Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji za vaše velké množství souhlasů, to čráka Simona rozpálí vždy do ruda, ostatně on je to komouš jenže díky postižení nemůže na veřejnost, z jeho hranatýho xichtu by se každej poblil!!!
    Cháchááá
    • Kdyby jsi na veřejnosti propagoval ty své komunistické lži tak budeš rok hledat
      vyražené zuby Ivane *1* *1*
  • Už vím co má Simon Blbec společnýho s panelákem, tvar hlavy!!!
    Prostě zrůda z panoptika!!! Chachacha *1* *1* *1*
    • *15* *15* *15*
    • Skřet Putin má zase mindrák z toho že je impotent. *1* *1* *1*
      • Přestože nejsou známé žádné psané formy časově předcházející zpracování Charlese Perraulta, prameny příběhu je možné vystopovat v ústní lidové slovesnosti mnoha evropských států. Některé z nich stále existují a velmi se liší od všeobecně rozšířené verze inspirované Grimmovými. Příběh byl vyprávěn francouzskými rolníky už ve 14. století, podobně tak v Itálii, kde stále ještě existuje několik verzí, např. „La finta nonna“ (Falešná babička). Je také možné, že tato pohádka vychází z velmi podobných orientálních příběhů. Podle analýzy vývoje příběhu pochází příběh již ze starověku a evropská verze se oddělila asi před tisícem let.[1]

        Prvotní variace příběhu se od toho dnes známého odlišují v řadě znaků. Záporný hrdina není vždy vlk, ale někdy jde o obra („ogre“) nebo vlkodlaka, čímž se příběh dotýká tehdy pořádaných procesů s vlkodlaky (podobným procesům s čarodějnicemi). Vlk obvykle nechá dívku vypít babiččinu krev a sníst její maso, takže se Karkulka na vlastní babičce bezděčně dopustí kanibalismu. Existuje verze, kdy dívka ulehne k vlkovi do postele, prohlédne jeho přestrojení a snaží se utéct. Jako výmluvu „babičce“ použije, že se potřebuje vyprázdnit a opravdu by nechtěla přímo v posteli. Vlk neochotně souhlasí, ale přiváže ji na provaz, aby nemohla utéci. Dívka ale provázek uváže na něco jiného a uteče mu k řece, kde dospělé ženy perou prádlo. Karkulka uteče na druhý břeh a když se jí vlk snaží dostihnout, ženy ho utopí.
      • Putin je na rozdíl od tebe těžce za vodou, především co se obsahu mozku týče, hňupe... *15* *15* *15*
      • Co je mi do Putina de bille? Co to sem taháš kkte Simone? Máš řádně vylízáno a nereaguj xichte prdelní, krabicózní!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • Koukám, že De Bill Simon Blbec stále maká, stále maká, ale už nemůže chcípák chromej, ono nespat měsíc v kuse dá zabrat i tomuto big pitomci!!!
  • Simon Blbec mlčí!!!
  • Simone Blbče je to slaboučký, už asi nemůžeš komouši!
    • Komouše Zemana a Putina tu podporuješ ty Rudý Rypáku! *1* *1* *1*
      • Zeman je bezpartijní a řádně zvolený výraznou většinou hlasů voličů przeident státu *3*
        • Zeman je llhář!
  • Levné krásné bydlení!
  • Simone ty čráku nestíháš, makéééj
  • Simone Blbče jeď, jeď
    • Simona a Tečku tu vidíš pouze Ruskej ožralo. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Simone Blbče, furt hafo slabý!!!
  • A co na to Simon Blbec???
    • Tento zajímavý článek z týdeníku Der Spiegel přetiskl server Europortál. Komunisticko-nacistické námluvy podle něj začaly v Německu už před Hitlerovým převzetím moci!

      Krátce před volbami do Říšského sněmu v listopadu 1932, však v Berlíně společně zorganizovaly stávku v dopravním podniku komunistické i nacistické odbory. Četné davy přívrženců i členů obou stran pak společně v ulicích Berlína zaútočily na stávkokazy, kteří vyjeli s tramvajemi do města a útočili i na policisty, kteří se tyto stávkokazy snažili ochránit. O společném postupu se tehdy domluvili předsedové berlínských organizací obou partají Walter Ulbricht (pozdější nejvyšší komunistický vůdce NDR a stoupenec okupace Československa vojsky Varšavského paktu v roce 1968) a Joseph Goebbels, který pak v Hitlerově kabinetu zastával funkci ministra propagandy.

      Úzká spolupráce komunistů a nacistů přitom nebyla žádnou novinkou. Vyznavači Hitlera a Stalina totiž spolupracovali při stávkách už dříve a také při plebiscitu v Prusku v roce 1931. Ostatně to veřejně prohlásil komunistický poslanec v saském zemském sněmu Kurt Alfred Sindermann, který uvedl, že bolševismus a nacismus mají společný cíl: zničení kapitalismu.
      • ten časopis původně pařil židovské rodině, kam se jeden budoucí nácek přiženil, pak se rozvedl a arizoval... to je ten pavý kritik *15* *15* *15*

        jo a stávkokazové jsou npadáni vždy a všude a je to v pořádku
        • Simčo, první menstruaci jsem dostala v roce 1941 *14*
      • A v témže roce vytáhli proněmeckou kartu i čeští komunisté. Na 6. sjezdu KSČ tehdejší komunistický poslanec a pozdější ministr informací Václav Kopecký pronesl tuto i z hlediska tehdy platných zákonů vlastizrádnou řeč. „My čeští komunisté prohlašujeme, že budeme hájit a prosazovat právo na sebeurčení až do odtržení od českého imperialismu pro utlačované části německého národa“….

        Sbližování komunistů s nacisty pokračovalo pak v roce 1939 po uzavření neblahého paktu Ribbentrop- Molotov. Jednotky Rudé armády vpadly po uzavření tzv. smlouvy o neútočení (ve skutečnosti spojenecké smlouvy) mezi komunistickým Sovětským svazem a nacistickým Německem 17. září 1939 zákeřně do zad Polákům statečně bojujících s nacisty. Čtvrté dělení Polska se stalo skutečností. Rudá armáda se též podílela na deportacích nepohodlných obyvatel z východních polských území, které byly násilně připojeny k SSSR. V nelidských podmínkách bylo v letech 1940 až 41 vyvezeno na Sibiř více než milion Poláků včetně žen a dětí, mnozí z nich zahynuli. Situace na polském území okupovaném nacisty a bolševiky byla srovnatelně hrozná, obě diktatury si v teroru vůči polským civilistům nezadaly. Stalin v té době dokonce veřejně obdivoval Adolfa Hitlera, kterého považoval za svůj vzor. Sovětský svaz také až do vlastního napadení nacisty v roce 1941 ostře kritizoval státy, které s Německem vedly válku o holou existenci
        • Rovněž ruští bolševici vydali v té době nacistům stovky německých komunistů, kteří v Sovětském svazu hledali ochranu před Hitlerem.

          Od podzimu roku 1939 až do června 1941 tedy byli na příkaz ruských bolševiků nejhoršími nepřáteli lidstva angličtí imperialisté, kteří prý chtějí pouze uchovat své kolonie a proto vedou válku, kdežto Hitlerovo Německu touží po míru. To popisuje ve svých pamětech významný agrární politik Ladislav Feierabend, jenž se velmi tvrdě opřel do českých komunistů. Ti totiž podle něj v roce 1940, kdy nacisté popravovali a mučili české lidi, deportovali vlastence do koncentráků a zavřeli vysoké školy, agitovali proti vstupu do československé vojenské jednotky ve Velké Británii, která měla bojovat se státy Osy.

          Svého německého spojence si masový vrah Stalin tehdy velmi hýčkal. Souhlasil s uzavřením hospodářské smlouvy na podzim roku 1939, podle které bolševické Rusko dodávalo Německu důležité suroviny, jako ropu, plyn, železnou rudu atd. To činilo opravdu důsledně a poslední nákladní vlak projel ze SSSR do Hitlerovy říše 22. června 1941 ráno asi jen dvě hodiny před zahájením německého útoku.

          Takže důkazů o hojné kolaboraci komunistů s nacisty je víc než dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit