Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Navštívil jsem před několika lety Ukrajinu.  Lidé na vesnicích,  kde jsme pracovali byli nesmírně laskavi, ochotni, byli by se rozdali.....kdyby sami měli . Byli také velice skromni, věřili hodně staré vládě,  byli tedy až naivní, nechalí se lehce ovlivnit propagandou. A to bylo na východní Ukrajině.  Avšak v Kyjevě  to bylo jiné.  Velkoměstké manýry, již tehdy drogy, jedná kolegyně odvezena řidičem taxi a zfetovana se zabila přímo u něj. Přivezena letadlem v kovové rakví. 

    I u nás jsou rozdíly mezi moralkou ve velkoměstech a na venkově, vědí? 

  • USA a  EU spojenci islámského státu ,zakladatelé teroristů usámy bin ládina , i banderovských neonacistů 

    Ukrajina uznala banderovce za válečné veterány

    l nový ukrajinský zákon,  staví ukrajinské nacionalisty bojující po boku nacistů za druhé světové války a po ní proti Rudé armádě na roveň těm, kteří bojovali proti Německu.

    Členové OUN a UPA se podíleli na masakrech, při nichž byly zavražděny až statisíce příslušníků etnických menšin, především Poláků, ale také Židů, Čechů či Rusů

    ¨deportovat ukrajinské hitlerovce z čr , čr se spojenectvím s banderovskou ukrajinou dopuští kolaboraci s nacisty 

  • hnědý hitlerovský havloid  občan by sudety předal hitlerovi , a máme jasno co za zrůdy jsou dnešní demobloci? havlofašisti? 

    • Onen multitrolda "občan" totiž o sobě tvrdil, že má jakési německé předky a jeho strýček, Němec, měl prý přijít o majetky. Takže očekávat jiný názor od "pangermánského" ukřivděného chudáčka asi nemá smysl. Já nevím, zda zase jen klasicky nekecal, ale jeho názory jsou rozhodně  jako od vlastizrádců ze Sudet. Tento týpek by hajloval až do bezvědomí. 😈

      • Soudruhu, neváhej a navštiv hned MUDr. Chocholouška, začíná to být vážné.

        • Vida, tak už i ostatní nezávisle na mně dospěli k závěru, který už delší dobu tvrdím. Že jsi obyčejný zakuklený Soukmenovec a příznivec Nacistů.  😉 Inu když něco vypadá jako kachna, chodí jako kachna, kejhá jako kachna, tak to asi přece jen  bude kachna.

        • Ja vohl, herr sturmbannfuhrer!😈

          • Mein Gott! So viele Fehler, so eine schreckliche Rechtschreibung. 😯

            • Das war eine bösartige Absicht.😈

              • Reakce na příspěvek:

                So etwas sollte eine bösartige Absicht sein? Ich empfehle lernen, lernen und wiede lernen. 😛

                • Reakce na příspěvek:

                  Sicher, Genosse Lenin.😈

                  • Reakce na příspěvek:

                    Děkujeme za krátké lekce němčiny. 

  • jakože banderastán přestane mučit lidi, vraždit politiky soudce, novináře, přestanou páchat bonbové teroristické útoky ? to asi ne banderastán řídí hitler z usa Na Ukrajině mučí příznivce separatistů, uvedla OSN

    Ukrajinská tajná služba SBU mučí lidi podezřelé ze sympatií k proruským separatistům. V zemi také existují tajná vězení, naspal britský list The Times s odvoláním na páteční zprávu a vyjádření zástupce generálního tajemníka OSN pro lidská práva Ivana Šimonoviče, který byl týden na Ukrajině.

    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405492-na-ukrajine-muci-priznivce-separatistu-uvedla-osn.html

  • Komik brzy rozesměje především armádu. Avizované škrty budou prý velmi důrazné. No, počkejme si, zda a jak to bude vlastně podle komika vypadat. 

    Zatím všechny indície ukazují, že Zelenskij je pouhá loutka oligarchy Kolomojského. Kdo je Kolomojskij je snad jasné. A o jeho židovském původu také není proč pochybovat. Jakožto zatvrzelý nepřítel ruského presidenta a sponzor Zelenského, podporovatel Majdanu a jednotek UDAR, vytváří negativní pole okolo nového (nastrčeného) ukrajinského presidenta. Z toho vyvozuji, že na Ukrajině zlepšení neočekávám. 😈 To není a nebude o smíchu, ale o pláči.

  • Občane, položil jsem ti dotazy. Očekávám na ně odpovědi. Děkuji.😈

    • Už jsem odpověděl. Ale slušné by bylo napsat "prosím o odpověď" 🙂

      • Soukmenovče občane, já to považuji za dostatečně slušné. A přepni si nick. Potom mi laskavě odepiš. Ovšem, máš li odpověď. V opačném případě to budu chápat tak, že odpověď nemáš. 😈

  • pan Just a podobní si nevidí do huby. Ten východ Ukrajiny se snaží osamostatnit protože jsou to rusky mluvící regiony a Porošenko jim vyhrožoval, že budou "žrát ze země..." Tak to byste pane Juste nechtěl raději žít po svém? Tak se najednou Porošenko a Jaceňuk rozhodli zaútočit na východní regiony. USA, NATO a jeho posluhovači pak to otočili a prohlásili ty z východní Ukrajiny za zločince. Samozřejmě do toho namočili Putina, který podle nich zaútočil na východní Ukrajinu. Je z toho až na blití. 

    Teď nový ukrajinský prezident nabídl Rusům státní občanství Ukrajiny. Nato Putin nabídl to samé Ukrajincům a už tu vidím ty žvásty pana Justa o plíživé anexi.

    Copak to nemůže pochopit, že si ti lidé tuto cestu volí sami?

    Zajímalo by mne, jaký má pan Just názor na samostatnost Kosova, které je právě ukázkou násilného vytvoření samostaného státu za podpory zbraní, ale zbraní NATO!!! Copak je normální, aby byl prezidentem válečný zločinec? Tím myslím Hashima Thaciho, kterého ta proradná babizna Allbrightová při uvedení na jeho post líbala na tvář. Copak je možné, aby druhým mužem státu byl také válečný zločinec, který aby za sebou zametl stopy, nechal vyvraždit celé rodiny svědků jeho zločinů z války. Tím zločincem je Ramush Haradinaj.

    A toho si pan Justa a podobní mudrlanti nevšímají. Oni se pořád musí navážet do Ruska a Putina. Kdyby si uvědomili, k čemu to je a co toto štvaní může přinést. Je to vše jenom podpora zákeřné snahy USA ovládnout svět. 

    • Ruské občanství bude asi velkým lákadlem. Například proto, že Ruská federace vyplácela důchody starobním důchodcům ve všech osamostatněných státech, tedy i na Ukrajině, zatím Ukrajina nevyplácí důchody v některých regionech vlastní země vůbec. Není to ideologie, jenom prostá ekonomika - ony hotové peníze z penzí prarodičů byly často jediným peněžním zdrojem příjmů celé rodiny.

      Nadto Ukrajina nevyplácí důchody pracovníkům, kteří pracovali v zahraničí, přestože tam pracovali legálně (měli zodpovědného mafiána) a příjmy řádně danili. 

    • A když před třičtvrtě stoletím byly Sudety připojeny k 3.říši údajně proto, že tam žili většinou německy mluvící Čechoslováci a zbytek se pak stal Protektorat Böhnem und Mähren, to bylo také v pořádku? Neměli by ti rusky mluvící Ukrajinci být "odsunuti" do ruských stepí? Nechová se Putler jako Hitler?


      • ty havlo-hitlerovské vemeno, na ukrajině byl krvavým pučem svržen demokraticky zvolený prezident a nahrazen teroristy , agenty placenými usa ,a eu, .........takže východ země se logicky postavil za legitimní vládu proti teroristům pučistům , je to povinností všech  postavit se terorismu, ty jsi kolaborant s teroristy takže by jsi pučisty teroristy podporoval .......

        v čsr 1938 vládla demokraticky zvolená vláda .....žádní cizím státem placení protiústavní pučisti teroristi jako po majdanu 2014 

      • I v trollení by měl být původce opatrný. Jak by mohli být odsunuti do ruských stepí, když na nich již žijí? Vizte: Kozáci (козаки, казаки) byli svobodní obyvatelé ukrajinských a jihoruských stepí, zemědělci a válečníci, kteří mluvili východoslovanskými jazyky. Existovalo několik místních kozáckých svazů či vojsk, z nichž nejvýznamnější byli záporožští a donští kozáci.

        • Synu, tak s tím souhlasím.

          • Ty tady máš svého syna? 😈 Halucinace, nebo atomový záchvat? 😈

            • Najdi si v latinsko-českém slovníku co znamená slovo filius.

              • Reakce na příspěvek:

                Ale ty to nepíšeš latinsky. 😈, občane. A mne také nenazýváš s českým překladem, ač to lze. 😛

          • Степ, да степ кругом...

            • Stěp, da stěp krugom, puť daljok ležit. V toj stěpi gluchoj zaměrzal jamščik. "Ty tovarišč moj, něpopomni zla, v toj stěpi gluchoj scharani meňa. 

              Mám na klávesnici latinku a nezkoušel jsem to přepínat na azbuku. 😛😀

              • Reakce na příspěvek:

                Existuje několik verzí oné básně Ivana Zacharoviče Surikova, zhudebněné S.P.Sadovským a interpretované doslova kdekým (nelze nepřipomenout Žannu Bičevskou). Zajímalo by mě, z jakého roku je vámi citovaná úprava a v jakém je jazyce, respektive nářečí.

                Вот оригинальное стихотворение - строки были написаны в 1869 году:

                В степи

                Кони мчат-несут / Степь всё вдаль бежит / Вьюга снежная / На степи гудит / Снег да снег кругом / Сердце грусть берёт / Про моздокскую / Степь ямщик поёт…  

        • Doplnil bych - i v tom trollení je slušné si nedávat vlastní palce. To ale Sajmon tady už tradičně dělá, coby vlastník mnoha nicků. Apropos,  asi nestíhá s reakcí, neb je coby multitroll "rozpracován na více místech".😈

      • Máš v tom zmatky, Sajmone. Ze Sudet vyhnali náckové naše české občany. Vyhnali a mnoho našich zabili. Okradli. Přitom ale náckové řvali, Heim ins Reich"! Když jim toto bylo po válce umožněno, tak z toho byla "křivda".

         Ukrajina nebyla nikdy normálním státem a nemá ani žádnou vlastní historii. Je to stále bývalý sovětský satelit a její osud je čekáni na totální rozpad a návrat do ruského impéria. Malorusko stvořené z Donětské a Luhanské oblasti, je otázka krátkého času. To je fakt který čeká jen na realizaci. Přičemž nikdo z Rusů Ukrajince nemorduje a nevyhání za to, že to jsou Ukrajnci. A to je velký rozdíl, Sajmone!😈

        • 1. Nevím kdo je to Sajmon, který tě stále straší.

          2. Když se Sudety staly součástí 3. říše, stali se také všichni obyvatelé Sudet občany 3.říše se všemi výhodami a "výhodami". Ti kdo říšské občanství  odmítli, museli se jakožto "cizinci" odstěhovat do vnitrozemí. A že se přitom vyřizovaly "sousedské" a jiné spory, o tom není pochyb.Tak jako naši "odsouvači" se po válce chovali vůči "odsouvaným" (správně Vertriebene, vyháněné) civilním obyvatelům, kteří se "provinili" tím, že mluvili německy.

          • 1). Jak se Sudety staly součástí 3. říše?

            2). KDO začal KOHO vyhánět a vraždit?

            3). Odsun byl proveden na základě rozhodnutí velmocí, které vyhrály válku. Ne nějaký projev zvůle. Nešlo přece jen o ČSR. Nedivím se ničemu, co se stalo při odsunu a je lhostejno, co. Nejsme křesťan,já druhou stranu své tváře nenastavuji. Naopak, k vrahovi a jeho stejně založené  rodině necítím projevit jakékoliv slitování. Tak to je přirozené a běžné v celé lidské historii. 😈

            • ad 1. Hitler se svými budovateli hnědého socialismu (od výkalů?) si s Džugašvillim a jeho budovateli rudého socialismu (od krve?) rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop). Hitler využil situaci po rozbití a rozdrobení Rakouské monarchie (k čemuž také přispěli Čecháčkové a Moraváci) a z keců, že ČSR je prý stát jakéhosi "československého národa" vyvodil, že obývané "nečechoslováky" nemůže být součástí ČSR.

              Ad 2. Nacisti po záboru Sudet začali vyhánět nejen ty obyvatele, kteří nepřijali německé občanství a byli tudíž "cizinci", ale i ty, kdo sice mluvili německy, ale odmítali Hitlera. Takových lidí bylo ve vnitrozemí mnoho. Takových lidí bylo ve vnitrozemí mnoho. Bohužel, po vytvoření Protektoratu Böhmen und Mähren tito lidé jako prý "zrádci" šli do koncentráku mezi prvními.

              Ad. 3. Ten "odsun" správně vyhnání (Vertreibung) si vymyslel a prosadil Beneš a začal to provádět hned po kapitulaci Německa ještě před Postupimskou konferencí a vyhrožoval, že pokud to velmoci neschválí, tak to stejně provede za pomoci Stalina. A jak se prováděly "odsuny" v CCCP se ví velmi dobře. Takže velmoci byly postaveny před hotovou věc a nezbývalo jim než to vzít na vědomí a postarat se miliony těch vyhnanců v Německu.

              Zajímavé, že v Alsasku a Lotrinsku a ve východních částech Belgie se lze dodnes domluvit německy, protože se tam žádný "odsun" nekonal.

              A to že někdo pocházel z Krkonoš nebo Orlických hor nebo odjinud a v rodině se mluvilo německy, proto to byl "vrah"?!!!

              Ono je potřeba znát fakta a ne plácat ideologické nesmysly.

              To vyhnání je černá skvrna na našem národě a každý slušný Čech se za to musí stydět!!!

              Ve Švýcarsku se mluví německy, francouzsky, italsky a rétorománsky a všichni jsou Švýcaři.

              • Reakce na příspěvek:

                Já se nemám za co stydět. Němci se mají za co stydět.  Vzpomínám na tu dobu, kdy gestapo zatklo mého otce a děda. A plno "strýčků" sebralo a už nikdy se nevrátili. Takže Němci jsou pro mně to nejhorší zlo. A zlo je nutné zlikvidovat, trvale a totálně. A tak to pro mne na vždy zůstane. 😈    😈

                • Reakce na příspěvek:

                  K tomu ještě dodávám:

                  To je samozřejmě smutné. Ale nelze vinit Němce jako takové. Oni i Němci skončili v koncentráku a ti tam byli první. To samé jako nemůžeme vinit všechny Rusy za to, že z nás po válce udělali svou kolonii a když jsme si chtěli vydechnout tak nás v r. 1968 přepadli. A víc jak stovka civilistů to zaplatila životem. Poznal jsem hodně obyčejných Rusů, kteří byli velice přátelští, srdeční a ochotní nezištně pomoci.

                  A to že v Rusku vznikl komunismus a v Německu nacismus, to mělo své příčiny a nelze za to vinit všechny Rusy nebo Němce.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Ale no tak, opět neznalost, nebo manipulace? KDO vyslal Lenina a jeho židovskou partu s vagonem plným zlata do Ruska? A odkud? Z Německa! Jen se to těm jude parťákům poněkud vymklo z rukou. I to vyvraždění carské rodiny spáchali židé. A  Mordechaj Karel Levy Marx- byl německý žid. Odtud vítr foukal. Ruské nerostné zdroje, to bylo oč tam tehdy šlo a o co jde i dnes. Nemluvě o neo bolševicích z Bruselu. Když to nešlo pomocí bolševiků z Východu, tlačí se to dnes novobolešviky ze Západu! 😈

                • Reakce na příspěvek:

                  Čím se lišíš o nacistů?

                  • Reakce na příspěvek:

                    Nejsem vyznavač nacistické ideologie. Takže zcela zásadně. 

                     Ba co více, nejsem vyznavačem žádné ideologie. Nemám žádnou ideologickou kotvu, ani se nedám manipulovat. Ničím a nikým. Jako nevěřící obzvlášť. 😈 

                  • Reakce na příspěvek:

                    Určitě tím, že jsem nikde v cizí zemi nikoho nepřepadl, jeho zemi nezabral, nevraždil a nemučil. Já mám svědomí čisté. A jak jistě víš, válka je buď útočná, nebo obranná. Jako bránící se, mám  nárok tyrana, vraha a mučitele zabít. Neb vražda na tyranu není zločinem...jak praví Vyšší princip. To je zcela zásadní rozdíl. Chceš to popřít? Jak a čím?😈

              • Reakce na příspěvek:

                Ve Švýcarsku se mluví německy, francouzsky, italsky a rétorománsky a všichni jsou Švýcaři. 

                V Německu se mluví německy a všichni jsou Němci.

                V Itálii se mluví italsky a všichni jsou Italové.

                Ve Francii se mluví francouzsky a všichni jsou Francouzi.

                Tyyy jooo!

                Ovšem co to dokazuje?

                Správně, nic.

                • Reakce na příspěvek:

                  Synu, ty přece vůbec nejsi hlupák! 🙂

                  Je třeba rozlišovat na jedné straně národnost a původ a na druhé straně občanství.

                  A že se v ČSR nemluvilo jenom česky, ale celá třetina obyvatel také německy, další slovensky, maďarsky, polsky a různými dialekty, to jistě není třeba zdůrazňovat.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Zdůrazňovat to potřeba je, protože existuje historická zkušenost.

                    Do ČSR po boku Wehrmacht napochodovaly na severu jednotky polské armády, zatímco na jihu první českoslovenští piloti (české národnosti)  padli na slovenském území v bojích s maďarským letectvem. ČR byla Maďarskem napadena od Žitného ostrova po Mukačevo, nicméně se většinu maďarských vojsk podařilo vytlačit a posléze nově ustavený Slovenský štát udržel původní hranici na jihu, severu i východě.

                    • Reakce na příspěvek:

                      Ano. A ještě si připomeňme kdo všechno napochodoval do ČSR v r. 1968!

            • KIMCID
              https://www.stoplusjednicka.cz/konecne-reseni-ceske-otazky-vhodne-ponemcit-ostatni-zlikvidovat?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • Sakra, tady je zase rudo. 😯

    Jinak lépe je mít za presidenta komika než šaška, ožralu, panovačného trpajzlíka či podobné kreatury, které leckde "prezidentují". 😛

    • Občane, Sajmone, proč si sám sobě dáváš palce? Protože zneužíváš tiscali a máš multinicky? Už jsem ti to vytýkal před mnoha lety a ty podvádíš a podvádíš a podvádíš...😈

      • Tiradore, trpíš bludy a halucinacemi, navštiv MUDr. Chocholouška, mohla by to být počínající schizofrenie.

        Používáš vymyšlené podlé "jakoby argumenty", které zkreslují skutečnost. Řídíš se zjevně tím, co hlásal Parteigenosse (stranický soudruh) Goebels, že prý 100x opakovaná lež se stává pravou!

        • Jsi směšný, ten dotyčný je přece tvoje krevní skupina a soukmenovec. Já nemám germánské předky, co jsem si zjišťoval. Ke Germánům cítím podvědomý odpor a pohrdám jimi. V poslední době obzvlášť, za jejich zbabělost a sebevražednou prohru s islámskými barbary. Kdysi rozvrátili Řím a dnes jsou rozvráceni sami sebou za pomoci primitivního barbarského islámu. Jsou to zbabělci a lháři. A jejich osud mi je zcela lhostejný. A zaslouží si ho. Kochám se jejich sebevraždou v přímém přenosu. 

          Já jen reaguji na to, jak tady roky podvádíš. Mně stačí jeden nick. Roky. Tobě ne. Ale to jsem ti už mnohokrát sdělil. 😈

    • KIMCID

      A to jen proto že jsi tu ty :D

    • Ten blábol je protimluv. Presidentem nikdy nemůže být šašek. Ale na Ukrajině to možné je. Tam je bohužel možné naprosto všechno. Adorace fašounů, obří korupce, prachmizerná životní úroveň běžných Ukrajinců a bohatí oligarchové, kteří si stále kapsují zbytky bohatství země včetně mezinárodní pomoci. Ukrajina je na dně a nic pěkného ji se šaškem v čele nečeká. 😈

      • "Presidentem nikdy nemůže být šašek."

        Opravdu? Stačí si poslechnout blábolení zeMANa když má "virózu".

        • KIMCID

          Může podívej na Havla to byl král šašků

  • Je velký rozdíl mezi tím být komikem (což je poměrně náročná herecká profese) a být šaškem.

    To asi není také lehké, ale podstatný rozdíl v obsahu chování tady je. 

    Nevadil by mi komik jako prezident, ale pokud by byl za šaška, tak to bych Ukrajině nepřál. 

    • Však Ukrajinci jednou prohlédnou a zjistí kdo je na jejich straně a kdo je akorát zneužívá a využívá. Pak se všech parazitů a záškodníků zbaví a to bude opravdu maso. Potom budou Ukrajinci a Rusové opět přáteli. A tak to bude jedině dobře, protože to je i v našem zájmu.

  • Mír v regionu je v komikových rukou, i když ne tak doicela, posloucht musí oligarchy a USA - moc jim dluží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit