Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • henrys

    Až já budu chrchlat, tak ty už budeš pod drnem, bo scípneš z předposrasnosti! 😛 A to už nejsem mlaďoch! 😀

  • Máte 100% pravdu. Také se na Seznamu ohřeji tak 2x a týden stopka. Už tam vůbec nechodím. nemá to význam.

    Buď pochlebujete opozici nebo frčíte na trestnou lavici. hezky to tam vede Šidlo. Na takovou špínu nemám dost hroší kůži. 

  • Tak se mi podařilo vyřešit podivné komplikace s připojením, které se před dvěma týdny náhle objevily neznámo odkud.....ZAS BUDE CHVÍLI SRANDA...🙂.....a abychom neztráceli čas, neodpustím si rýpnutí k tématu článku.....že se hádají dva cenzoři čínský a britský, který z nich je větší zmetek.....to se potkaly dva státy....to jsou ti praví....😉

  • "pochopeno a reagováno správně" , už jsem vyhodil satelit aby jsem neměl na střeše reportéra BBC😎

  • jo jo hibernuju , před rokem jsem napsal že se to šíří primárně jako aerosol a dostal jsem poučení že se to může považovat jako šíření poplašné zprávy , poctivě čti   . íčoviny třeba za pár měsíců budeš chrchlat na ventilátoru a tvrdit že je to soukromá věc . Holt BBC nejde komunistům na ruku a ještě zpochybnuje systém jedna země dva(už ne) systémy a hned je nežádoucí . Tak antisoudruhu ,  když vidim že někdo cancá tak to nečtu a ani nereaguju .Pro tebe BBC není , tak si pust krtek a panda .

  • To Henrys:

    1) Můj nick není žádný  alibismem, jsem občanem ČR. Co je na tom špatného? 🙂

    2) To oslovení "Opičáčku" používám vzhledem k obrázku, kterým doplnil svůj nick. Ten obrázek považuji za docela vtipný. Pokud by mi ale napsal, že se tím oslovením "Opičáčku" cítí dotčený, mohu ho oslovovat podle jeho nicku Pepo. 😉


  • henrys

    Nemýlí se tzv. Obcane - on Vás odhadl přesně! Oslovuje Vás tak, jak se alibisticky kryjete - Obcan! Vy Jemu nadáváte opičáku - tohle už stačí, rozebírat Vaše manipulace s pravdou a pololži nemá cenu - pařez zůstane pařezem... 😛

  • A promluvil svědek Zemanův.Parlamentní listy,Haló noviny to je tvoje duševní potrava.

  • henrys

    Soudruhu zrovna Vás probudili z hibernace a jste tak unešen nečekanými možnostmi, že píšete pikoviny kam se hnete? 😯

  • henrys

    Souhlasím s Vámi  ve všem, jen asi to spojení "BOHUŽEL ani veřejnoprávní média" je zvolené poněkud nešťastně - já bych napsal PŘEDEVŠÍM.  Jinak je vše správně! Děkuji za pochopení. 

  • josef.chmela

    Prozatím tu skoro 100 let předvádí touhu ovládnout a zotročit co největší část světa USA. Vojenské základny po celém světě: Rusko okolo 30 z toho je jich většina v bývalých státech SSSR, USA okolo 800 po celém světě. Výdaje na zbrojení USA 10x větší než Rusko.

     A pak kdo ohrožuje svět.

  • Opičáčku, děkuji Ti za "kádrový posudek". V mnoha věcech se mýlíš, ale já Ti to nebudu vyvracet. O mé vzdělání neměj obavy, možná by ses divil. Já svůj život nepovažuji za zpackaný, dosáhl jsem toho nemálo, aniž bych přitom musel jednat v rozporu s morálku nebo si dokonce pošpinit charakter. Samozřejmě se mohu v mnoha věcech mýlit a pak se rád nechám  poučit. Z Ruska ani z Číny fobie nemám, ale vládnou tam komunisti a komunismus je zrůdnější a méně vypočitatelný než nacismus, který se ostatně od ruských komunistů učil, pouze ten rudý socialismus "natřel" na hnědo. V těchto věcech máme rozdílné názory, ale přesto Tě nepovažuji za hlupáka. Svět rozhodně nevidím černobíle, poznal jsem CCCP i USA a v obou zemích jsem se setkal s věcmi dobrými i nedobrými.  V USA vládne svoboda a demokracie a člověk je tam svobodným občanem. Naproti tomu v zemích, které vznikly z CCCP po jeho rozpadu stále vládnou ti "bývalí", kteří dosud nepřekonali svou mentalitu východostepních nájezdníků a touhu po ovládnutí a zotročení co největší části světa. Ale to tady nehodlám řešit.

  • Wostok, jsi pánské přirození, jako ti blbečkové na Seznamu, kteří blokují příspěvky aniž, bych pochopil podle jakého klíče. Nemáš tam náhodou bráchu?

  • Dávno známo je jenom to, že objektivní a nestranné zpravodajství dnes neprodukuje nikdo, bohužel ani veřejnoprávní média. Pokud tedy chcete zjistit i to, co oni usoudí jako "nepodstatné", musíte číst více zdrojů.

  • A kdo vás žádá o souhlas se startem raket vynášejících stovky satelitů?

    Ani Rusko, ani Čína, ani USA,, ani další. Až vám spadne nějaký na hlavu, tak si vzpomeňte, že jsem vás varoval 😀

  • Ale to je přece dávno známo že jediné objektivní zpravodajství produkuje rusácký Sputnik, Parlamentni listy a podobný komoušsko-rusácký lidský odpad.

  • KIMCID

    teda dát sobě šach mat umíš jen ty 

  • jsem trvale mimo , samozřejmě se bavíme o startu raket - to je přece jejich věc a nebavíme se o dopadu to už je věc těch druhých . Tak až tě zase budou čínští komunisti kreslit obrázky jak čínský dělník poučuje kravatáka na západě jak nás varovali , tak si vzpomen , snad tě u toho nějaký příbuzný nebude ve vážném stavu rušit"neb se to z člověka na člověka nešíří a to že je to nákaza přenášená aerosolem" je poplašná zpráva a je třeba jedince co tohle tvrdí , odsunout do pracovního tábora a připravit o majetek .

    😀než se z toho pose.eš .To bude skutečně jen a jen tvoje věc.

    Dokonce znam zemi na východě která na vlastní občany utočila termobarickou municí , ale neboj nic Grozného to není , jen co zásah to jeden panelák fuč 😐.

  • josef.chmela

    Čtu je proto abych věděl s kým mám tu čest. Myslím, že máš průměrné vzdělání, které jsi získal za socialismu. Občas něco přečteš ale hlavně velký důraz kladeš na agitaci a propagaci dnešního režimu a západního stylu života různými vykladači dějin. Máš na očích klapky a převážně vše vidíš černobíle. Všechny své problémy, které nedokážeš vysvětlit, pochopit a vyřešit, házíš na své politické odpůrce. Máš mindrák ze zpackaného života za socialismu, kde jsi se nemohl prosadit, protože jsi nedokázal nebo nechtěl režimu něco nabídnout. Od toho se odvíjí i fobie z Ruska a Číny, které zaujatě ve svém úzkém a ideoligicky omezeném politickém rozhledu, neustále dehonestuješ a házíš na ně všechny světové problémy, které ve většině vyvolaly tvé opěvované USA.

    Občas se spolu shodneme ale určitě to nikdy nebude v oblasti politiky, prezentace pravdy, definice demokracie a světonázoru.

  • Souhlas, že tam je to opravdu děsivé.  Měl jsem smazaný příspěvek a ban  na jeden den i za zkopírování a vložení části z Listiny práv a svobod, která je součástí naší Ústavy, která pojednává o svobodě projevu a zákazu cenzury.

    Za toto už by měl dostat Seznam pořádně tučnou pokutu. To už je fakt moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit