Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • známe řadu kvalitních soudružek na vedoucím postu. Moc pěkně se vecpaly a pak se předvedly třeba Kateřina Peake,Kateřina Au Au, Parkanová Vlasta. Jedna byla hlupaňa od pohledu, druhá se pelešila se svým předsedou Bursíkem až si uvinuli bastarda, další mazaně nakoupila něco, co se dalo koupit daleko levněji. Jo baby pokud berete funkce jako trenažer svých dovedností - ale za veřejné peníze je vaše místo u plotny.Lépe v jeskyni u ohniště.
    • Krystynu Koci !!! Ta si byt v tomhle seznamu zaslouzi jak zadna jina.
      A o Kobyle skoda inkoustu , jak dre .
  • Když vyrovnané zastoupení, tak vyrovnané zastoupení!!
    Ženské pryč ze škol a úřadů :
    a marš do dolů, k bagrům, ke sbíječkám, kopat kanály, dřevo růbať, na silnici asfalt mazat, na střechy dělat pokrejvače ........ *2* *2* *14* *14* *1* *1*
    • A muzi do Perlovky a Skorepky !!!!
      Vlastne ne , chyba . To by se tam mladej stropnickej prestehoval natrvalo. A zeleny by meli po p....
      Zase vlastne ne. Po cem by vubec zeleny meli. Ten svet uz je nad moje sily .
      Co teprve tak za 20 30 let.
  • Ona je asi tak zelená,jako já čínský bůh srandy.Ani se nedivím,že tam má pan předseda také nějaké jiného pohlaví,když sám je na chlapečky.Holt asi tak jako pan Pospíšil jako kandidát na presidenta.A jakou bude mít "první dámu"?Moravce!. *16* *16*
    • byla taky zelena skrz naskrz . Ale aspon byla promiskuitni a bi , Tahle na to moc nevypada.
  • http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/500843/matej-stropnicky-exkluzivne-blesku-potvrdil-ano-jsem-na-kluky.html
    • už sem věděl dávno, že ten teplomet je gáj
  • "vyrovnané zastoupení žen a mužů v politice a v rozhodovacích pozicích ve státní správě a ve vědeckých institucích"
    .
    Ta ženská je pěkná rasistka. Jinak by neopomínala vyrovnané zastoupení v uvedených pozicích i pro Romy, homosexuály a muslimy. Doufám, že na ní podají žalobu pro podněcování rasové nesnášenlivosti. Fuj!
  • Článek je v intencích politické korektnosti, se kterou mám i já své zkušenosti!

DO REDAKCE MÉHO JOURNALU PŘIŠEL DOTAZ:
    "Nemám rád lidi jiné rasy, jsem proto rasista?"
    V RÁMCI "KOREKTNOSTI" JSEM NUCEN ODPOVĚDĚT:
    "Asi takhle: Jsi-li žid, tak jsi správně ortodoxní.
    Jestli jsi muslim, tak jsi fundamentalista.
    Jestli jsi Japonec, tak jsi hrdý nacionalista.
    A jestli jsi černoch, tak jsi nevinná oběť pozůstatků otrokářského systému.
    Ale jestli jsi běloch, tak jsi prachsprostá rasistická sv...! (ne však svatý, jak by se mohlo zdát!)"
  • josef.servit.9
    Pí,Jourová,Parkanová atd. nikdy to nedopadlo dobře!Chodí k soudu a tvrdí, že jsou v tom nevině, zvláště pí. Nečasová-má ráda dárečky ze zlata a diamantů! Volte Hermana pravdomluvného, alias vyděrače presidenta.
  • Je zajímavé, že z naprosté přirozenosti být ženou, nemajíce dnes svaz žen vedený soudružkou Kabrhelovou, vytváří si ženy své "komunity". Zanedlouho to bude politické hnutí, strana, vláda. Jenom ať nedopadnou jako nelegální běženci, kteří si již teď namísto toho, aby opustili krajiny, kde jsou nelegálně, vytváří své komunitní ghetta. Bylo by zajímavé odhadovat, kdeže by tato ghetta vytvářely naše komunitní ženy *5*
  • velmi velice dulezite ze ta zelena zbytecna svoloc neni skoro pro nikoho tematem voleb a hlavne volby .
    Jejich nazory jsou tim padem bezvyznamne. Vcetne toho jejich duhoveho slizu co je vede.
  • vyrovnané zastoupení žen a mužů no nejprve bych si posvítil na popeláře, horníky atd. A až naplní ženy kvóty odspoda můžem se začít bavit o managerkách ředitelkách atd. JU?
    • na pohled takovou dejme tomu zenskou za volantem popelarskyho auta jsem nedavno v Praze videl. Tak mozna prvni vlastovka co jaro nedela . Nebo dela ??
      Byval pro tyhle lidi takovy specificky vyraz , ale to by me tady zase vzali slovo . No jo pro pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit