Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Piráti jsou obecně na můj vkus velkohubí smradi.Zatím za nimi není žádná práce,jen úsměvné kecy.Až konečně něco pořádného udělají a tím nemyslím jen pubertální výkřiky do tmy,poté je budu považovat za dospělé.Voliči,probudte se proboha.
  • Oni se poradili na střeše v Šárce,pokouřili,pročesali dredy a ustanovily moudra.Doufám,že skončí v předčasných volbách.
  • Pirát byl odjakživa lupič a hrdlořez, lid si ve volbách zvolil lupiče, násilníky, pirát nebyl nikdy hrdina tak co od nich chcete? Odvolat Piráty z poslanecké sněmovny, vyhlásit předčasné volby. Uděláme referendum jak všichni po něm touží a bude po pirátech, potopit jejich loď a bude pokoj. Už jsem zde několikrát psal, že tento stát vede k rozkladu a taky to tak dopadne, žádný zákon tomu nezabrání. Morálka mladých je prostě v pr......a mohou za to rodiče protože i morálka rodičů je v pr.....a ke slušnému životu mají tak daleko jenom kam dohlédnou.
    • Zato morálka starých na hradě, to je super *1* *1* *1*
    • A není to náhodou vina havloidní sebranky?
  • Čekal jsem od pirátů , že se v rámci svých přednosti zapojí do státo tvorby , digitalizace, rozšíření sítí, elektronizace státní zprávy. Zatím vidím jen zamítavé stanoviska, blokování a kritizování. Sedět v parlamentu za 1 mega ročně a nic nedělat !!! to by se mi ztaky líbilo. Doufám , že ti co je volili to vidí!!! Naproti tomu Okamura si je vědom možností a na těch se snaží pracovat.. SPD jsou více pragmatici než piráti u kterých jsem si myslel , že nová krev to rozhýbe. Skutek utek. *8*
    • nesouhlasim s Tvým komentařem. Strana, která straší vyděšené voliče jako jediný program má rozvratit vše neustalymi referendy, přitom jsme jedna z nejbezpečnějších zemí světa, strašení vyděšených voličů jako hlavní program strany a hlásání nenávisti k menšinám je děsivé.Vzpomenu si vzdy při tom, jak japonci řádili v Číně děsné *10* *10* *10*
  • Od Pirátské strany jsem nic neočekával. Stačí mi už ten jejich název strany. Proto jsem je ani nevolil. Nejsem mladý spletený pako, které nemá vlastní názor, vědomosti a zkušenosti. Tato strana je totiž založena na rebélii mládí a to je opravdu málo pro provádění smysluplných politických změn založených na poznání a znalostech. Proto budou víceméně pouhými škodiči v parlamentu.
  • felix.julec
    Piráti trpí hlavně fantasmagorií.
    • Fantasmagorií trpí ten co léta fetuje Becherovku, dým ze sušené trávy a komunismus. A to na hradě rozhodně nejsou Piráti.
  • Před neobolševiky - tzv "PIRÁTY"měl být národ varován už před volbami!

Ze zpráv v tisku staršího data snadno zjistíme, že onen velkohubý BARTOŠ JE NEOBOLŠEVIK a prezentuje - FALEŠNOU VIZI - a sice, že tzv."Piráti" jsou "mladí liberální "ajťáci" a studenti", chtějící změnit stát směrem k lepšímu, k tzv."transparentnosti" - což je jen a jen jedna SPROSTÁ LEŽ!
    "Pirátské strany"všech zemí(včetně Česka)zastřešuje a koordinuje tzv. "INTERNACIONÁLA PIRÁTSKÝCH STRAN" (PPI-Pirate Parties International) - už od dubna 2010 - ULTRALEVIČÁCKÁ nadnárodní saubande, podobná bývalé bolševické "Internacionále"!
    Tato PPI má sídlo v Bruselu, odkuď koordinuje a řídí všechny "pirátské strany" - jako Moskva koordinovala a řídila bolševiky od roku 1917 až do rozpadu SSSR kolem roku 1990!
    PERLIČKOU - která by měla být tesána do kamene - je, že prezident této "Pirátské internacionály" je - MUSLIM - jistý Guillaume SAOULI (Švýcarsko) a viceprezidentkou Ms. Bailey LAMON - ultrabolševická aktivistka, co se nadšeně hlásí se k anarchismu a MARXISMU, velká obdivovatelka Baadera a Meinhoffové i dalších vrahů z "Rotte Brigaden"!
    Členy předsednictva této (k evropským hodnotám destruktivní) Pirate Parties International jsou z České pirátské strany Jakub MICHÁLEK, Marcel KOLAJA a Vojtěch PIKAL - pozor na jejich řečičky!

Jsou podobní vůdcům tzv. "Rudých Khmérů" (původně také studentů a "studentů", někdy i absolventů pařížské Sorbonny, i jiných vysokých škol ve Francii, původem z Kambodže - během studia v Paříži napojených na prašivé francouzské komunisty) - z jimi provedeného puče a "vlády" se Kambodža stále ještě obtížně vzpamatovává!
    TATO SEBRANKA PROVEDLA - pod dohledem bolševiků čínských a později i vietnamských a s jejich podporou - v KAMBODŽI STÁTNÍ PŘEVRAT a poté cílenou destrukci ekonomiky Kambodže, ze které se tato země dodnes nevzpamatovala! A PŘI SVÉM NÁSTUPU K MOCI - BĚHEM OBSAZENÍ PHNOMPENH - MĚLI TAKÉ PLNÁ ÚSTA FANTASTICKÝCH IDEÁLŮ A VZLETLÝCH POUČEK!
  • Tentokrát se Jégl pokouší rozebírat názory Pirátů na referendum, jeho využití i zneužití Píše, jak předpokládal, že strana Pirátů bude opravdu tou, která udělá v zemi pořádek / 22 poslanců /: " a...že vyrazí do bitev s byrokracií a předvede smršť nápadů"....Připouští na příkladech, že se mýlil. Připouští také, že Piráti zatím zklamali, což je nakonec vidět z jejich rozporuplného chování, kdy připadají "ani ryba, ani rak". Svou nerozhodnost názoru na Piráty Jégl nakonec shrnul do problémové otázky, která je v titulku, že "Piráti dostali mořskou nemoc.... " Ano, zdá se, že Piráti opravdu plují na vlně populizmu a nakonec i neznalosti naší Ústavy. Jégl nakonec nebezpečí zneužití referenda vidí v tom, zda " ... není v první řadě žádoucí posílit odpovědnost některých voličů? Jeho názor je jaksi naruby. Neměla by se v první řadě posílit odpovědnost všech politiků, kteří bohužel mají u občanů pověst, že jsou to lidi, kteří hrabou v první řadě pod sebe, kradou, zneužívají své postavení a funkce a že jim občané-voliči jsou kdesi až na konci jejich zájmů???
  • Piráti si popletli název. Přiléhavější je klauni. No to by jim pak ale taková spousta ovčanů při volbách tak nenaběhla...
    • Ba ne, klauni jsou ANOáci a pak to hradní strašidlo. Těm naběhlo při volbách tolik ovčanů.
      • Ty máš bublegum v hlavě. *3*
        • vanhorne
          "Ty máš bublegum v hlavě."
          To ma ten hradni dedek v palici i v podvlikackach a ma toho tolik, ze kde prijede vsude to rozdava.
  • Myslíš Havla odvolat za zradu?Ten se odvolal již sám.Splnil úkol řídícího důstojníka CIA a nebo FBI a šel do kelu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit