Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukrajina má na svém území trojského koně - komunistická Čína koupila na podzim loňského roku území pro pěstování potravin velké jako naše celá Morava, což není vůbec zanadbatelné a bude to hrát jistě svoji roli a Čína má peněz ze všech zemí nejvíce.
  • skazal báťuška russkij car, jasnoje solnyško, takhle jsme si to nedomluvili. Svou nedočkavostí jsi to pořádně pos*al a já nebudu nasazovat krasnuju armiju, abych to napravoval a riskoval, že se mi v ruském carství vzbouří mužiki, kam bych potom prchal? Do severní Koreje? Tak si to pěkně sežer co jsi nadrobil. *1*
  • A kaktovské mučírny jsou tady. *1* *1* *1*
  • dej si mokrý hadr na přirození, třeba ti to pomůže.
  • Ta "moudra" Klase Jaroslava také nečtu, škoda času. Teď jsem si to ale vyjímečně přečetl, a teprve pak si všiml kdo autorem. Jen mě udivuje, že tam chybí katovské mučírny.
  • tak tomu nevěřím
  • Všechny naše vlastizrádné lumpy,kteří chtějí cpát peníze našich daňových poplatníků do Ukrajinců je třeba,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách,za vlastizradu a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • I když je první řádek nehorázně vtipný a dál jsem to už raději nečetl, cosi mě nutí napsat ti, že seš absolutní p*ča.
  • Celá tato údajná revoluce skončí tím,že se východ Ukrajiny připojí pod ochraná křídla Ruska.Západ Ukrajiny bude třít bídu,po zavření všech produktovodů na západ.od Ruska.Pro Rusko je výhodné prodávat suroviny jen Číně,při vzájemně výhodných vztazích.EU i Německo může Rusko klidně pustit k vodě.Přerušení obchodu s EU Rusko vydrží snadno,ale pak do státního bankrotu začne svištět i Německo,pokud se rázně proti protiruské propagandě nepostaví.
  • To Bin Ladin pry taky *3*
  • Putin.
  • Janukovič je prý mrtev,ví o tom někdo něco?
  • Putin není agresor a terorista jako eu a usa. *5*
  • Jo , není rok 68. Janukovyč zaspal dobu a Ukrajina není Gruzie .
  • A podle mě ho tam pomohl rozjet!
  • Po kom seš tak hloupej? Nenarodil se pod rozvinutou bojovou zástavou?
  • A teror na Ukrajině rozpoutal agent Kličko ve službách EU. Janukovyč je najednou despota
    a terorista hlásá propaganda. Když měl podepsat dohodu s EU tak jím nebyl. Stal se jím
    až poté když dal přednost lepší Ruské obchodní nabídce.
    Kličkova partaj se k moci dostala protizákonným pučem a nyní chce nařizovat Krymu.
    Krym je oprávněně poslal do háje protože tzv. nová vláda nemá žádný volební mandát.
    Pokud se Krym rozhodne pro připojení k Rusku bude to většinové rozhodnutí lidu
    které je třeba respektovat. Samozřejmě však ho fašistická EU neuzná.
  • .
  • Jo, posero vymýšlíš si hloupě! Tak jednoduché to není. Jakmile se to dotkne jednoho rusa, tak uvidí Majdan tanec.Jinak EÚ je úplně mimo, do rána by tady bylo 50 milionů Ukrajinců a chodíme v trenýrkách.Jinak je potřeba okamžitě vyměnit ty hlupáky, kteří je zvou do škol a nemocnic! Kdo to zaplatí Němcová nebo Nagyová?
  • V.O.L.E. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit