Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusáci mají největší stát na světě a pořád mají,okupanti, území málo. Ale všeho dočasu.
    • Už aby se konečně podařilo vyprovokovat ty rusáky. Ať zaberou celý svět a bude pokoj...
      • Máš recht, konečně dostanou přes tlamu a Japonsko s Čínou si rozdělí Sibiř, bude vymalováno.
        • Ale stejně být tebou už bych raději vyučoval ruštinu...
        • Myslím že by jsi mohl vyučovat ruštinu. Co ty na to? *1*
  • Kde se vzal miliardový majetek na podnikání StB/KGB struktur po r. 1989? Jednalo se o nakradený majetek. Kradli 40 let! Kriminalizovali všechny ty, kdo by na jejich zločiny jen ukázali. Důmyslnou třístupňovou cenzurou (předběžná, průběžná, následná) zamezili jakémukoliv prozrazení toho co tyto zločinné skupiny dělaly. A dnes vytvářejí dojem, že se tu méně kradlo. Jaká ďábelská lež! Kradlo se více! Když budou komunisti nesouhlasit, zeptejte se jich, zda je možné ukrást víc jak všechno!

Prakticky po celou dobu vlády komunistů získávala StB finančí prostředky z podvodů s pohonnými hmotami. Kauza LTO v devadesátých letech byla jen pokračováním letitých praktik StB jak píše novinářka Jana Lorencová. Ne nadarmo Chemapol, jedinou firmu oprávněnou k dovozu nafty, ovládl v roce 1992 agent StB Václav Junek a jeho společnost Proventa. Václav Junek byl přítel Václava Klause a utajený sponzor ČSSD, který poskytoval ČSSD pohonné hmoty zdarma. Po krachu Chemapolu jej kupuje člen KSČ a agent StB Andrej Babiš.
    • Možná by pro tebe bylo lepší přestat s těmi zabíjáckými choutky a navštívit toho psychiatra. Bylo by to bez bombardování a mírumilovní lidé by si oddechli. Jak by bylo na světě krásně kdyby podobní psychopaté se šli raději léčit. Jak by pak bylo na světě krásně...Co říkáš? *14*
      • Ty tu měsíce a měsíce komolíš moje jméno Simona ruský povle.
        Ty tu měsíce obhajuješ neobhajitelné - nejhorší zločiny 20 století prováděné rusáky v rámci
        SSSR,. Takže psychiatra nebo rovnou provaz potřebuješ spíše ty ruská rohožko.
  • Pro všechny. Přečtěte si znovu všechny příspěvky. Pak řekněte, co jiného si jako národ zasloužíme. Hezký den všem.

Geri
    • josef.servit.9
      Mr. Geri souhlas není co dodat!
  • Odešel jsem v 15:20.
    V 15:21 jsem se vrátil jako BTW. to jsem ale ruský čtverák *3*
  • Koukám, že česká Demence stále kupí pitomé příspěvky.
    • Dementt jsi především ty sám, kašpare.
      • Jdi si radši hrát, dítko. Rozhodovat o důležitých věcech není pro tebe.
  • Nahlášeno.
  • dearputin.com
    • Car Putilín pěrvyj... *1* *1* *1*
    • Taky skončí v díře a v lepším případě v myším oleji. a jeho černá zakrslá dušička skončí v pekle.
  • Gagarin nezemřel. Buduje na Marsu komunismus. *14*
  • vítej velký BTW, celá ČR je štastná že TiscaliGayPride opět ožije
  • s Ruským teploušem komoušem BTW alias zlej trollem Putinem-.. jsem tradičně argumentačně vytřela podlahu na Tiscali. *1* *1* *1*
    Chudák se zase zmohl jen na Semjonování a gayínkování,.
    S tím podváděním s hlasama je faktt nenápadný že??
    8 plus a mínus za vteřinu. Nenápadný jak lejno na pudinku *1* *1* *1*
    • Oni si vytřeli s tebou Sajmon, nejsi nám k ničemu, zmiz hlupáku. *5*
      • Ty ale sedíš na Ruské ambasádě Semjone BTW zlej trolle *15* *15* *15* *15*
        Jako internetový troll jsi opravdu vyřízený chudáku. Už tě tu každý prokoukl.
        Smrdíš u nonstop, měníš jména ale ne slovník. Takže smůla kašpare.
        S tím hlasováním za vteřinu hromadu bodů jsi nenápadný jak lejno na stropě *2* *2*
    • https://cs.wikipedia.org/wiki/Tourette%C5%AFv_syndrom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit