Přejít na výpis diskuzí
Policie kouše sama sebe do ocasu. Zuří v jejich řadách válka?
13.5.2016 | Tomáš Chalupa
62 příspěvků
-
Najdi si svůj nick, smrade. *3*
-
Lepší než by kousali nás. *15*
-
*1* *1* budeme doufat, že se nejedná pouze o předehru
-
Policajti se koušou do ocasu?
-
Gratuluji, jste velmi dobrý demagog a lhář. Jen si neuvědomujete, že na tyhle ruskobolševické bláboly vám dávno nikdo neskočí.
-
No to chce spíše poznat kde přišli k té "vysoké" životní úrovni?
USA vydělala na obou světových válkách, dále rabovala a rabuje v nezávislých státech ve světě. Nemorální byla podpora Hitlerových továren OPEL, KRUPP, IG Farben a dalších. A nyní mají po celém světě vojenské základny.
Západ EU na 400 let raboval v koloniích po celém světě. Např Anglická Západoindická, Holandská Východoidická, Francouzské kolonie, Belgické kongo a další. To narabované bohatství musí být někde znát. A už dlouho chce západ rabovat a rabuje ve Východní Evropě, pouze v Rusku dostali VŽDY přes prsty. Co na tom, že vyvraždili indiány v Severní Americe nebo genocidy Arménů nyní Kurdů pomocí Turků a yvražďování po Africe.
Oba ty systémy ( EUUSA ) jsou řízeny pokryteckými bandami vlastníků bank jejichž filosofie je - peníze jsou od prvního do posledního místa ROZHODUJÍCÍ - a demokracie, svoboda, humanita jim musí sloužit. -
...jo zapomněl jsem ještě,že jsi s pilinami v hlavě,jo to jsem ještě chtěl :)))
-
Už seposrala.
-
Ta SÁDRA je asi špatná, pane (Nevy)Chovanče. Co Vy na to?
-
... primitiv hlasuje a hlasuje, celé dny nic jiného nedělá, paráda :)))
-
... jiný nebudeš, rozená tupost, dobře ti tak, moulo :)))
-
... jsi drtivý bezmozek, tupče :)))
-
Bohužel, stále nám tady chybí Občané a převládá stádo tupých ovcí a hospodských ožralů, které skočilo na sprosté lži StBáka Zavadila poslední den před volbami. To jsou ty největší škody způsobené komunismem: zničení společnosti soudných a samostatně uvažujících občanů.
-
Bravo Ivane, lépe by to nenapsal ani Ovčáček.
-
tady je to super, Modrá Lastura made in Tiscali *14* *14*
-
to je všechno hezké, ale jak ho máš velkého ? ha, teď mluv *3*
-
Zeman byl zvolen drtivou většinou občanů ČR a tak je to správně.
havloidní banderovci jen bezmocně piští a kopou nožičkami *15* -
no je to vidět myslím že ten vývoj byl už od základní a protože ten základ byl těžký tak na střední jste zvládal dojít jen ve středu a vysoká byla byla na hodně vysoko na věži kde vás hlásný učil troubit z donesené flašky .... proto taky diplom máte z přespolního běhu za účast
Tak že vzdělaný či spíš podělaný jste dokonale a jak říkáte nejvíc ... no budiž vám pleny pevné protože až vám ta moudrost začne téct nohavicemi ven tak kromě nestavitelného odéru se mnohým z toho přehršle vjemů zatočí hlava ... -
Babišovská
-
...já mám vysokou školu a vím co se sluší a patří na rozdíl od vás, zde na diskuzi. Pro mě jste všichni tupani a nevzdělanci. Vzdělání je to nejdůležitější a nejpřednější. Já například jsem jeden z největších vzdělanců, zde na internetu :)))