Přejít na výpis diskuzí
Pohled do smradlavé kuchyně Primy nikomu nevadí. Vlastně naopak...
3.6.2016 | Tomáš Chalupa
317 příspěvků
-
Lépe se to napsat nedá. Bravo.
-
Tak podívejte se, já sleduji rasíjatudej, tam je vše,co potřebuji, posledně jsem si tam zahrál i hru jízda s denními vlky!
-
už ti zase začala směna? A jaké jsou pro dnešek instrukce z ústředí v Langley?
-
Já se dívám na ČT. Tam je pravda.
-
ČT leze do anusu USA, kde již vězí až po uši. Šapitó na to dohlíží, rozdává blahosklonně červené karty, potřásá si rukama s muslimama a ČT na to pěje ódy...
-
A Kreml!
-
Pravda lidem nevoní.Pak je jeste odzbrojime aby se nahodou nasi lzi nemohla verejnost branit.
-
Fendrych čuně to napsal, to je ten z vnitra co odnášel kufry plné dolarů. Havel ho zřejmě
úkoloval.Proč nenapíše kde je Havel dostal? ČT televize mandelinek se určitě k Primě přidá?
Američan ředitel to určitě podpoří. -
Pravdu má Aeronet, Sputnik, Zeman. Mynář a Ovčáček!
-
tak tohle je zas pohled do smradlavé kuchyně tiscali
-
Jak napsal autor - pokud chceme mít objektivní média, tak podle mne musíme mít i objektivní redaktory, obzvláště zde na Tiscali. Pro pana Chalupu uprchlíci nejsou žádným nebezpečím. Zřejmě neví co se děje ve Francii, Německu a dále. Pro něj je toto jejich chování zřejmě úplně normální. Je tak objektivní že skončil u takových článků. Na jiné články nebo reportáže asi nemá. Měl by se stydět. Pan " autor "
-
To budou asi mdlého rozumu a vy taky.
-
*1* *1* *1* ale makrela byla ještě včera vpoho *1*
-
Který čuně psalo ten článek to nemá v hlavě srovnané, pravda nevoní některým ! *11*
-
Dobře to řekla tomu Pussymu z Hradu Pazderková jako odpověď na to, že Zeman nezná Horáčka. A taky dobře to řekla 8-letá dcera sousedky,která na dotaz, jak se jmenuje náš prezident řekla, že neví, ale je opilec...
-
Primu kritizuje a tohle je ještě horší, je to prostě havloid.
-
To je zase sra...j..da článek. Sebrat pastelky zabavit PC a týden domácí vězení. Za trest vynášet odpadky a mýt nádobí.
-
V bodě 1 a 2 s vámi naprosto souhlasím, ještě bych dodal, že u Zemana za to může ještě alkohol, pak neví, co dělá a říká (Peroutka), Rusko v čele s Putinem se stává fašistickým státem, podle toho s ním musí svět jednat, bodem 4 se řídí Zeman při svých spanilých jízdách po ČR. Nedivím se, že ČT leží zemanovcům v gastru, neleze jim do anusu.
-
televize Prima je soukromá, lidi, kteří v ní pracují samozřejmě pracují podle pokynů svých nadřízených, pokud chtějí dělat zcela nezávislou žurnalistiku, musejí jít na volnou nohu.
Představoval by si snad "hlidací pes" a podobní, že v pracovním poměru v soukromém médiu vyleze každý redaktor se svými názory a strachy? Kromě toho sám hlídací pes, kterého čtu asi tři dny je tendenční a nevyvážený - na čí příkaz?
vsadím se, že podobné porady, ale v obráceném duchu probíhají všude, jen v ČT nemusejí, tam platí několik základních pravd:
1. za vše může Rusko s Putinem
2) Zeman s nimi drží basu
3 škoda, že v Tibetu už nepanuje otrokářství
4) do diskuzí volíme jen ty, kteří i myslí to, co my -
vemu krumpáč a zarazim ti ho ojediněle do vohryzku !!!!!