Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jenom, abys to nechtěl smazat ty jedno lejno.
    bijec pitomečků (inkognito) 1 souhlasí, 2 nesouhlasí
    ... "presidenta" se "s" anebo "rvůli" napíše pouze skutečný kanál, ty dementní blbe :)))
    před 18 min. upraveno v 21:37 nahlásit vlákno reagovat
    kanál (inkognito) Souhlasím Nesouhlasím
    Pro nejchytřejšího dementa - krále blbce pitomečků www.pravopisne.cz/201...ident/
    před 2 min. upravit nahlásit vlákno reagovat
    • ... jsem nadšen, jak jsem rozjel tvé dva odřené mozkové závity, debilní ubožáku, jen tak dál :)))
      • Ty mne nenasereš zdejší imbecilní kreatůro, vše svědčí o tom, že ty máš v palici pouze hřebíky, nikoliv vruty se závity. Asi v tvém mládí nedržela čepička na hlavičce, tak si rodiče pomohli, že?
        • ... a o rodičích píše pouze nejprimitivnější ubožák, jakého jsi ty dokonalým reprezentantem :)))
        • ... kreatůro napíše pouze hlupák :)))
        • ... nečapeš se, jako vždy jsem dostal vola, kam jsem chtěl, ale to troska jako ty nechápe :)))
  • Některým pirátům dát na hlavu Leninku/čepici s kšiltem/,tak máme Lenina jak vyšitého.Ještě mít tak "Auroru" na Vltavě,tak ta sebranka zaútočí na Hrad.
    • 0
    • Chovají se jak pedofilové - tak hodně nedočkavě.
  • Dostal jsem pozemskou nemoc, chci odvolat piráty, neboť respektuji většinovou vůli voličů, kteří presidenta volili. Příště volím SS Naci svobodná strana národního cítění - většina je pro mne národ.
    • ... "presidenta" se "s" anebo "rvůli" napíše pouze skutečný kanál, ty dementní blbe :)))
      • Pro nejchytřejšího dementa - krále blbce pitomečků https://www.pravopisne.cz/2015/01/prezident-x-president/
        • To kanál:
          Také píši slovo president se "s" podobně jako jiná slova přejatá buď přímo z latiny nebo přes francouzštinu. To že se za komunismu začala taková slova psát foneticky se "z" mělo důvod v tom, že se všude cpaly tzv. "dělnické kádry", přesněji lidé s nedostatečném vzděláním, ne zrovna dobří řemeslníci, kterým nevoněla práce. Chytili se však politiky a chtěli být "úředníky" a "vedoucími pracovníky", aby mohli rozhodovat o jiných a mít se na jejich úkor dobře. Avšak chybělo jim k tomu vzdělání a tak se pro ně pravopis zfonetizoval (zfonetisoval *3* ), aby nevypadali jako nevzdělanci. Kdo získal klasické vzdělání a čte klasickou literaturu, ten s tím nemá problémy. To ovšem nedouk nechápe. A jak bývá u takových jedinců obvyklé, co přesahuje jeho znalosti a chápání. tomu se pro jistotu smějí,co kdyby je to mohlo náhodou ohrozit. *14*
          • Přesně jste to popsal.To s píšou inteligenti a se z hlupáci.
          • ... je jasné, že sis ty 3 hlasy dementně udělil sám, tudíž jsi ukázal, jak ubohá jsi sr*čka :)))
          • ... hezky ses rozblil, ale nikdy ti nedojde, že po srazu 2 hlupáků stále zbydou 2 hlupáci :)))
        • ... na to a tebe s*ru, ty primitivní ubožáku :)))
          • Nedávno jsi zde uvedl, že máš vývod bokem a že to pouštíš do nohavice, něco se snad změnilo a teď máš vývod zátylkem, dle tvého mozkového průjmu???
            • ... meleš z posledního, dementní kr*ple, u tvého IQ pod 10 ale není vůbec divu :)))
  • pirati = vyhuleny kedlubny
  • 0
  • ).(
  • ).(
  • President je sice pouhý symbol, representant země bez rozhodovacích pravomocí, pouhý kladeč věnců, ale přesto by neměl být "neodpovědný". To bylo šito na T. B. Masaryka, který byl vzorem vzdělanosti, cti a morálky. Naopak president by měl být odvolatelný když nedostatečně reprezentuje zemi, neřku-li když se chová jako sprostý dlaždič v hospodě a dělá zemi ostudu. A navíc když se chová jak ten alkoholik a psychopat co straší na hradě a je zjevně vydíraný Kremlem by měl být šupito presto poslán na Vysočinu
    • Masařík to byl největší blb s Benešem jaký tento stát měl.Nikdy jsem ho neviděl nic dělat než žvanit a oblbovat lidi a střílet do dělníků,kteří mu trpěli jeho filmy pro služky.Hrát si na dece s dětmi a oblbovat lidi.Není vše zlato co se třpytí.Jaké hodnoty,obyčejný převrat v Rakousku -Uhersku,využívání průmyslu z Rakouska -Uherska.Rakousko bylo po válce vysíleno.Beneš to dodělal,aby se udržel u moci.Lumpárny za nich stejné jako nyní,ale v rukavičkách.Generaci po roce 1945 to opravdu nezajímá.Dívejte se dopředu a ne do zadu.Pro mě je ikona Sáblíková a další,kteří pro tuto republiku něco dokázali a ne Masařík a vůbec ne Havel.ten se vezl na vlně svého strýce .Podívejte se na Lucernu.Nebýt komunistů,že jim to opravili tak již spadla za 30 let nečinosti.
    • ).(
  • ).(
  • Před neobolševiky - tzv "PIRÁTY"měl být národ varován už před volbami!

Ze zpráv v tisku staršího data snadno zjistíme, že onen velkohubý BARTOŠ JE NEOBOLŠEVIK a prezentuje - FALEŠNOU VIZI - a sice, že tzv."Piráti" jsou "mladí liberální "ajťáci" a studenti", chtějící změnit stát směrem k lepšímu, k tzv."transparentnosti" - což je jen a jen jedna SPROSTÁ LEŽ!
    "Pirátské strany"všech zemí(včetně Česka)zastřešuje a koordinuje tzv. "INTERNACIONÁLA PIRÁTSKÝCH STRAN" (PPI-Pirate Parties International) - už od dubna 2010 - ULTRALEVIČÁCKÁ nadnárodní saubande, podobná bývalé bolševické "Internacionále"!
    Tato PPI má sídlo v Bruselu, odkuď koordinuje a řídí všechny "pirátské strany" - jako Moskva koordinovala a řídila bolševiky od roku 1917 až do rozpadu SSSR kolem roku 1990!
    PERLIČKOU - která by měla být tesána do kamene - je, že prezident této "Pirátské internacionály" je - MUSLIM - jistý Guillaume SAOULI (Švýcarsko) a viceprezidentkou Ms. Bailey LAMON - ultrabolševická aktivistka, co se nadšeně hlásí se k anarchismu a MARXISMU, velká obdivovatelka Baadera a Meinhoffové i dalších vrahů z "Rotte Brigaden"!
    Členy předsednictva této (k evropským hodnotám destruktivní) Pirate Parties International jsou z České pirátské strany Jakub MICHÁLEK, Marcel KOLAJA a Vojtěch PIKAL - pozor na jejich řečičky!

Jsou podobní vůdcům tzv. "Rudých Khmérů" (původně také studentů a "studentů", někdy i absolventů pařížské Sorbonny, i jiných vysokých škol ve Francii, původem z Kambodže - během studia v Paříži napojených na prašivé francouzské komunisty) - z jimi provedeného puče a "vlády" se Kambodža stále ještě obtížně vzpamatovává!
    TATO SEBRANKA PROVEDLA - pod dohledem bolševiků čínských a později i vietnamských a s jejich podporou - v KAMBODŽI STÁTNÍ PŘEVRAT a poté cílenou destrukci ekonomiky Kambodže, ze které se tato země dodnes nevzpamatovala! A PŘI SVÉM NÁSTUPU K MOCI - BĚHEM OBSAZENÍ PHNOMPENH - MĚLI TAKÉ PLNÁ ÚSTA FANTASTICKÝCH IDEÁLŮ A VZLETLÝCH POUČEK!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit