Přejít na výpis diskuzí
Piráti dostali mořskou nemoc, chtějí odvolávat prezidenta
16.2.2018 | Pavel Jégl
162 příspěvků
-
Bezva diskuze. Ani nemusím číst článek a hned vím, že je o Zemanovi.
-
? Už tě přestal malý mozek smilnit ten velký? Já jenom jestli zase dojde k vyvrcholení tvého mozkového průjmu?
-
-
... kdybys nebyl dementním primitivem, neohlasoval bys hned svůj dementní výblitek, ty blbečku :)))
-
... prosím o překlad do standardní češtiny :)))
-
-
Některým pirátům dát na hlavu Leninku/čepici s kšiltem/,tak máme Lenina jak vyšitého.Ještě mít tak "Auroru" na Vltavě,tak ta sebranka zaútočí na Hrad.
-
-
0
-
Chovají se jak pedofilové - tak hodně nedočkavě.
-
-
Někdy si kladu otázku jestli je v USA nějaký politik z normálním myšlením.Nejsem komunista,ani rusofil, jen člověk co uvažuje selským rozumem!
-
-
Ono to chce navštívit USA i Rusko, seznámit se trochu s reáliemi a s historií. Pak si člověk udělá vlastní názor a přestane hlásat nesmysly. Ovšem pokud někomu ruská ambasáda platí za šíření proruských a protiamerických nesmyslů...
-
-
Jako ten začátek vašeho příspěvku dobrý ! Ale je to o tom, že USA che ovládat svět .Nevím ale jen tak jestli jste zaregistroval, ž Arrmenie /bývalý území SSSR/ zakoupila od Ruska asi za miliardu raketový systém .Přitom miliarda je v této branži naprostý minimum no a USA se ozvaly ,že Rusko ohrožuje jejich zájmy na Kavkaze ?!?! Má to logiku , když USA jsou na opačné straně zeměkoule ?????? Jestli mi odpovíte ,že USA má právo na Kavkaz tak nemá cenu se o tom bavit !!!!!!
-
-
Nevím, v čem vidí USA v daném případě ohrožení svých zájmů. Na to by bylo třeba zeptat se představitelů USA. Otázkou samozřejmě zůstává, jestli takové "hračky" patří do rukou takových zemí jako je Arménie.
A jestli chce USA ovládat svět, to nevím.
Američani mají takovou mentalitu: já jsem větší, silnější, vyspělejší a proto ti pomohu dostat se na mou úroveň a pak ať se ve svobodné soutěži ukáže kdo z nás je lepší.
Rusové mají naopak mentalitu: já jsem větší, silnější, ty jsi slabší a proto se mi podřídíš a budeš mě poslouchat. A když se nebudeš řídit mými rozkazy, tak tě přinutím k poslušnosti silou.
Poznal jsem obě země a mentalitu obyvatel, tak vím co říkám. Tím ovšem vůbec nepopírám, že jsem se v SSSR setkal s mnoha slušnými, přátelskými a srdečnými lidmi ochotnými k nezištně pomoci. V USA jsou jistě také lumpové, ale já jsem se s nimi nesetkal.
-
-
-
-
Kde byly strachy z refernd v době, kdy se referendovalo o vstupu do EU?
Kolik z vás si myslí, že kdyby tenkrát referendum rozhodlo o nevstoupení, tak bychom dodnes nebyli členy? *1* -
česko ,ono spíš funguje dobře,myslím . píšete - Stát má (prozatímní) vládu v demisi, téměř desetina Čechů je v exekuci, cifršpioni kdekoho beztrestně šikanují, berňák v každém vidí sprostého podezřelého a politici navzdory stárnoucí populaci ujišťují, že na důchody bude a nic nedělají pro to, aby na ně opravdu bylo.
Já nevím,jsem prostý živnostník,ale nejednají se mnou ,jak se sprostým podezřelím ,naopak zavolají a věci řeší.
jen je kolem mnoho kritiků a jen kecají,to je hrozně jednoduchý,všechno napadnout a negovat. -
Primáti jděte zpět do džungle.Strana chaosu,nesouhlasu s SPD,chce odvolávat prezidenta v referendu? To přeci nedává smysl.....ale co v této době kdy se svět obrací v kravské vemeno,dává smysl. *10*
-
Navrhuji stejně podmínky o vyvolání czexitu jako za stejných podmínek vstupu do EU.
Pokud budete přijímat ekonomické uprchlíky,tak jsem pro vystoupení. Nazdar. -
Piráti dostali vši a roupy.
-
Vivat feťáci a notoráci!