Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se mi podařilo vyřešit podivné komplikace s připojením, které se před dvěma týdny náhle objevily neznámo odkud.....ZAS BUDE CHVÍLI SRANDA...🙂.....a abychom neztráceli čas, neodpustím si rýpnutí k tématu článku.....že se hádají dva cenzoři čínský a britský, který z nich je větší zmetek.....to se potkaly dva státy....to jsou ti praví....😉

  • Wostok, jsi pánské přirození, jako ti blbečkové na Seznamu, kteří blokují příspěvky aniž, bych pochopil podle jakého klíče. Nemáš tam náhodou bráchu?

  • chnskej komouskej rudej drak sakazal aby nakj chytros z uk hledel zhovna z honkongiu proti pracujicim naestesti to muze byt vsem cechackzm sumak ale to ne !!!! jevytreby mit b nazor na vsechno a mrrrrd na rto #!!!!!

  • Nejvíce mě rozesměje, když o nějakém západním médiu čtu, že je nejdůvěryhodnější světovou zpravodajskou stanicí a informuje o dění z celého světa spravedlivě, nestranně a bez strachu nebo pro něčí prospěch. Prakticky všechna západní mainstreamová média, včetně BBC jsou propagandistickými žumpami, šířícími propagandu ideologií a agend globálního neoliberalismu.  

    • Přesně.

      • Ale to je přece dávno známo že jediné objektivní zpravodajství produkuje rusácký Sputnik, Parlamentni listy a podobný komoušsko-rusácký lidský odpad.

        • Dávno známo je jenom to, že objektivní a nestranné zpravodajství dnes neprodukuje nikdo, bohužel ani veřejnoprávní média. Pokud tedy chcete zjistit i to, co oni usoudí jako "nepodstatné", musíte číst více zdrojů.

          • henrys

            Souhlasím s Vámi  ve všem, jen asi to spojení "BOHUŽEL ani veřejnoprávní média" je zvolené poněkud nešťastně - já bych napsal PŘEDEVŠÍM.  Jinak je vše správně! Děkuji za pochopení. 

  • KIMCID

    Jejich země, jejich věc

    • jasánek tak až zahájí  některá země jaderný uder tak jejich země - jejich věc , ted už chápu proč jsme ve vesmíru sami , jejich Země jejich věc 🙂😬 

      • KIMCID

        teda dát sobě šach mat umíš jen ty 

      • Jako že nějaká země zaútočí jadernými zbraněmi sama na sebe? 

        To jste trošičku po..... 😀

        • jsem trvale mimo , samozřejmě se bavíme o startu raket - to je přece jejich věc a nebavíme se o dopadu to už je věc těch druhých . Tak až tě zase budou čínští komunisti kreslit obrázky jak čínský dělník poučuje kravatáka na západě jak nás varovali , tak si vzpomen , snad tě u toho nějaký příbuzný nebude ve vážném stavu rušit"neb se to z člověka na člověka nešíří a to že je to nákaza přenášená aerosolem" je poplašná zpráva a je třeba jedince co tohle tvrdí , odsunout do pracovního tábora a připravit o majetek .

          😀než se z toho pose.eš .To bude skutečně jen a jen tvoje věc.

          Dokonce znam zemi na východě která na vlastní občany utočila termobarickou municí , ale neboj nic Grozného to není , jen co zásah to jeden panelák fuč 😐.

          • henrys

            Soudruhu zrovna Vás probudili z hibernace a jste tak unešen nečekanými možnostmi, že píšete pikoviny kam se hnete? 😯

            • jo jo hibernuju , před rokem jsem napsal že se to šíří primárně jako aerosol a dostal jsem poučení že se to může považovat jako šíření poplašné zprávy , poctivě čti   . íčoviny třeba za pár měsíců budeš chrchlat na ventilátoru a tvrdit že je to soukromá věc . Holt BBC nejde komunistům na ruku a ještě zpochybnuje systém jedna země dva(už ne) systémy a hned je nežádoucí . Tak antisoudruhu ,  když vidim že někdo cancá tak to nečtu a ani nereaguju .Pro tebe BBC není , tak si pust krtek a panda .

              • henrys

                Reakce na příspěvek:

                Až já budu chrchlat, tak ty už budeš pod drnem, bo scípneš z předposrasnosti! 😛 A to už nejsem mlaďoch! 😀

          • A kdo vás žádá o souhlas se startem raket vynášejících stovky satelitů?

            Ani Rusko, ani Čína, ani USA,, ani další. Až vám spadne nějaký na hlavu, tak si vzpomeňte, že jsem vás varoval 😀

            • "pochopeno a reagováno správně" , už jsem vyhodil satelit aby jsem neměl na střeše reportéra BBC😎

  • Čínu ještě nepodpořil s. zEman? To je záhada.

    • To není žádná záhada. Věk, Hruškovice a tabák dělá svoje. Takže musí čekat až mu Ovčák vysvětlí co se děje a sesmolí co k tomu má říkat.

      • Zdravím všechny přítomné vegetariány a abstinenty. Škoda, že já k nim zatím nepatřím. 

        Tohle bych panu Zemanovi v jeho věku spíš přál, než vyčítal.

        Náš staříček si v 90 také rád zavdali zrána slivovičku a viržínko a nikdo nepochyboval o jeho duševním zdraví.

        Pravda, nebyl bohužel prezidentem. 

        • Také zdravím, pane Jindřichu2309, já nejsem vegetarián ani úplný abstinent.  Zemanovi to nevyčítám, jen konstatuji. Je to samozřejmě jeho věc, i když se ty jeho "libůstky" na něm nesporně podepisují. 🙂

          • josef.chmela

            A tobě ty hlouposti smolí kdo? A co piješ a kouříš, že tu plácáš neustále ty stejné voloviny?

            • A promluvil svědek Zemanův.Parlamentní listy,Haló noviny to je tvoje duševní potrava.

            • Ale no tak, Opičáčku, proč tolik hořkosti? Já žádného Mluvčáčka nemám, píši sám za sebe. Piju kafe a čaj a nekouřím. A jestli Ti mé názory připadají jako voloviny, tak je nečti. 😉

              Přeji Ti hezké nedělní ráno. 🙂

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                Čtu je proto abych věděl s kým mám tu čest. Myslím, že máš průměrné vzdělání, které jsi získal za socialismu. Občas něco přečteš ale hlavně velký důraz kladeš na agitaci a propagaci dnešního režimu a západního stylu života různými vykladači dějin. Máš na očích klapky a převážně vše vidíš černobíle. Všechny své problémy, které nedokážeš vysvětlit, pochopit a vyřešit, házíš na své politické odpůrce. Máš mindrák ze zpackaného života za socialismu, kde jsi se nemohl prosadit, protože jsi nedokázal nebo nechtěl režimu něco nabídnout. Od toho se odvíjí i fobie z Ruska a Číny, které zaujatě ve svém úzkém a ideoligicky omezeném politickém rozhledu, neustále dehonestuješ a házíš na ně všechny světové problémy, které ve většině vyvolaly tvé opěvované USA.

                Občas se spolu shodneme ale určitě to nikdy nebude v oblasti politiky, prezentace pravdy, definice demokracie a světonázoru.

                • Reakce na příspěvek:

                  Opičáčku, děkuji Ti za "kádrový posudek". V mnoha věcech se mýlíš, ale já Ti to nebudu vyvracet. O mé vzdělání neměj obavy, možná by ses divil. Já svůj život nepovažuji za zpackaný, dosáhl jsem toho nemálo, aniž bych přitom musel jednat v rozporu s morálku nebo si dokonce pošpinit charakter. Samozřejmě se mohu v mnoha věcech mýlit a pak se rád nechám  poučit. Z Ruska ani z Číny fobie nemám, ale vládnou tam komunisti a komunismus je zrůdnější a méně vypočitatelný než nacismus, který se ostatně od ruských komunistů učil, pouze ten rudý socialismus "natřel" na hnědo. V těchto věcech máme rozdílné názory, ale přesto Tě nepovažuji za hlupáka. Svět rozhodně nevidím černobíle, poznal jsem CCCP i USA a v obou zemích jsem se setkal s věcmi dobrými i nedobrými.  V USA vládne svoboda a demokracie a člověk je tam svobodným občanem. Naproti tomu v zemích, které vznikly z CCCP po jeho rozpadu stále vládnou ti "bývalí", kteří dosud nepřekonali svou mentalitu východostepních nájezdníků a touhu po ovládnutí a zotročení co největší části světa. Ale to tady nehodlám řešit.

                  • henrys

                    Reakce na příspěvek:

                    Nemýlí se tzv. Obcane - on Vás odhadl přesně! Oslovuje Vás tak, jak se alibisticky kryjete - Obcan! Vy Jemu nadáváte opičáku - tohle už stačí, rozebírat Vaše manipulace s pravdou a pololži nemá cenu - pařez zůstane pařezem... 😛

                    • Reakce na příspěvek:

                      To Henrys:

                      1) Můj nick není žádný  alibismem, jsem občanem ČR. Co je na tom špatného? 🙂

                      2) To oslovení "Opičáčku" používám vzhledem k obrázku, kterým doplnil svůj nick. Ten obrázek považuji za docela vtipný. Pokud by mi ale napsal, že se tím oslovením "Opičáčku" cítí dotčený, mohu ho oslovovat podle jeho nicku Pepo. 😉


                  • josef.chmela

                    Reakce na příspěvek:

                    Prozatím tu skoro 100 let předvádí touhu ovládnout a zotročit co největší část světa USA. Vojenské základny po celém světě: Rusko okolo 30 z toho je jich většina v bývalých státech SSSR, USA okolo 800 po celém světě. Výdaje na zbrojení USA 10x větší než Rusko.

                     A pak kdo ohrožuje svět.

    • asi nezvlád přechod na kořalku z rejže😎

    • josef.chmela

      Proč by to měla být záhada? Nemusí komentovat každou bezvýznamnou věc ve světě.

  • dzixy

    Diskutovat zde o tom, co Čína ano a co ne, je naprosté mlácení prázdné slámy. Ta je tak silná a rudá, že si doma může dovolit co chce. Ale to samé mohou i ostatní státy světa. A není jich málo v opozici vůči Číně, ať je jakkoliv velká. A vůdci Číny to dobře ví, přesto občas ukážou své drápy. 

    • Tak jsem chtěl odpovědět, ale prý "Váš příspěvek obsahuje nevhodná slova" a tak to nemohu odeslat. Jaká "nevhodná slova" tam byla, to nevím, nepsal jsem nic vulgárního. Ti "mudrci" z Tiscali by měli publikovat slovník "vhodných" a "nevhodných" slov, když si chtějí hrát na moralisty.

      • Pravděpodobně  cenzoři Tiscali používají seznam nevhodných slov od mišuge Manipulátorů, kteří nejsou pro nikoho důvěryhodní, ale některé pochybné servery jako Seznam je používají pro mazání příspěvků, které jsou nesouhlasné se  stanoviskem Seznamu. Všimněte si, že redaktoři Seznamu NESMÍ na tiskovky vlády právě proto, že ve svých článcích lžou. A jak se říká, kdo lže ten i krade a do pekla se hrabe a je schopen i vraždy.

        • Máte pravdu, také jsem kolikrát po takovém upozornění zkoumal, cože tam je nevhodného. A kdo sleduje diskusi delší dobu, tak mi snad potvrdí, že taková slova neužívám.

          Prý je na to dokonce nějaký software, jak nedávno prezentoval nějaký podivně vyhlížející cenzor ze Seznamu. cz. 

          • Ti šmejdi používají seznam nevhodných slov od nějakých podvodníků ze Slovenska. Když jsem včera napsal na Seznamu, že by měli v okénku, že vás zablokovali uvádět přesně co jste porušil a že by se tam měl podepsat celým jménem cenzor. Tak mě zablokovali na týden. Tento text jsem vložil do diskuze na Seznamu proto, abych vytrasoval odkud zasahuje ten cenzor. A světe div se, jsou to nějací puberťáci, kteří to mají jako brigádu a skutečně používají seznam zakázaných slovních spojení od těch matlalů ze Slovenska. Cenzoři Seznamu se také rádi odvolávají na podvodníky z Manipulátoři. Ti také vše co není podle nich označují za hoax. Dokonce takto nedávno označili oficiální vědeckou práci. To víte. Bez vzdělání se těžko něco posuzuje a tak ťali vedle.

            • Máte 100% pravdu. Také se na Seznamu ohřeji tak 2x a týden stopka. Už tam vůbec nechodím. nemá to význam.

              Buď pochlebujete opozici nebo frčíte na trestnou lavici. hezky to tam vede Šidlo. Na takovou špínu nemám dost hroší kůži. 

          • josef.chmela

            Tady je ještě trochu svoboda slova. To na Seznamu jsou jiní experti. Tam mažou a dávají doživotní zákaz za to, co se liší od jejich nařízených ideologických názorů a směrů.

            • Souhlas, že tam je to opravdu děsivé.  Měl jsem smazaný příspěvek a ban  na jeden den i za zkopírování a vložení části z Listiny práv a svobod, která je součástí naší Ústavy, která pojednává o svobodě projevu a zákazu cenzury.

              Za toto už by měl dostat Seznam pořádně tučnou pokutu. To už je fakt moc.

  • Británie užitečný poskok imperialistické  USA 

    • Zato u nás máme poskoky CCCP a Žluté říše středu.

  • čistě imaginárně, v praxi to uskutečnit kvůli podobně nastavenému režimu v Sovětském svazu. všechny demokratické země by se měly domluvit a odstřihnout Čínu v jeden moment. žádná země nemůže být ekonomicky soběstačná, ani ta nejlidnatější. Nastartovalo by to tam nepokoje a byla by to možná nejbližší cesta k nějaké revoluci a startu národního uvědomění si závažnosti situace, v jaké tam lidé přežívají..Bohužel je tam blízko silný partner Sovětský svaz, kde by to Vladimir Vladimirovič vzal nejspíše ne jako apel, ale výzvu pro vlastní ekonomické zájmy...

    • Ale jak to má panáček promyšlené. Tenhle scénář už jsem někde viděl. 

      Vývoz revoluce je vůbec osvědčená taktika "demokratů."

      Hromady mrtvých už je nezajímají.  

    • josef.chmela

      Žádná země není ekonomicky soběstačná, to snad máš i pravdu. Ale západní země, pod vedením největšího teroristy a imperialisty USA, si navykly mezinárodní obchod podmiňovat i politickou závislostí. Tzn., obchoduješ s námi, máme právo se vměšovat do tvých vnitřních věcí a vyvážet všemi prostředky naši ideologii a režim do tvé země. Pokud se ti to nelíbí, uvalíme na tebe obchodní embargo.

      Tak to je ta "demokracie" alá USA. USA by potřebovaly dostat pořádně přes prsty  a pak by daly pokoj. A přes prsty jim může dát pouze Čína a Rusko.

    • Škoda že tu podobnost s totalitním režimem nevidíte i v současných USA.


  • josef.chmela

    Ať si GB nechá celou BBC doma a nevyváží ty své demagogické a ideologické kecy do zahraničí.  Čína dobře udělala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit