dobru. Dohady o tom, co je třeba a co ne je třeba nahradit přemýšlením o tom, jak k tomu všemu došlo a jak z toho ven. Jednoduše, bez politiků, ale s odborníky.
    • Malá vsuvka Pavle. S politiky a vrcholnými manažery polostátních firem ( ČEZ, Sazka aj.). Ale za katrem, a se zabaveným veškerým majetkem. Samozřejmostí je nucená robota, kterou si zaplatí tu trochu blahobytu v trestnici. Jinak se tu nic závratného nezmění.
  • Ty zmrdi Kalousek,Drábek a Nečas to snáma myslej dobře.Chudáci posranci maj jenom naplánováno 230tisíc měsíčně a DĚLAJ REFORMY, jejich pohunci na FÚ v Novém Boru v čele se soudružkou Kolertovou (ředitelka fú),soudružkou Hančovou dokáží lidem likvidovat život dělat znich žebráky a likvidovat živnosti. Sami ty PRASNICE kradou a čekaj na úplatek!!!!! Dopravce Nový Bor *12* *12* *12*
  • Národe povstaň a pojdme na ty KURVI vyházet z oken a bude alespoň o spoustu zlodějů a tunelářů míň !!!!!!!!!!!!!
  • Vážení, zde si zanadáváte, ale nic se nestane, papaláši nahoře to všechno mají už dávno rozhodnuté, a tohle je jen taková komedie aby se jako zavděčili nám obyčejným lidem, že jako se brání a snaží se vymyslet něco méně razadního, ale opak je pravdou, v dnešní době mít děti tak to je opravdu velká odvaha, co je dnes jisté? vůbec nic, práce není, a neustále více odvádíte z platů více a více peněz, od příštího roku bude dražší DPH, tak služby půjdou nahoru, popelnice chtějí zvýšit, zdravotní péči, a další rok i sociální a zravotní pojištění, tak mi řeknite co nám z těch platů zůstane? ani na pohřeb si nenašetříme, ten se také díky DPH zvedne, tak opravdu to chce vyjít do ulic né jen jedinci, ale všichni, přeci se nenecháme takhle oškubat, ti nahoře se nám smějí ti si dají superplat 230.000,-- , ale co my obyčejní lidé? když teď nevyvoláme nevole tak my jim budeme přispívat na jejich superplat, a co bude dál?
  • To je ale vůl! Lidem jde o peníze, kdežto on šel do politiky, aby zchudl. Za pružinského privatizace se tady rozkradlo nějakých 3,5 bil. českých. Každý rok se na státních zakázkách rozkrade dalších 50 miliard. To ho ovšem nechává v klidu. Gaunerům a kmotrům nikdo přece na peníze sahat nebude.
  • Tomuto zmetkovi a mafiánovi se nelíbí, že lidi nechtějí Klausovy "refomy"! Hlásná trouba
    Václava Klause, opilec Kalousek, je velmi vytrvalý v prosazování vůle Mistra Světa!
    Nám je to zcela lhostejné, co si myslí "elita" v Praze! Ne dobře to dopadne!
  • Holt 8 z 10-ti lidí je tak "natvrdlých", že si neumějí spočítat, že když teď jaksi neobětují 10 %, tak za 5 let obětují 50 %, nebo i víc, jako v Pobaltí. To pak bude pecka mezi oči, až bude republika bankrot a na dávky a důchody nebude vůbec. Moc daleko už k tomu není. Ovšem socky, co do kasy nikdy nic nedali, ty budou řvát jako vždycky nejvíc, že chtějí socialistické vejdobytky. *1* *1* *1*
    • Jsi kréťa k pohledání jako ten Kalousek.
    • ekonomickymáte recht.Ale proč by dnes chudli,když zítra vše stejně všechno rozkradete
    • Milej Kočičáku pokud bych viděl, že tzv. reformy mají nějaký smysl, klidně bych se o 10% svých výdajů uskrovnil (předpokládám, že by se uskrovnili ale všichni, včetně navrhovatelů reforem). Ono to ale žádný smysl nemá, jelikož státní rozpočet je jako cedník do kterého můžeš lít miliardy horem dolem a vždycky bude v mínusu i kdyby nás všechny zdanili 95%. Podle mě už tuhle situaci žádné reformy nezachrání a nemyslím tím jenom náš Čechistán ,ale celý svět. Problém je v tom, že těch pár tisíc lidí, co světu fakticky vládnou, chtějí vlastnit i všechno světové bohatství a ovládat ostatní lidi.
  • Reforma? To bych si představoval jinak!!! Začal bych u pánů poslanců, poté polostátní firmy - ČEZ apod. Dále je nutné vybrat kvalifikované pracovníky do vedení klíčových institucí - jako jsou Nemocnice, Úřady,.. do té doby nemá smysl cokoliv dělat.
    Každý si dělá co chce, stát chrání zlodě, tuneláře a nepříspusobivé spoluobčany. Normální, slušní pracující jsou "okrádáni" státem.
    Je to jen můj názor, doufám, že se najde někdo schopný a založí středopravicovou stranu, která se bude snažit prosadit uvedené změny.

    Honza
    • Nápodobně. Plný souhlas. Ovšem jakmil se založí nová středopravicvá strana, bude muset být odněkod financována. Takže - korupční prostředí jako prase. Celý systém je hnus a jeden velký podvod...
      Nevím co s tím. jen mám neblahétušení, že to moc zle skončí. Jen doufám, že zle pro celou vládní elitu od r.89.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit