Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostý souhlas a jen tak houšť na všechnu tu chátru zprava a zleva, co tady sama krade a kryje superzlodějny, až to volá do nebes.
    • bohužel Nemo kradou všichni, ne jen politici...u nás se krade i suchej chleba pro králíky a staré noviny *9*
  • asi věděl , proč tu amnestii vyhlásil, zvláště, když se proslýchá, že skutečným vlastníkem PPF je Klaus a Kellner pouze nastrčený bílý kůň, ( Kellner měl v roce 1991 při vzniku PPF 27 let ,) *3*
  • No konečně se ta naše policie probudila ! Ta měla zaůřadovat ihned, jak to ten zločinecký satan vypustil z huby !!! On tu amnesti vyhlásil jen proto, že si myslel, že na něho nikdo nemůže !!! Prasáren ten zloduch podepsal až až !!! Včetně Drábkova zločineckého zákona č.329/2011 o likvidaci invalidů !!!!!! Tomu praseti všechno nejhorší !!! *12* Ať se smaží v *16*
  • Nynější prezident Zeman má pravomoce velmi veliké, a to proto že je začal využívat na rozdíl od pijana Havla, ten byl opravdu jen kladeč věnců a rozeštvávač.!
    • xyz Hňupe HONE! Havel byl znám ve světě dříve než pošahaný míšenec Klaus!
      Kdyby ses někdy o něco zajímal, mohls o něm slyšet ze Svobodné Evropy,
      Hlasu Ameriky i jiných západních rozhlasových stanic, ba i TV stanic!
      MUsíš být natvrdlý a ignorant, že nemáš o světě přehled! A nebo spíš vy-
      pláchnutý mozek!
      Věřím, že se neurazíš, když řekneme o Tobě světu, že jsi¨takový obyčejný
      neobolševický klausovský mpičus, znásobený "oposmlouvou", máš-li
      vůbec šajna vědět, vocode! Teď to jde s Tebou s kopce,. přestaň žrát,
      kouřit a chlastat, nebo Tě odloží do mausolea a tam se o Tebe syfilis posta-
      rá, jako o Lenina! Už ho tam užral 90%!
    • A kde získal "větší pravomoce"? Podle Ústavy je to stále stejný neodpovědný, tj. nesvéprávný kladeč věnců. I když si hraje na cara gosudara. Nebo Führera. Ale to že chlastá svědčí spíš pro to první.
      • Neurážej hlavu státu. Tobě bude vykládat ústavu,proč? mě stačí,že profesionální vykladači se do jednoho shodnou, že ústavu ještě nikdy neporušil, že ji jen používá, tudíž pracuje a myslí. Jsi hloupej žvanil gospodine. *16*
        • Pišto, máš zjevně potíže s pochopením čteného textu. a zakrýváš to arogancí a sprostotou. s někým takovým se nedá diskutovat.
      • Jedině podle ústavy z tvé hloupé palice, ale nic si s toho nedělej, nejsi jediný blb v ČR.
  • Do vězení s Klausem a všemi, kteří pracují v tom jeho gay institutu! *16*
    • Já bych ho potrestal ještě mnohem víc i s Němcovou. Já bych je vyfotil před rozvinutým rudým praporem a i se znakem srpu a kladiva. Potom bych postavil před lidové uliční soudy.
  • Klaus je zlocinecka zruda kterou na Cechy poslal snad sam Satan. Nadelal v nasi vlasti tolik skody, jak ekonomicke tak moralni, ze tato zeme se zni bude jen tezko lecit. Proto by mel skoncit
    pred verejnym tribunalem a odsouzen za vlastizradu a rozvraceni statu ! *16*
  • on je fakt čím dál tím hnusnější *16*
  • Je pro mne potěšující už to, že toho hajz.a Klause začíná prověřovat policie, i když to může dopadnout nakonec stejně jinak.
    Měl by se zodpovídat z mnoha všiváren dalších, které ten samolibec napáchal.
    Je hrozné po sobě číst tu zlobu, ale copak se může normální člověk, který ty jeho zločiny prožil, chovat a hlavně cítit jinak ?

    Jen tak dál na ně všechny ! Nechci podporovat lynč bez prověření, ale mnoho vlivných politiků by si zasloužilo, aby šli makat někat do dolů. Ale nejdříve by museli vrátit ty prachy, které si nakradli.

    A v tomto směru musím dnes podporovat kroky vlády, které sice nedali ti zkorumpovaní politici důvěru. Teď je třeba, aby se trochu rozumně uvažující politici zamysleli nad tím, co je teď menším zlem, zda nějaké rychlé dosazení nynější vlády bez souhlasu většiny parlamentu (prezident má ale na to právo) nebo návrat té zkorumpované modré politiky a další a další kecy a rozkrádání státu !!!
  • Ještě dodávám: nezapomínejme, že nesvéprávný kladeč věnců sám nic rozhodnout nemohl. Aby to platilo, musel to podepsat Nečas. A ten to podepsal zákeřně za zády vlády. A něho se nesvéprávnost kladeče věnců nevztahuje. Pravděpodobně v tom hraje roli i ten deb.l Blažek.
    • xyzOch, Ty blbá "TEČKO"! Najdi si jiné argumenty! Dementní Klaus musel na slovo
      poslouchat vychcanou paní Lívii, jinak by doma nevydržel! Není divu pak, že hledal
      potěšení jindy a u jiných, Kikina jeden! Ještě teď vyhlíží zděšeně, filosof!
      • Ty jsi Jakl nebo Hájek, že to tak dobře víš?
    • xyzOch, Ty blbá "TEČKO"! Najdi si jiné argumenty! Dementní Klaus musel na slovo
      poslouchat vychcanou paní Lívii, jinak by doma nevydržel! Není divu pak, že hledal
      potěšení jindy a u jiných, Kikina jeden! Ještě teď vyhlíží zděšeně, filosof!
  • Národe český je ne na čase stouto ODS skoncovat. Ten největší zločinec této republiky Vaclav Klaus samovládce předupník.Co za tyto léta udělal pro tu naši republiku.Nic.Cestoval na státní peníze,lyžoval a hral tenis.Dál těm největším lumpum svobodu.Odsoudit a zavřet na několik let. Hyena česká.
    • Naprostý souhlas KDY KONEČNĚ POZAVÍRÁTE TU BANDU GAUNERŮ v čele toho největšího par.c.h.anta KLA.U.SE prasata a nic jiného *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • A dnes již neoddiskutovatelně nevinnému Jirkovi Kájínkovi, na kterýho Klausovi StB-šéfové hodili jejich vlastní nájemnou majetkově prospěšnou vraždu (od roku 1990 víceméně 2500 případů!!!) , ovšem amnestii nedal a co mu bránilo, moh mít o 2-3 miliony sympatizantů víc...to mu ale ruští bolševičtí šéfíci neschválili a ostatně o tom nikdy ani seriózně neuvažoval(i), i když to předstíral, bazilišek... a to tomu fekálovi jako "renomovaný až excelentní ekonom NPU" zazlívám úplně nejvíce, je toho samože víc... kletba do 12. kolene, až to začne působit, tak se zamyslej, dobytci! *5*
    • Jak zavřít? On jenom vykonával vůli českého národa. Jak vidí svět česko? Nejspíš jako zloděje, tuneláře a tupce.
    • Prapuvodem se jedna o slovaka,mozna ukrajince,nebo I avara.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit