Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buran je jen buran. Urputný anirusizmus a nenávist ke všemu východnímu - to je anamnéza nemoci, která vede k tomu, že hloupý "Tajemník" ani neví, že je nemocen. Je to zvláštní nemoc mysli, kdy odolnost vůči historickým faktům umožňuje políbit si vlastní zadek a věřit, jak je chytrý. Pokud se nechce vidět, že Putin není ožrala Jelcin - nebo selhání Frau Merkel, která podporuje banderovce a anarchisty - nebo Zaorálek, který blábolí o legitimitě ukrajinského parlamentu, kde hlasovat znamená mít u hlavy samopal nebo se bát, že mi upálí děti - pak nelze mluvit o demokracii. Buranské vnucování demokracie světu ala USA vede jen k tomu, že pokračuje bída, hlad a války. Snad si nemyslíte, že Kerry má právo diktovat světu, s kým se kdo sejde a kolik vojáků kam vyšle? Když historie USA je historií vyvražďování, válek a zla - viz http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx
  • svoboda ,co to tu hovoris ved ty si asi potomok nejakej privatizacie aa okradol si vsetkych kolo seba,sa spametaj pozri sa v cine je dnes komunizmus vysledok ziadna kriza a zachvilu si kupia z ruskom cely svet aj teba
  • Co to tu plácáš?
  • Ó nikolivěk! Putka je resident KGB, který z Drážďan řídil agenty na Východě i na Západě!
    Ole je agent provokatér placený Kikinou!
  • Mně nejvíc pobavilo,že se k politické situaci vyjadřuje bývalý mukl,ti novináři jsou už s nervama pěkně v háji.
  • To není pravda! Druhý Václav Havel je Julie Timošenko, třetí Václav Havel je Vitali Kličko, a čtvrtý Václav Havel je tlustý revolucionář a mučedník, kterému bolševici celý týden uřezávali ucho.
  • Překlep, troubo. Kvůli každému pitomci nemusím všechno důsledně kontrolovat. Psal jsem to jen tobě. Ale psal jsem o smyslu textu a ne o vymyšlených souvislostech.
  • Ukrajina musí mít jedinou svobodnou alternativu svobodně si zvolit svobodnou volbu vstupu do EU a potom do NATO. Žádný socky tady jim do toho nebudou mluvit ani Báťuška Putin. Jedině tak svobodně zvolí svobodu a budou z nich svobodní a svéprávní lidé a budou žít svobodně ve svobodě. Jinak je čeká stepní vazalství v carství a budou žít v Chanátu. Svobodně žít ve svobodě a ve svobodné EU nikdy si nenechá od bolševického Ruska vzít svobodu. Svobodu si vzít nedáme. Stepní nájezdníci nám chtějí vzít svobodu. Svobodu si vzít nedáme.
    .,
  • Oline, máte v tom strašný zmatek. Chtěl jste zesměšnit Vladimíra Putina tím, že ho přirovnáte k nějakému lejnu, ale jako lejno jste jste použil vaši modlu, vašeho boha, tak jaký je potom výsledek celého vašeho snažení? Velice nepříznivý pro vašeho boha. Co jste to z něj udělal!
  • Co na to říci : klapky na očich, ideologická vyhraněnost a jednostrané vidění světa. Výsledek: lehce manipulovatelný demagog.
  • Jo , já vím , že jste postižený a to velice těžce ale zrovna na vás přispívat opravdu nechci .
  • Naučila se česky . CO je to nerovnostá ?
  • Dokumentární film Čt : Banderovci.
    – reakce ukrajinského lidu na systematickou genocidu ze strany Poláků a sovětských Chazarů.
    http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2014020144
  • Lepší být pod Putinem, než znova pod Havlem a Klausem !!!
    Zlatý Gottwald, ale nejlepší byl Antonín Novotný.
  • Můžete dát co chcete, zrovna tak se přispívá na všechny postižené ve světě. Ale samotný lékaři by se měli chovat podle Hypokratové přísahy a veškeré náklady platit stát. Tam jsou všechny peníze pojištěnců.
  • Trhni si nohou, blbe, nerozumíš ničemu. To zdravotnictví je příkladem dnešních nerovnostá a krádeží, jenomže maličká mozeček neví o čem se píše...
  • Komunista je komunista a se zdravotnictvím to nemá co dělat . Komunismus se dostal nejdále v Kambodži a tam by vám vyprávěli o zdravotnictví v komunistickém pojetí . Ostatně CO máte proti nadstandartům ? jestli chci něco navíc a lepšího a jsem ochoten si to zaplatit , tak nesmím ? Nebo jak ?
  • Zatím kapitalista, komunismus tu ještě nikde a nikdy nebyl. Socializmus byl pouze státně monopolním kapitalismem, kde přebytky zisku použil stát k sociálním účelům. Ty ale již dnes stát není schopen plnit - krade se a zisky jdou do soukromých rukou a navíc jejich zdanění je pro srandu králíkům. Potom ovšem na nic nejsou peníze. Příklad : V nedávné minulosti tahanice o nadstandardy ve zdravotnictví, třeba příplatky za robotické operace ( zatím snad ještě nejsou ) - takže jedna robotická operační souprava stojí kolem 60 milionů Kč a v republice je jich jenom 9 souprav. takže Heger dělal kolem toho kravál. Zato např. jenom samotný Vondra ukradl 750 milionů Kč, což je víc, než stály všechny ty operační soupravy, které tu jsou. A je ticho po pěšině, Vondra na svobodě, lážo plážo.. A z chudých lidí chtěl Heger rvát poslední korunu, anebo se nechat raději zadarmo vykostit...
  • Vladimír Putin je ruský Václav Havel!
  • Když mnohaletý komunista a věrný marxista začne podnikat a vlastnit výrobní prostředky bude CO komunista a nebo kapitalista ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit