Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, jak zde čtu příspěvky zejména samozvaných leteckých "znalců", nedivím se, že duchaři a principálové mají prachy. Opomenu-li kydy o ruské střele a o zcestném výkřiku "pilota" Stanlyho, u kterého by mě zajímalo, zda je tak blbý, nebo to ze sebe dělá. Ne, všechna čest, má obzor a neexistuje oblast, které by stejně jako soudružka pusinka a jako anonym nerozuměl, mimo češtiny, tak bych rád uvedl: Je to dva dny co u Lufthansy skončila stávka. Je to 6000 hodin náletu PIC. Dle FR 24 záznamu klesání letadla neodpovídá ztrátě tlaku a není nijak dramatické. Kloním se k tomu co říkal pán, kterého si velice vážím. Pan Keller. Ten uvedl, že mohlo jít o technickou závadu a nepozorností pilotů k CFIT. Stane se to. Bohužel měli blbý terén. Hypotézy bych ale ponechal na investigátorech, nebo jak se to říká. Letadla mě nezajímají, mě zajímají akcie. Zdarec publicisti.
    • Mno... Já ani tak nekritizoval piloty jako tu zprávu která podle čísel v 5hodin odpoledne neseděla ani v jednom údaji s tím co je uvedeno dnes. Vzájemně si až neuvěřitelně odporovala.... A to je celé..... No a vzhedem k tomu že byla čísla opravena situace se jaksi docela dramaticky změnila......
  • no z Donbasu sem nedostřelí tak že klid *1*
  • To by se v CCCP nikdy nemohlo stát, protože zde létají jenom kvalitní letadla vyrobené dělníkama pracujícíma na 185%!
  • Nechme to na panu "publicistovi" darmožroutu Velkovi. To je děs, že je nic spotter nazýván publicistou přes letadla.
  • Prohlédni si "Centrum.cz, kde je titulek s obrázkem "POSLEDNÍ MINUTY LETU TU9525. Takže je to jasné, Buď to nebyl Airbas, anebo ho sestřelili Rusáci z Tupoleva....
    • V tomhle ročním období fata morgana ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit