Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felix.julec
    Úplně zbytečný a hloupý článek.
  • Dalibor Olšanský zřejmě nemá úctu ke stáří. Jinak by takové pitomosti, co má v titulku i v článku, nenapsal. Jednou bude starý i on, a jistě by se mu nelíbilo, kdyby mu někdo nadával do starých, negramotných a kdo ví jakých ještě starců. Jak lze z článku vidět, tak všichni redaktoři Tiscali rádi se strefují do Zemana a kdejakou ptákovinu využijí k tomu, ukázat svou předpojatost, netoleranci, ale i neúctu k člověku, jako takovému, ne jenom starému. Přesto se domnívám, že mohu s klidným svědomím prohlásit, že zatím Zeman dokázal mnohem více, než sám autor článku Dalibor Olšanský i celá redakce. Pro něj jeden vzkaz, každý jsme nějaký, a já, i když nejsem voličem Zemana, nedomnívám se, že bych jej, nebo kohokoliv staršího, nějak dehonestoval, jako on. Ano, někteří mnohem mladší u moci, co ještě nic nedokázali a ukazují pouze to, jak umí zneužívat tu svou moc, si zaslouží i ostrá slova. Ale starší lidi, co již mají za sebou toho opravdu dost, bych zřejmě nechal na pokoji a nebyl k nim tak kritický, vědom si toho, že nemohu ani stát v jeho šlépějích, jakož nemůže ani sám autor článku.
    • Pan "novinář" Olšanský patří do té "elity" mladých, kteří před volbami "demokraticky" radili teenagerům "Schovej bábě občanku". Jsem zvědavý, až začne stárnout, zda-li si pak sebekriticky řekne "Jsem starý, senilní kretén, a proto už nebudu psát žádné články na Tiscali". Podle úrovně jeho projevu už zřejmě do tohoto stadia již dospěl. Zajímavé je, že takovéto nuly, které nikdo nezná a které nikdy nic nedokázaly a ani nedokážou, radí prezidentovi republiky, posuzují ho a soudí ho. Co takhle zkusit kandidovat na prezidenta a předvést nám všem, jak se to má správně dělat?
    • Je vidět jak jsou ubozí a šílenní vzteky, že je někdo chytřejší než oni a nechce se nechat ODPOSLOUCHÁVAT A SKANDALIZOVAT.... TO JE MUSÍ ALE ŠTVÁT...Dochází jim munice tož jdou na to tak...chi chi... žáden drátek s nápovědou v uchu, pouze to co má v hlavě a že tam toho nemá málo... Ne jako ti televizáci co bez nápovědy drátkem v uchu a bedýnkou na zadku nedaj ani ránu.. tupí jak pazneht, po celodenním vandrování po polu.
  • Tiscali je bohužel nepoučitelný.Já nejsem ani Havlovec,Klausovec či Zemanovec,ale hodnotím lidi podle jejich IQ,kdy neúcta v tomto servu k starším lidem je přímo hloupá.Já se vždy poučoval od starších lidí ne od fracků,proto umím spoustu praktických věcí a také vidím,že se tady mohlo tolik ukrást a rozkrást.Dnešním lidem ohrnujících nos nad staršíma při kleknutí počítače si ani nevytřou správně pr..l.Když tam čtu hlouposti hlavně z provienence USA tak mi je smutno.Náš president má naštěstí přirozenou inteligenci a tak bude vždy volen i když mám k některým jeho rozhodnutím výhrady a to je ta demokracie a svoboda,ne to ,že budu dál šířit hlouposti některých lidí a myslet jaký jsem demokrat a mám svobodu.Když vidím ty zoufalce cpoucí se na presidenta tak budu dělat vše pro to,aby se tam dostal rozumný a hlavně bezúhoný člověk a ne vekslák,kníže,který nezná ani hymnu státu,kde chce vládnout a ani jazyk.O těch dalších ani nemluvím.Již toho bylo dost.
  • Při pohledu na foto k tomuto článku mě napadá, zda by nebylo prospěšnější zamyšlení o těch, kteří zašantročili a za kolik tu Becherovku, kde již pracuje toliko jeden zaměstnanec - vrátný.
  • ubohost pisatele článku a jeho přikyvující kňučící smečky se projevuje právě tím že u neoblíbené osoby si prostě najdou to že oproti nim si ona osoba vytírá pozadí levou a né pravou rukou jako oni....co však trapně zamlčí že ona osoba k tomu používá toaletní papír zatím co pisatel a smečka nikoli protože jaksi nevědí že se k tomu používá a tak využívají hlavu každého jednoho ze smečky ....a díky tomu je ona osoba převyšuje což je ona závist kterou pak ventilují jak je zřejmo z noho článku ..... inu pane Olšansky p.Zeman má jistě mnoho chyb a je s ním možno v některých věcech nesouhlasit nebo ho i za některé věci odsoudit, ale tohle vaše ulevení k tomu zrovna nepatří
  • A vtom je právě Váš problém. Protože v dnešní době dokážete každého kdo je nad padesát let hodit přes palubu.V dávných dobách byli stařešinové moudří a když věkem za Vámi určovaným zenitem.Aby někdo řídil stát na to nepotřebuje ani základy PC ,pokud má takovou politickou orientaci jako p. Zeman. Vaše honba za dehonestací prezidenta nemá v civilizovaném světě místo. Až čas ukáže jak byl p. Zeman prozíravý. Doby herců a experimentátorů jsou už pryč. Bylo by dobré demokraticky uznat volbu většiny a nechovat se arogantně *3* *7*
    • vanhorne
      "Aby někdo řídil stat",
      Zeman nepotrebuje pocitac, staci mu dve ruce v jedne drzet retku v druhe plnou flashku.
      .Ovcasek, Mynar a dalsi pecovatele obslouzi rizeni statu.
  • Foto: to jste se zase vyznamenali, velmi vtipné, ha, ha, ha...

    Na mnohahodinové třeštění očí do monitoru či hraní si s chytrým telefonem nemá prezident čas, musí vést zásadní jednání dělat rozhodnutí a vůbec držet nějaký kurs.

    Lidí, kteří moderní technologie ovládají, má kolem sebe dost, od spolupracovníků přes poskoky až po nohsledy.
  • Jen víc a ještě víc takových vysoce "odborných" článků, díky nim pan Zeman získá min. 112% voličských hlasů, ale škrabálci si to jaxi neuvědomují, jen tak dál!!!





    PCHE !!!
  • Hlavně že nám hacknuli rusové volby......nevadí že se u nás sčítají ručně a proto to nejde.
  • Obdivuji pana redaktora. To musí být odvaha, v dnešní době zkritizovat presidenta.

    Už slyším houkat sirény žlutých služebních aut s bílým pruhem a černými písmeny oznamujícími příjezd žáků z 5.B

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit