Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se domnívám, že socialistům může v klesajících preferencích pomoct jenom to, že jejich vedení na čele se Sobotkou, Chovancem a spol. odstoupí a zvolí si naprosto nové vedení, kteří by nebyli tak "rudí", naivní, bez sebereflexe a především nestáli u análů Merkelové a pochybných vůdcům EU.
  • mají již svého hrobaře se zubatou pleší a jeho psíka ODchovance, u nich již není co řešit, do roka jsou v opozici pokud to přežijí !
  • Konečně si všichni chlapsky připusťte,že sametový podvod byl velký omyl.Je potřeba se vrátit před rok 1989 ne si hrát na pravici a levici,když tady žádná není,protože jen poctivou prací a dodržování zákonů je jediná cesta k prosperitě.Ostatní je jen pokus k oddálení krachu,který příjde.Konečně si přiznat,že tento okleštěný pidistáteček spolkne vždy nějaká velmoc ať ze Západu nebo Východu.Byl jsem včera ve šluknovském výběžku a to i jinde a uvědomil si ,že profláklé ksichty nám již nemůžou již nic nabídnout a platí tady jedno tvrdě se vypořádat s těmi ,co nás tady dostali do situace a stále nepotrestáni a to od r.1918,protože tam to začalo a pokračovalo rokerm 1938,39 a vyhnáním Němců .Připadal jsem si jak v Detroitu po krizi.Drancování již překopaných základů baráků po bývalých spoluobčanech,kteří podlehli stejné ideologii jako se nám tady pokoušejí vnucovat osvícenci pokus ,omyl bez dopadu na jejich vzletné kecy.Tomuto státu pomůže pouze semknutí se do šiku a tvrdě pracovat a ne se nechat stále oblbovat stejnými lidmi,kteří již jednou zklamali.Žádný Robejšek,Babiš apod.tento stát nedá dohromady,ale jde jim již o jedno rozkrást co ještě zůstalo a to půda,velké bohatství,lesy.Lidé bez vyučení v různých oborech nevytvoří žádnou přidanou hodnotu.Ze srdce nesnáším žádné politology,ale jen a jen lidi,kteří se nebojí práce.Nejsou hranice,není armáda,policie...není státní útvar a to je napováženou.Úředníci na všechno a hlavně peníze jdou tam,kde to nic nepřináší.Namachrovaný právník maká za nekřesťanské peníze a lékař nic moc.Cestovní kancelář senátu a parlamentu je jedno velké neštěstí.Zkuste se občané ještě zamyslet jestli vám zbylo čím,co takový Karel IV. dokázal vytvořit s pár rádci a tento systém v podstatě nic.Žereme nekvalitní potraviny,krom slečny Sáblíkové ve sportu a ténistek nedokážeme nic .Uvědomil si již někdo,že výroba aut je časovaná bomba ,že nikdo neumí již vyrobit soustruh,střechu na barák,jízdní kolo a další potřebné věci pro život.Že se tady žebrá na vše a rozhazují se peníze na věci,do kterých nám nic není,prodávají se prošlé potraviny.Němci nám vyhazují svůj odpad za neexistující hranicí.Jděte se podívat na roh Slovenské a Šumavské ulice a takový bordel jste neviděli.Ne děkuji ,tak tady život začíná odnikuď nikam.Úřednici nic neřeší,ale cpou se vám do rodiny a rozhodují o vašem životě a vašich dětí.Tak to ne,to je fráze jako perestrojka,demokracie ,já říkam ..to je deformacie všeho.
    • Až na to Vaše "vyhnání" , celkem souhlas. (Co bylo dřív, vyhnání českého živlu, nebo vysídlení těch, kteří toužili po 3. Říši?)

      Jinak pro Jiřího P. - Panta Rhei! A proto do montérek a hybaj dělat něco užitečného! Politických teoretiků a architektů, mluvčích, poradců, máme tři ...
      • Jardo ,máte pravdu.Vím,že bylo vyhnání dříve českého vlivu a pak odsun.Já to myslel tak,že když jsem viděl ty malé některé i ubohé baráky v kontextu s tím co následovalo,že těmto lidem byla podsouvána ideologie jak se budou mít výborně při pronikání na Východ tak mi to připadá stejně jako,když mi tady někdo píše,že se mám výborně a není to pravda.Dnes jsem se nadzvedl ,když jsem uslyšel,že existuje půjčovna vánočních stromků.To je již běs a děs,nebo u nás máme již nárůst 80% beženců,přes ujišťování,že tomu tak není.
  • Jirko,máš doma mladou ženu,tak sed na zadku a hlídej si ji.
    • prave jim to uz neklape do loznice ho nepusti tak musi ukazat ze ma jeste "sexi mozek" (rozumej plat)
  • Další tlučhuba si chce v politice nahrabat. To si nahrabal málo? A najdou se jistě tupci co mu budou tleskat.
    • Já mu tleskat budu. Je to jedna z mála opravdových osobností v naší politice. Spolek neschopných hlupců, podvraťáků a podrazáků ho tak znechutil, že raději "vystúpil". Bylo to takové Déjà vu. To samé provedl "výkvět" sociální demokracie Zemanovi, také vystúpil. Přitom oba vyzdvihli stranu z trosek a dosahovali na české poměry úctyhodných volebních výsledků.
  • Jirka Paroubek dobrý to chlap, mam ho rád jako dobrého komedianta.
    Pokud Paroubek bude jenom něco komentovat kolem soc. demokracie, tak nastane konec této strany. Boží mlýny už jednou Paroubka semlely co by chtěl ještě dokázat.
    Sobotka pokud bude ve vedení, tak ještě nějakou dobu stranu udrží, ale preference pomalu spadnou až na úplné dno.
    Miloslav Ludvík ministr zdravotnictví prohlásil, že by zakázal prodej tabáku.
    Mam dojem, že až po něm přijde další moudrý ministr, tak ten rovnou zakáže lidem dýchat. Mohl by třeba pro začátek lidem zakázat dýchat o svátcích a až si lidé zvyknou, tak i ostatní dny.
  • Česká republika je ve světě velmi dobře známá svými egyptologickými objevy a vykopávkami.
  • Konfident StB "Sázkař"

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Michal_Hor%C3%A1%C4%8Dek
  • Havlisté, Horáčkovci, ODS, TOP 09, KDU, vedení ČSSD, všech se zmocnila strašná panika. Prvně Babiš, to se zdálo, že horší to pro ně být nemůže, a teď do toho ještě tenhleten "proklatý" Paroubek. To je prostě na ně už moc. Takže seberou své poslední síly a budou metat hnůj a špínu. Tento tandem by je zřejmě definitivně dorazil.
  • znáte trojkombinaci pytel,koťata a řeka? tak bych věděl...
    • Koťata jsou doma, manžel se utopil :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit