Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale,ale.... Vždyť vždy pravdomluvné americké a kyjevské kruhy informovaly o tom, že jde o turisty. Uprchlíky z nich dělá jen ruská propaganda. Tak čekám, kdy údaje OSN označí za proruské lži. Ó...
    • Hlavně, že radio z fašistické Moskvy mluví pravdu.....
      • janku janku, přiznej že jsi chuj tečka!! My to víme naprosto jistě!!
  • Cynismus ke zblití: http://www.blisty.cz/art/73725.html Prý „Evropa trvá na svých hodnotách“
    Přitom kolomniální impéria v přijetí Gruzie, Moldávie, potenciálně Ukrajiny vidí pouze další sousto pro své nadnárodní predátory, nikoliv prostor pro kultivaci a zvyšování životní úrovně tamních obyvatel na úroveň starých zemí EU. Putina obviňují podporovatelé fašistů z toho co sami pomáhali USA rozebehnout a co sami přiživují. A zaštiťují se frázemi o demokracii, svobodě a míru. Přitom dnes je stále zřejmější, že hra na demokracii je velká lež, že nevládne lid ale horní 1% vševlastníků, že mír je podvod a válečníci se titulují přívlastkem mírotvůrci. Kosovo, Afghánistán, Irák, Libye, Sýrie, Ukrajina – co je společným jmenovatelem – suroviny, produktovody, významná geostrategická poloha. A válčí tam západní tzv. „humanita“ – přímo anebo cizíma rukama, cizíma loutkama, dodává zbraně, aby masomlejn mohl pokračovat. A kooperuje přitom s fašisty a teroristy. Sami provádějí teror vůči jiným státům, které chtějí provádět nezávislou politiku.
    • ano, ten článek jsou žvásty
  • Smítko v oku druhého jim vadí, břevna v oku svém si nevšimnou. Kdekomu vyčítají kde co, ale že sami vraždí, loupí, vydírají, začínají nekonečné série násilí na základě lží a podvodů to jim nevadí, mluví o demokracii ale spolupracují s režimy, kde jenom úvaha o parlamentním systému (chraňbůh o demokracii – vládě lidu) je trestná, kde demonstranti jsou stříleni, podporují režimy, které svrhávají neústavním způsobem legálně zvolenou reprezentaci (i podle jejich vlastních kritérií) jenom proto, že neprovádí politiku podle jejich protektorských povelů, vyvážejí „demokracii“ a přitom podporují, když se jim to hodí, režimy, které nevznikly parlamentní volbou ale zinscenovaným pučem na základě vydírání a parlamentního podvodu, podporují politiky, kteří chtějí svrhávat atomové bomby na jiná etnika, mluví o humanitě ale střílení do demonstrantů, zakázané kazetové a fosforové bomby, uřezávání hlav šiřiteli „demokracie“ a kuchání břich, únosy a vraždy novinářů jim nevadí. Mluví o mezinárodním právu ale samy se jím neřídí, přepadají suverenní země na základě vylhaných lží, unášejí lidi do jiných států, mučí zajatce, zbavují je práva obhajoby, nevadí jim útok na cizí ambasádu …
    • ANO, - Spojené státy teroristické, fašistické a mafiánské - odporné vedené Bilderbergem. - tento hnus co nemá s lidskostí už nic společného ještě celý svět poučuje o mezinárodním právu, lidských právech, demokracii , svobodě a jiných nesmyslech, přitom zabíjí neviné, obchodují s jejimi orgány, zabírají strategické suroviny i strategická území, která jim nepatří po celém světě - zrůdy. made ins USA:
  • Vystoupení Carjeva zapůsobilo dojmem vnitřního uklidnění člověka,který sice ví,že to bude hrozné,ale že dosáhnou vítězství,podobně jako tomu bylo před 73 léty.Začala partyzánská válka kdekoliv na Ukrajině a vůči ní je chunta v podstatě bezmocná.Když přejdou letní měsíce
    a nastanou plískanice a nástup zimy,dojde k životnímu ohrožení obyvatelstva celé země chladem a hladem.Bylo by na čase,aby se důležití lídři Evropy nejlépe už zítra rozhodli nepodporovat dál zločinnou aktivitu washingtonských neoconů a přiznali svým obyvatelům,že se i na ně chystá
    zima,na kterou nejsou připraveni.Chytřejší prodejci uhlí v mém okolí už zareagovali a začali se v dosud nevídané míře předzásobovat už v době,kdy normálně měli vymetené sklady .
  • Běžný den občana EU - necenzurovaný příběh z tržní džungle!

    Tož jsem se dočetl že úřad práce funguje jako zprostředkovatel práce. Tam mě práci dají
    jásám. Však paní úřednice mě jen řekla že práci nemají at si jí koukám najít sám.
    Tož hledám ale stále dumám nad tím za co vlastně ty paní za přepážkou berou plat?

    Tož jdu se kuknout do města co je tam nového. Další posprejované fasády domků a budov.
    Větší počet žebráků na každém rohu kolem kterých bez povšimnutí chodí zlatá mládež
    děti kariéristů z KSČ kteří se dnes považují za podnikatelskou smetánku společnosti. Poloprázdné restaurace kde pár důchodců hodinu cucá malé pivo - lidi nemají na pivo natož na lázně či lékařskou péči - za komunistů sci fi dnes krutá skutečnost!
    • to bude asi tím, že komouši budují kapitalismus. To bude kapitalismus na truc, ať se z toho posereme. Jo, když to národu nevadí a dostává do sedla lidi jako Klaus atd, tak se nedivme.
      • Klaus byl zlodějský šmejd , ale tečko -. - Lucky - koho pak podporují USA, CIA, EU na té Ukrajině - stejně odporné a ještě odpornější zloděje . Porošenka, Achmetova, Kolomojského atd a ještě k tomu fašisty bandrovce - USA dobytek a odporné zrůdy.
        • ale jdi tečko rr, zase kecáš, jako vždy.
  • Vůdci USA/EU patří před soud. Plně podporují Kyjevskou prozápadní pučistickou vládu která
    1. Dáva zbraně fašistickým bojůvkám které dokonce obnovují koncentrační tábory.
    2. Ukrajinští bojovníci ostřelují městské čtvrti letectvem což je jasný válečný zločin.
    3. Ukrajinci nutí terorem vlastní občany kteří po právu současný režim neuznávají k útěku
    ze země což je genocida jako hrom.

    Ovčanům EU je to jedno. Dokud je na pivko hadry a mobil nikoho to nezajímá. Rusko však
    přijme tvrdé ekonomické a vojenské protiopatření. NATO chce základny na Ukrajině.
    Tohle všechno může snadno skončit 3. světovou válkou - pak se ovčánci proberou ale to už bude pozdě. Západní vůdci kteří nás k ní vedou se schovají do podzemních bunkrů.
    • Ovčanům EU nic není jedno, konečně se EU probudila, protože vidí reálné ohrožení z fašistického Ruska, začne se více zbrojit, všechno zlé k něčemu dobré. Zlo přichází i tentokráte z Moskvy.
  • Jen se těším až nějaký Rus čtoucí tyto provokace a urážky rusů si ho najde a zakroutí mu krkem!! Pak se tečka odmlčí a bude klid.
    • A co teprve nějaký američan, když musí číst urážky od takových teček, jako jsi ty.
      • A co teprve my slované,kteří jsme díky svržení komunismu ,jsme stratili svou lidskou hodnotu a jsme podle olbrajtové na úrovni Bangladéše,to jsme se dočkali.Jen tak dále.
        • Já jsem Čech, Evropan a jako slovan se necítím, moji předci nebyli jenom slované. Na slovana si nehraju a už né na to, aby jako vedoucí síla slovanů byli Rusáci.
    • No vidíš, sám tady píšeš, že ruský argument je "zakroutit krkem"! A přesně to dělají ruští přivandrovalci domorodcům na Ukrajině.
      • Tak bych to neřekl. Krkem začali kroutit a kroutí fašistická vláda v Kijivě podporovaná Zrůdami CIA, EUUSA a dalšími.
      • Přivandrovalci do Ameriky zakroutili krkem 98 milionům Indiánů a ukradli jim jejich zem a takto kroutí krkem všude kam přijdou - na Blízkém východě, v Jugoslávii - Kosovu, nyní na UKrajině, prostě všude - vraždí, loupí, kradou ovšem s plnou hubou lidskýc práv, demokracie a svobody a aby toho nebylo dost, tak pak s orgány zabitých ještě kšeftují - opravdu odporné stvůry americké.
      • je smutné opakovat stále totéž, co dělá naše školství? na Ukrajině odevždy žili ukrajinsky mluvící i rusky mluvící, Rusové i Malorusové a přivandrovali Poláci i ti ale už dávno, a Češi, poměrně nedávno. Mnohá území dnes prý ukrajinská, nikdy k Malorusku nepatřila
  • banky se hroutí,

    Jak dlouho to bude trvat, než něco podobného bude u nás?Udělejte run na banky!
    • Bulharsko brzy přejde k Rusku a doufejme, že i Srbové a další, budou kašlat na EU i na NATO. Je to třeba jinak s námi budou zacházet jak s otroky.
    • Tečko, ty rudý kokotte komunistický,přestaň provokovat!
      • Pjotr Pestěl nebo Šelest?
    • Ty si udělej, ty komouši zayebaný, run na vlastní posr--u kapsu!
      • udělám run na tebe Eviku a budeš nulová
  • Nevážení neurození mizerně placení nádeníci!

    Amerika je nejstarším bojovníkem s komunismem. Už v 19. století US army masakrovala
    a vraždila nějaké rudochy - je zřejmé už podle názvu že šlo o nějakou bunku KSČ.
    Naše vláda sebrala Indiánům zem dřevo ropu ... ale na oplátku jim dala korálky a ostnatý
    drát na neúrodné půdě v rezervacích. To je tržní zlodějna ehm obchod.

    Nyní ruka trhu došla až do Kyjeva. Dají nám půdu plyn .. a dostanou svobodný banán i
    demokratický toaletní papír. CIA ovládá pouze Ukrajinskou armádu a tajnou službu a naši obchodníci ovládají tamní trh - jinak je země zcela svobodná a nezávislá!
    • Kam na to chodíš, nácku?
  • to co páchali v Kosovu, Iraku, Afgánistánu a dalších jimi okopovaných zemích – civilisty, zraněné a mrtvé vojáky vykuchají pro orgány, které pak distribuují na své trhy.
    • Ano přátelé, to je ta demokracie made in USRAEL , to jsou ta lidská práva - svoboda - bliju, bliješ, blijeme. HNUS.
      • To ty bys radši toho šaška z KLDR, to je tvůj idol, to je tvoje svoboda, tvoje lidská práva. Tak se vybli a běž do své země zaslíbené, ať si nekazíš svůj život.
        • Tupounku, nikde v předchozí diskusi se neobjevilo jm. s. koreje. Kdo překrucuje - jednoznačně Jarda.
        • Myslím, že lidé by chtěli hlavně více sociálního smíru, větší vymahatelnost práva a nějaké jistoty o které by se mohli spolehnout. Je smutné, že 25 roků od Sametové revoluce se lidi bojí své budoucnosti a nemohou se v tomto státě spolehnout na nic a hlavně ne na svoji zem. Tato republika poctivého občana dokáže zničit a ze zločince udělat hrdinu ? Je tu všechno posledních cca 5 let tak nějak vzhůru nohama ! *10*
          • No jo, ale co to má společného s vládou a terorem tohoto šílence, co terorizuje vlastní lid. To přeci není žádný argument, zeptejte se svých spoluobčanů a komunistů, proč volili Klause a dalších proč dostali ke korytům Kalousky a Barona Blekotu. Tam hledejte odpověď na ten morální marast, který tu je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit