Přejít na výpis diskuzí
Piráti dostali mořskou nemoc, chtějí odvolávat prezidenta
16.2.2018 | Pavel Jégl
162 příspěvků
-
0
-
... férový návrh pro kanál: zítra budu na cestách, tak bych ti mohl přerovnat obličej, napiš, kde :)))
-
-
Ty bukvice, ty ještě nemáš chlapa- S buzeranty na rande opravdu nechodím.
-
-
... jsi fantastický primitiv :)))
-
... kdybys nebyl zbabělá krysa, napsal bys, kde tě zlikviduji, ty zesraný dementní kriple :)))
-
-
Takže pán je i nekrofil,že???
-
-
... rozloučil jsem se již s nedomrlým deb*lem :)))
-
... ne, pán sere na sračku :)))
-
-
-
0
-
-
-
Z toho, jak rudí a hnědí štváči na této diskuzi podrážděně piští, je patrné, že piráti odvádějí dobrou práci.
-
-
*1* *1* *1*
-
-
... jsem nadšen, i když nemám v úmyslu zde dlít jako blb do rána, že on ze sebe dělá blba sám :)))
-
... blbovi jsem velkoryse věnoval kopec pozornosti, nyní již čekám pouze na místo a čas bitky :)))
-
-
Já o tvoji pozornost nestál homosexuále, ale dobře tedy, tam jak šoustáš ty kozly, berany a bejčky - prasáku..
-
-
... nečapeš se, názory zesrané sr*čky se nikdy neřídím, ubožáku :)))
-
... jedním z mnoha jasných projevů tvé směšné demence, blbe, je podsouvání homosexuality :)))
-
... já věděl, že jsi zesraný kripl, blbečku, vadilo by mi zmlátit bezmocnou trosku, čau ubožáku :)))
-
-
-
).(
-
... napiš mi už konečně, kdy a kde rozmlátím tvou zbabělou zakrsklou prázdnou tupou lebku :)))
-
... je zvláštní, že zde hlasuje jenom jeden člen, ten ubožák zjevně nepobral velkou inteligenci :)))
-
... vychutnal jsem si ohromně impotenta, pokaždé to dopadne stejně, k*ipl se holt nečape :)))
-
-
Tak to musíš být celkem uspokojený buzík, ne???
-
-
... tvá slovní zásoba je zjevně u konce, není vůbec divu, napiš už, kdy a kde tě zmlátím, kr*ple :)))
-
-
To je smradu po mozkovém průjmu v bijcově hradu, vývod to už nepobral, tak mu praskla kebule.
-
-
... tak mi už sděl, kde a kdy ti rozmlátím tvou dementní držku, ty zesranej chcípáku :)))
-
... moc slaboučké, z tebe nikdy nic nebude, blbečku, avšak to bylo jasné od první vteřiny :)))
-
-
-
).(