Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • President je sice pouhý symbol, representant země bez rozhodovacích pravomocí, pouhý kladeč věnců, ale přesto by neměl být "neodpovědný". To bylo šito na T. B. Masaryka, který byl vzorem vzdělanosti, cti a morálky. Naopak president by měl být odvolatelný když nedostatečně reprezentuje zemi, neřku-li když se chová jako sprostý dlaždič v hospodě a dělá zemi ostudu. A navíc když se chová jak ten alkoholik a psychopat co straší na hradě a je zjevně vydíraný Kremlem by měl být šupito presto poslán na Vysočinu
    • Masařík to byl největší blb s Benešem jaký tento stát měl.Nikdy jsem ho neviděl nic dělat než žvanit a oblbovat lidi a střílet do dělníků,kteří mu trpěli jeho filmy pro služky.Hrát si na dece s dětmi a oblbovat lidi.Není vše zlato co se třpytí.Jaké hodnoty,obyčejný převrat v Rakousku -Uhersku,využívání průmyslu z Rakouska -Uherska.Rakousko bylo po válce vysíleno.Beneš to dodělal,aby se udržel u moci.Lumpárny za nich stejné jako nyní,ale v rukavičkách.Generaci po roce 1945 to opravdu nezajímá.Dívejte se dopředu a ne do zadu.Pro mě je ikona Sáblíková a další,kteří pro tuto republiku něco dokázali a ne Masařík a vůbec ne Havel.ten se vezl na vlně svého strýce .Podívejte se na Lucernu.Nebýt komunistů,že jim to opravili tak již spadla za 30 let nečinosti.
    • ).(
  • Kdo zaplatí referendum o vyhoštění Okamury?
  • Zablešenci kážou vodu a pijí krabicové víno.
    • Nevím co pije Busmea ani OkatéMurovci ani KSČMizerové. Ale na hradě se pila Becherovka, ale teď je tam diabetes a tak se prý pije Hruškovice.
      • Nezapomen, ze DM mu odesel diky tomu, ze se cpal sladkym...
  • ).(
  • Bijec pitomečků je naklonovaný Jégl.
  • *14*
  • ).(
  • ... čau, ty debilní zbabělý úchyle, našel jsem zde jako vždy největší trosku, tím má role teď končí :)))
    • ntvl, ty musíš mít v palici peklo, havloide.
      • ... moc zklamu dementního hlupáka: nemám v hlavě zdaleka to, co má on (tedy nasráno) :)))
      • ... a je to tady: kde není žádná špetka intelektu, použije dementní hlupák opsaný módní výraz :)))
  • 0
  • ... známou nevýhodou nevzdělaných hlupáků je, že si s nima dělají vzdělanci, co si zamanou :)))
    • Ty jsi vzdělanec? Lékaři tě diagnostikovali v hlavě lejno v tekutém stavu - já to říkám stále máš tam mozkový průjem, tak se uvolni nebo naopak zatlač a uleví se ti na 100%.
      • ... udělal jsem z tebe nejprimitivnější sračku na netu, dělám to běžně, tys naprostá nudle :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit