Přejít na výpis diskuzí
Paroubkovou zažalují a mně přidají dva roky, prozradil před lidmi David Rath
22.11.2013 | red
50 příspěvků
-
Tak se nám Dráth paktuje s Paróbkem! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1*
Pěkná partička. *2* *2* *2* *1* *1* -
-
No Kocicaku ,to je vyborne spojeni,Houska se paktoval s Paroubkem a ted bude cuchat kyticka zdola.Nejak napadne se zacina podobat Krejcirovi.......ze by?
-
-
Pan Rath není žádnej levičák, bere úplatky a to se neslučuje s morálkou KSČM.
Já jen podle těch keců co produkují neustále ty pravičácká média.
Je mi ho líto, neboť, dle mne pro sebe ty peníze nebral---- v tom si myslím ,že má čisté svědomí. Že ta jeho bývalá strana ho nechala na holičkách, taky se nedivím.
Tady v ČR už člověk mého ražení nemá vo co se opřít...jen čekat jak ty bestie tam na vrcholu potraviného řetězce ROZHODNOU. -
... takové trio pitomců škoda komentovat :)))
-
Rathovi preskocilo. Fucika neobesili, ale v pohode dozil v Jizni Americe a v roce 1989 vysla v Rudem pravu zprava o tom, ze predstavitele urcite zeme nabizeli ostatky prave zesnuleho J. Fucika k premisteni do CSSR, jelikoz se doslechli, ze je to nas narodni hrdina.
-
-
Zlej trolle!"¨Ve škole nám povídali, že národní hrdina Julius Fučík (nar. 1903) byl sťat
v Berlíně-Plötzensee dne 8. září 1943, 5 dní po našem nástupu do tehdy obecné školy
v pondělí (3. září 1943). Začátek školy si pamatuji, Juldu Fuldu taky. Na jeho smrti si
Gusta Fučíková, jeho žena, založila kariéru. A pamatuji si taky, jak si horoucně přála, kuva komunistická (jiné slovo se censuře hrubě nelíbí!) smrt dr. Milady Horákové a generála
Píky! - To všechno vyvolává vzpomínky na tu dobu!
Dnes si někteří soudruzi radostně připomínají "tu nádhernou dobu kolwktivizace zeměděl-
ství a likvidaci kulaků a jiných vykořisťovatelských živlů"! - Bodejť by ne, když si z cizího
majetku nakradli! Nehen z církevního majetku, ale z majetku živnostníků,.obchodníků a
jiných! Že, soudruzi a přátelé! -
-
No jo, ale ma to jeden zadrhel. Julda Fulda nema nikde v Evrope hrobecek, ale v Bolivii prej jo. Asi se tam budu muset zajet podivat. Nam toho ve skole taky navykladali do aleluja. A jelikoz mam cosi spolecneho s pedagogikou, tak vim, o cem to je. O faktech ne.
-
Moraviane,jen doplnim malickost,ve skole nam vtloukali pri kazde prilezitosti,ze nas Ceskoslovensko v Kvetnu 1945 osvobodili Chrabri Rusti Vojaci,ale taktne zamlcovali ,ze
Americka armada byla prvni v Plzenskem kraji.Jednou jsem se zeptal ucitele,zda vi o
knize ,popisujici udalosti s dolozenymi fotografiemi.Rekl,nemluv o tom.
-
-
To prece bylo znamo jiz pred hadrovkou,jen se o tom nesmelo mluvit,aby Vdova po Narodnim Hrdinovi neprisla zkratka.Nevim presne v zemi,ale byla to opravdu Jizni Amerika.
Necetl jsem a ani nebudu cist Vycucky Dr,Ratha,ale mel by radeji psat o sve politicke
kariere.Kdyz kladli vence,rikal muj sef;Julda Fulda se bavi . -
-
Tak to presne bylo. A v RP s temi ostatky to byla bomba. Smali jsme se v praci az do obeda.
-
-
A pak jsi se probudil v rozkroku mokrý co? Nedožil tam také Hitler? *1*
-
-
Hmm,jaky jste rocnik vyroby?Vase reakce odpovida veku mych deti.Ale ty nejsou zaslepene.
Dekuji za odpoved. -
-
A v cem jsem zaslepen? Hmm, jsem narozen pred okupaci rudym bratrem.
-
-
Zlej troll,moje reakce o zaslepenosti nebyla urcena Vam,ale "Hmm"pred 5 hodinami.
Naopak ,Vase prispevky jsou zcela objektivni a pravdive.Je mi lito ,ze jste se to vztahl
na sebe. -
-
Aha, asi jsem se nejak ztratil v reakcich. Diky, mejte se fajn.
-
-
-
-
Zajdi si do knihovny, nechej si vyhledat RP 2. pololeti 1988 a 1. pololeti 1989 a tam nekde to najdes, experte. Uz se presne nepamatuji, jestli to byl podzim 88 nebo jaro 89. Pak te ta blba pusti. Aspon v teto veci, jinak to bude asi beznadejne.
-
-
-
Toto bude bestseller a jde to na dračku 10 000 se prodalo hned!!
-
David Rath, že by nový James Bond.Ať raději píše knihu jak připravoval zlodějnu a olupoval nemocniční zařízení.
-
Každého, kdo si koupi Rathovou knihu, bude možné považovat za naivní hlupáky. Už jenom proto, že mu uvěřili tvrzení o jeho nevině, která se stejně prokáže u soudu a on půjde na hezkých pár let do basy. Potom také proto, že koupi knihy navíc podporuji právě toho, kdo si toho nakradl více, než má dohromady velká část občanů roční plat. Ten, kdo si to koupil jenom tak do knihovny coby kuriozitu má smůlu. Pro ostudu ji stejně nikdy asi nikomu neukáže, aby neprozradil svoji obyčejnou naivitu a hloupost.
-
Fuldu nacisti ani nesťali ani nijak jinak nesejmuli, z vděčnosti za poskytnuté informace o tuzemském odboji, který pak byl díky nim skutečně zmasakrován, mu gestapák Bohm/Čech poskytl perfektní krytí a hmotné zabezpečení, a bolševik Fulda se tak spolu s dalšími četnými zločinci z éry nacismu mohl spokojeně dožít vysokého věku v Brazílii!
Fuldová to totiž vyžvanila na smrtelný posteli při poslední zpovědi velebníčkovi Katzovi
a ten to zas vyžvanil v opici mně, takže je to se solidní zárukou, vy paka! *6* -
Od člověka, který byl celou dobu "u toho" a byl jedním z hlavních protagonistů tohoto postkomunistického marasmu, je to opravdu trefa. Kdo si těch 10 000 výtisků koupil? Členové LEV 21 *1* nebo nějaký fanklub?
Autor obvykle dostane asi 5-10% z prodaných výtisků, tj při ceně knihy 200 ? Kč by to dělalo tak 100 - 200 000,- pro pana spisovatele. -
Dnes se na tiscali psalo, že náklad knihy byl pouze 3000 kusů a nejednou se jí prodalo už 10000 *7*
-
-
Rath je stejne uspesny Latal jako Paroubkova.
-