Přejít na výpis diskuzí
Piráti dostali mořskou nemoc, chtějí odvolávat prezidenta
16.2.2018 | Pavel Jégl
162 příspěvků
-
... no jo, měl jsem trpělivost s blbem, ale svou demenci musí léčit jinde, unudil jsem se zde :)))
-
... nikdy absolutně nesleduji dementní hlasování impotentních idiotů, ty trapný blbečku :)))
-
... napiš něco o svém vzdělání, vnadné ženě, fáru, domu, dovolených, asi bylo vždy ho*no :)))
-
... ještě něco, zbaběloučký bezmozku?
-
-
... aha, díky za každý hlas dementního hlupáka, přidej, blbečku :)))
-
-
... netušil jsem, jak moc ochotně primitiv večera odhalí svou neskutečnou demenci, bomba :)))
-
... čau, ty debilní zbabělý úchyle, našel jsem zde jako vždy největší trosku, tím má role teď končí :)))
-
-
ntvl, ty musíš mít v palici peklo, havloide.
-
-
... moc zklamu dementního hlupáka: nemám v hlavě zdaleka to, co má on (tedy nasráno) :)))
-
... a je to tady: kde není žádná špetka intelektu, použije dementní hlupák opsaný módní výraz :)))
-
-
-
... blbovi jsem velkoryse věnoval kopec pozornosti, nyní již čekám pouze na místo a čas bitky :)))
-
-
Já o tvoji pozornost nestál homosexuále, ale dobře tedy, tam jak šoustáš ty kozly, berany a bejčky - prasáku..
-
-
... nečapeš se, názory zesrané sr*čky se nikdy neřídím, ubožáku :)))
-
... jedním z mnoha jasných projevů tvé směšné demence, blbe, je podsouvání homosexuality :)))
-
... já věděl, že jsi zesraný kripl, blbečku, vadilo by mi zmlátit bezmocnou trosku, čau ubožáku :)))
-
-
-
... férový návrh pro kanál: zítra budu na cestách, tak bych ti mohl přerovnat obličej, napiš, kde :)))
-
-
Ty bukvice, ty ještě nemáš chlapa- S buzeranty na rande opravdu nechodím.
-
-
... jsi fantastický primitiv :)))
-
... kdybys nebyl zbabělá krysa, napsal bys, kde tě zlikviduji, ty zesraný dementní kriple :)))
-
-
Takže pán je i nekrofil,že???
-
-
... rozloučil jsem se již s nedomrlým deb*lem :)))
-
... ne, pán sere na sračku :)))
-
-
-
0
-
-
-
0
-
Vivat feťáci a notoráci!