Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl bych umírněný v komentářích na tuto otázku. Jde o velmi citlivou skutečnost. Ale pokud o tom pan policejní prezident hovoří, potom o tom musí něco vědět. 

    Jedna věc je kriminální (a morální) delikt jako takový. Tam je nezbytné postupovat vůči usvědčeným pachatelům bez pardonu. 

    Je ale také skutečností, že agresivní feminismus a neomarxistický gender vede nemálo žen k tomu, že se prostřednictvím hrozby udání za takový čin snaží buď pomstít, nebo získat nějakou jinou výhodu. Protože potencionálním pachatelem může být každý potentní muž. 

    Nechci licitovvat, kolik těch hlášení je lživých, ale v případě, že se prokáže falešné hlášení, měla by být taková falešná oznamovatelka potrestána stejně tak přísně. 

    Chránit se musí obě strany. 


  • f2sulik

    Kurňa tady se maže jedna demogratická diskuza za druhou, ještě že má tischcali fialové logo😂

  • To je divné - fiflena vůbec neuvádí  případy, kdy je sexuální násilí smyšlené (z důvodu pomsty nebo příliš bujné fantazie třeba). Měla by se dát pravidelně vyšetřovat na svéprávnost.

    • Asi nejvíce aktivní jsou v této věci osoby, kterým znásilnění z estetických důvodů vůbec hrozit nemůže. 

      Pro nositelky pochodně genderu - znásilněným může být i muž. 

      • Souhlas, pane kolego... Škaredky zejména a osamocené ženy, si představují v bujných představách už něco na hranici choromyslnosti. Jednou si přišla k nám stěžovat svobodná žena na svého souseda, že ji soused stále něčím píchá do zadku a sleduje ji. Nevěděli jsme, jak to hodnotit až do chvíle, kdy precizovala to, že ji stále sleduje. Řekla, že je i v této místnosti (tedy s námi všemi) a že je támhle v koutě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit