Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No toto říci náš pán prezident Zeman, tak "kavárenští štváči" to nerozdýchaj a celej václavák by se červenal kartičkama *2*
    • Polodementní Miloš vždycky plácá voloviny a to,že by se celý Václavák červenal kartami o něčem svědčí-lidi ho mají plné zuby dřív než jeho předchůdce.A to byl extra kousek *3* *3* *3*
      • nezdá se, že byste byl schopen zhodnotiot inteligenci někoho, kdo vysoce přesahuje to vaši - máte 50 nebo snad 70 IQ *15* *15* *15* ?
    • Váš prezident Zeman? Ten říká úplně jinačí krávoviny!
  • Zpátky do pravěku?!
    Je to zcela nenormální, když sám papež a jeho kolegové používají nejmodernější techniku ke svému způsobu života.
    A ostatní lidé aby žili jako před 100 lety a báli se nechtěného těhotenství?!! Je to od něho podle mne naprosto nevhodné doporučení!
    Proč sám nejezdí v kočáru s koňmi, ale létá letadlem a jezdí v moderních automobilech?
    Každý odpovědný partner, který nechce děti, by měl použít nejmodernější antikoncepci. *6*
    • Taky to nechápu. Papež si nemůže myslet, že lidi přestanou sexovat, když zrovna nechtějí dítě. Takže správnej katolík sexuje jen za účelem plození dětí?
      • No a hlavně s malýma klukama, to jim jde nejlíp!! *12*
      • O lidech nebyla řeč, v nadpisu se hovoří o KATOLÍCÍCH. Jak správně pravíte, dobrý katolík nemá co sexovat. Vůbec - odpovědný občan nemá co sexovat, kouřit, sladit, pít kafe... hezky do práce a vytvářet hodnoty!!! To je jako v tom vtipu: sedí dva chlápci po smrti u baru, popíjejí, pokuřují a pozorují za skleněnou stěnou ohně pod kotli, v nichž se zmítají hříšníci ve vroucím oleji a okolo pobíhají čerti, přikládají pod kotle a píchají do hříšníků vidlemi... jeden se ptá druhýho: "hele, kde jsem se to vlastně octl?" - "No, tady jsme v pekle..." - Aha, a co teda je to tam vedle??" - "To? To jsou křesťani, oni to tak chtěli..."
        Takže papež si to klidně myslet může.
  • Kdyby tohle prohlásil Zeman, to by bylo kraválu!
  • Ale jo, ať si každý mrdká, jak chce, kdy chce a s kým chce..ale pak ať se taky o to stará, platí a nevydírá i nevyřvává na jiné co mu to mrdkání i s následky.. mají "ochotně" sponzorovat ze svého a dokonce i na úkor svých potomků, protože si s rozmyslem a svéprávně namrdkali jen tolik, kolik jsou schopni na svůj úkor vydělat, uživit, vychovat a obecně zvládnout tak, aby neparazitovali na jiných..Popřemýšlel někdo a zkusil zhruba propočítat v poslední době o jakou už obrovskou hromadu neskutečných peněz a jiných vlastních prostředků pro naše lidi by zůstalo navíc, díky "jiným" co jen prokazatelně parazitují na většině.. v koeficientu xxxxx mrdsociálka x počet parazitů z kterých v naprosté většině nikdy nic dobrého nevzejde a v přírodě by nikdy normálně nepřežili zimu atd... a umí to jen dál mdrkat se mezi sebou, jak kámen cihlu, vyřvávat, vyhrožovat a vydírat celou většinu ostatních a to celosvětově ? Papež má sice pravdu, ale pak je třeba se proti tomu umět i bránit, aby těch mrd mrd.., nakonec nebylo tolik, že tu zatím ještě většinu živitelů a tvořitelů hodnot parazitně i totálně vyžerou a zlikvidují, bez rozdílu náboženství a rasy, protože se neumí ani svéprávně postarat sami o sebe, natož o ty co si namelou někde mezi sebou, právě jak ti "králíci"....Tohle nevyřeší žádný Bůh, ale lidi a "příroda", buď po dobrém či spíše možná už po zlém, tak jako už se to děje miliardy let při všem živém co tu je okolo..
  • Jen aby nějakej králikař nepostřilel redakci vatikánu *7*
  • Moc pěkně jsi to řekl.To tady u nás se hnědočeši množí jak tasemnice.Totiž dělením.Děcko jako prostředek živobytí.Navíc mladá chátra vydává neuvěřitelné zvuky a skřeky.Chce to pořád být středem pozornosti.Ještě horší je to tady na Ostravě,Tady se množí mrknutím.Jdeš po městě a mrkneš na cikánku.A ejhle pikolík do půl roku chodí s bubnem.Takové se tady teda dějí věci.
    • mel na mysli katoliky prosím , ne indickou kastu odpadlých kokotů k ničemu vhodých . To se množí , souhlasím i v podmínkách , že by se tam nedokázaly množit ani krysy. Kocáb jim dopomáhej . Allah Akbar.
  • franto dobrý ale u nás se to netýká katolíků ale cikánů *9*
  • jsem to rikal, ze papa ma na hlave zbytky obvazu.... *1*
  • Je to ostuda zločin a nezodpovědnost ze strany mladých lidí!!

    Dívky dnes mají prostředky na zabránění početí. Kašlou na to a nechtěné děti
    pak ve vzteku vraždí a týrají. Mnoho dětí končí v dětských domovech zbytečně.

    Na vině je také štědrá sociální politika státu která přihrává peníze těm co nechtějí
    makat ale dělat děti. Chce to změnit - živ si děti které si uděláš.
    Když na to nemáš a přesto je naděláš živ je z čeho chceš. Stát to sponzorovat nebude.
    • chlapci mají ty prostředky taky a levnější...
  • Chovatelé králíků, jak se zdá musí být asi "vygumovaní", když poznámka papeže je rozčílila. Je to staré přirovnání rozmnožování asi již od dob, jak začal člověk chovat králíky a zjistil, jak se rychle a ve vellkém nožství kotí. Nevěřím, že na tutu poznámku pápeže reagovali naši drobní chovatelé králíků, kteří jsou jistě rádi, když jim samice králíků hodně kotí a zaječí samci pořádně dupou. *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit