Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě jsem prošel koronou, takže myslím, že se můžu zasvěceně vyjádřit k problému. Chytil jsem ho, nic netušíc, od kolegy v práci. První týden byly příznaky velmi nepatrné, málem jsem si jich nevšiml. Pak nastoupily teploty 39 stupňů. Ležel jsem v posteli jak lazar, v bytě z horečky odpařené vody jak v sauně, a to doslova. Slabost, nechutenství. Bral jsem pouze paralen na sražení teploty, občas se domotal do kuchyně pro čaj s medem a znovu do postele. Nechutenství, s bídou jsem do sebe vsoukal pár jablek. Za týden jsem zhubl tři kila. Po týdnu teplot jsem opět bez příznaků, vrací se mi síla a energie, chuť k jídlu. Podle informací z z linky krizového centra, kteří mne kontaktovali, v okamžiku kdy je člověk bez příznaků, počítá se jako zcela zdravý a minimálně 90 dní má imunitu proti tomu humusu, takže prý můžu bez obav mezi lidi, bez roušky, ochrany, desinfekce a to i klidně doprostřed infikované zóny. Takže, není to nic příjemného, ale dá se to pro 95 procent lidí bez následku ten týden zvládnout v domácím klidu. A odměnou je, že se minimálně tři měsíce nemusí člověk toho sv..nstva bát a může se volně pohybovat a není v ohrožení ani pro sebe ani pro jiné.  

• Asi jste se na ARO také nebyl podívat protože jinak byste věděl, že to co nám ukazují v televizi NEJSOU pacienti na koronavirus. Poznáte to podle počtu zásobníků na léky, které u pacientů na kovid chybí. Neví se čím léčit proto tam nejsou. Pokud se bojíte, tak bude nejlepší se obléci do atom bordelu a nevycházet.

A bude dobré když se ve vašem městě podíváte na odběrová místa a zjistíte, že tam již nikdo nechodí. Ti co tam poslal lékař tam již byli a panikáři jako vy rovněž. Pak pacienti a panika přešla. Ono zaplatit 1800 Kč ze svého také není žádná sranda. A máte vůbec udělaný test? Co když to již máte a roznášíte to?

• Příliš brzo...

A po vánočních svátcích tu začne vir řádit ještě víc...☹️

Nejdřív na nás strana a vláda dělá bu bu bu a teď najednou velké tzv. rozvolnění...

Asi se nebyl nikdo z nich podívat na covid pacienty na ARO...☹️

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit