Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0
  • ... férový návrh pro kanál: zítra budu na cestách, tak bych ti mohl přerovnat obličej, napiš, kde :)))
    • Ty bukvice, ty ještě nemáš chlapa- S buzeranty na rande opravdu nechodím.
      • ... jsi fantastický primitiv :)))
      • ... kdybys nebyl zbabělá krysa, napsal bys, kde tě zlikviduji, ty zesraný dementní kriple :)))
        • Takže pán je i nekrofil,že???
          • ... rozloučil jsem se již s nedomrlým deb*lem :)))
          • ... ne, pán sere na sračku :)))
      • 0
  • Z toho, jak rudí a hnědí štváči na této diskuzi podrážděně piští, je patrné, že piráti odvádějí dobrou práci.
    • *1* *1* *1*
  • ... jsem nadšen, i když nemám v úmyslu zde dlít jako blb do rána, že on ze sebe dělá blba sám :)))
  • ... blbovi jsem velkoryse věnoval kopec pozornosti, nyní již čekám pouze na místo a čas bitky :)))
    • Já o tvoji pozornost nestál homosexuále, ale dobře tedy, tam jak šoustáš ty kozly, berany a bejčky - prasáku..
      • ... nečapeš se, názory zesrané sr*čky se nikdy neřídím, ubožáku :)))
      • ... jedním z mnoha jasných projevů tvé směšné demence, blbe, je podsouvání homosexuality :)))
      • ... já věděl, že jsi zesraný kripl, blbečku, vadilo by mi zmlátit bezmocnou trosku, čau ubožáku :)))
  • ).(
  • ... napiš mi už konečně, kdy a kde rozmlátím tvou zbabělou zakrsklou prázdnou tupou lebku :)))
  • ... je zvláštní, že zde hlasuje jenom jeden člen, ten ubožák zjevně nepobral velkou inteligenci :)))
  • ... vychutnal jsem si ohromně impotenta, pokaždé to dopadne stejně, k*ipl se holt nečape :)))
    • Tak to musíš být celkem uspokojený buzík, ne???
      • ... tvá slovní zásoba je zjevně u konce, není vůbec divu, napiš už, kdy a kde tě zmlátím, kr*ple :)))
    • To je smradu po mozkovém průjmu v bijcově hradu, vývod to už nepobral, tak mu praskla kebule.
      • ... tak mi už sděl, kde a kdy ti rozmlátím tvou dementní držku, ty zesranej chcípáku :)))
      • ... moc slaboučké, z tebe nikdy nic nebude, blbečku, avšak to bylo jasné od první vteřiny :)))
  • ).(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit