Přejít na výpis diskuzí
Pár náhrobků a tisíce protestních podpisů. Židovská historie paralyzuje Prostějov
5.2.2017 | Jakub Čech
119 příspěvků
-
ale Rostíku, snad sis nenadělal... *1*
-
Židovka se ozvala....nebo majitelka dvorku?
-
Jojo.. Jakub Čech je aspoň přemýšlející a hledající.. znám ho jen z doslechu... Ona ta vyvolenost ale znamená ne vedení, ale služba... Víš, Evropa je na žido křesťanských základech založena... Proto je starost o toto místo...Židé říkají.. Žádné jméno před Bohem nezůstane zapomenuto.. to je princip našeho spolužití.. je to respekt k tomu, co bylo před námi a respekt k současnosti...Ono to vyvolení je potom přeneseno na další lidi i nežidovského prostředí.. tedy i na tebe.. tak to vnímám.. pokud budeme mít respekt i k těmto lidemtak se výrazně změní ovzduší celé společnosti k lepšímu.. pokud budeme mít respekt jen před počty, množstvím a penězi tak tato civilizace dlouho nepřežije...
-
nahnědle fašistické ti tam chybí...
-
PV je opravdu rezervace
-
jen si to Milane představ... Němci Ti vyvraždili rodinu... Komunisti a další party z toho udělali park, kde se mimo jiné venčí i psi... Radnice s FŽO odmítla mluvit.. ale tlak mimo prostějovské veřejnosti.. protože to je opravdu ostuda.to dostal až sem, kde snad strany spolu začnou jednat.... A když jsme u toho vedení PV radnice... nezdá se Ti divné, když radnice dává podporu na dovolenou svých zaměstnanců do dvou vytypovaných penzionů.. jeden v Rakousku a druhý na Slovensku? To smrdí tím, že někdo z radnice tam minimálně jezdí úplně zadarmo... asi jen jak funguje PV radnice...nebo to jsou peníze do rozpočtu stran... minimálně je to divné.. tzn. jako kdybys dostával příspěvky od radnice do vytypovaného supermarketu..abys zdravě jedl... kdo to nevidí je slepýš obecný... a chci podotknout, že podpisová akce, která byla proti upravení tohoto pietního místa doprovázela lživá vizualizace.. což asi nadzvedlo některé nahnědlé spoluobčany...tak ubrat trochu na plynu milánku...
-
... pitomeček Simonek, velký myslitel a odborník na téma historie judaismu :)))
-
Šmrdla - mediátor... *1* *1* *1* já se počůrám...!
-
To hm:
To je fakt co si ty komunistické a proruské kolaborantské minority dovolují, že. *4* -
Souhlasím, jde mi o to, že snaha a výsledek obou stran je v rukou předvolebních ambicí MÚ Prostějov a na druhé straně židovské obce. Už se těším, až jim Zaorálek zakáže jednat v této věci a sám "vyjedná" vše o nás bez nás.
-
Nikoliv, cílem jednání je připomenout historii tohoto místa a zároveň zachovat ráz parku pro potřeby občanů. Což samozřejmě nevyhovuje některým osobám majícím politické ambice, neštítícím se ke svým cílů zneužít jakékoliv téma a snažícím se postavit občany proti vedení radnice za každou cenu, ale na to jsme již v Prostějově zvyklí, že. *3*
-
To bude jednoznačné jednání, resp. výsledek nebo se do toho vloží vládní vyjednavači a ještě vyšší, až bude výsledek k obrazu žiďáků.Má pravdu?
-
Mladý aktivista má opět poněkud problém s fakty. Vedení města Prostějova jednalo a jedná se zástupci jak nadace tak FŽO což lze doložit z městského webu ze dne 20.7.2016 jak se lze přesvědčit zde: https://www.prostejov.eu/cs/aktuality-archiv/byvaly-zidovsky-hrbitov-v-prostejove.html
-
děkuji panu Jéglovi , že mi konečně někdo otevřel oči -včera se mi rozklížila židle - houby věkem - to na příkaz Putina udělali Filip , Černý ,Hájek a Okamura - trenovali rozklížení EU a takto správně třídně se musím dívat na všechno kolem sebe - nejhorší není to že Rusi heknou ministerstva -tam se pouze dočtou do které kosmetiky nebo kadeřníkovi se objednávají sekretářky , ale ohroženi jsme my co s napětím očekáváme tu rozvinutou kapitalistickou společnost a můžeme být svedeni z té správné cesty
-
On by je Ádolf jen tak z plezíru nelikvidoval. Ten, kdo se vykoupil, mohl emigrovat do Ameriky, kdo zůstal a neodhadl situaci nebo neměl dostatek financí, ten byl splynován. Důvod bylo neplacení daní, finanční machinace, nedodržování stávajícího finančního systému apod. To ovšem média nesmějí psát a vysílat, protože by na ně obec židovská ihned skočila.
-
Protože jsme "Vyvolený národ" a všichni nám dle Božího přikázání musí sloužit!
Váš Jakub Čech. -
Takový byli a jsou židé. Důvod, proč chtěl Hitler židy vyhnat, se nikdy oficiálně v médiích nepsal. Napište židi, proč vás chtěl Hitler zlikvidovat?
-
A je to tady. Komu se to nelíbí je fašista! Židi ví, jak na to. Není jiná možnost. Co ten zkušený politik Zaorálek k tomu vyblinká?
-
Správně. Volby je třeba zrušit a počkat, až koho nám sem dosadí Židé z USA. *3* *3* *3*
-
O židovszví stačí vědět to, že když chce něco Žid, tak se všichni okolo z toho musí pos***. Jinak jsou to antisemité.
Tento názor už jsem napsal jinde, ale cenzor mi to hbitě smazal. Tak jsem zvědavý, jak dlouho to vydrží tady.