Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo pozval dalajlámu do ČR. Nebyla to někým připravená a do podrobností naplánovaná akce směřující ke štvanici proti našemu prezidentu ???! Nyní se ukázali v TV všichni kdo přivedli tuto republiku tam kde se nachází a to co pronášejí proti prezidentu republiky je přesně to co pasuje na ně.Jistě že se jim nelíbí, že přicházejí o svou svévolnou moc v tunelování, rozkrádání a všemožné hrabání si do vlastních kapes. Lid této země je oproti prezidentu nezajímá.
    • Nějak jste opominul,že Česká republika je svobodná a demokratická republika.Že si zatím může kdokoliv pozvat kohokoliv.Plenum 2000 si pozvalo dalajlamu.Vedeno volnomyšlenkářstvím,láskou k životu a světovostí filozofie představitele Tibetu.Je hrubostí prezidentského hodnotitele,že neodlišil zrno od plev.Pro mrzský peníz neměl kastrovat příznivce zrna.Bo se nám to může vrátit.Čína daleko,EU na domak.
      • Že jsem si toho nevšíml.Můžete mi uvést v čem mám svobodu a o demokracii již ani nepíšu.To co se tady děje je deformacie.
        • Hupsněte si občas na Kubu,do Severní Koreje či Venezuely.Pak tu naši deformaci budete milovat.
  • Herman je xindl a koryta se nepustí!!!

DISGUST !!!
    • Stále si myslím,že ministr Herman je slušný člověk.Proto ho nenapadejte.Jen ta církevní příklonost z něj příliš čiší.Ale to není Kainovo znamení.
    • Moment,- jedná se o vyznamenání pana Bradyho, ne o Hermana, tak nevyvolávejme hysterii, ale uvažujme a nikoho neurážejme!
  • v této zemi je opravdu žalostné,jak se politici,církev a studenti snaží všemi způsoby znemožnit našeho prezidenta.Za co by měl nějaký Kanaďa Brady dostat statní vyznamenání,v koncetrácich bylo mnohem více lidi kteří přežili a ne jen nějaký stryc Hermana.Co politik to dobytek a tato vláda je celé stádo.Zemanovi fandím a jistě nejsem sám,ale citím odpor k jiným a o podvodníkovi Vlkovi ani nemluvě.Je to kacíř a divím se,že něco takového bylo kardinálem.
    • Zemana nemusí nikdo znemožňovat, on se znemožňuje sám a to na mezinárodní úrovni: padání ze schodů v televizi, klácení se u korunovačních klenotů, pád přes koberec "shrnutý" psem a následné upoutání na invalidní vozík, cesta na Rhodos a klanění se ruským pánům namísto účasti na pohřbu, a především poučování EP v Bruselu, že mu řízek připadal a chutnal jako bublinková p,del, bodejď by ne když byl ožralej.
      • Tak nejak bych to napsala i ja :-)
        A ted Miloskovi vlezdoprdelkove zacnou klikat minusy o 106...
        • To víš, že dostaneš pár minusů, kolobrndo. Ale ne za jiný názor, ten je "ok", ale za tvé jedovaté sliny. Už to psali předešlí. To, že Brady přežil holocaust není zásluha, /to s medailí je spíše zásluha Herr Hermana, jenž je ministrem/, ale obrovské štěstí. Spíš mu měli Němčouři dát nějaké tučné odškodné.
          Jinak Havel, skvělý spisovatel a divadelník měl také štěstí, narodil se do bohaté známé rodiny, jako politik se dopustil horších přešlapů než Milouš, ale díky těmto privilegiům se na to nějak zapomíná. Trochu mi připomínáš fanatičku Němcovou, nevzdělanou to babu..nejsi ty její sestra? *1*
      • On už nás znemožnil zrzavej Veškrna zvaný též Véna chrchla, věčně vožralej válející se pochcanej na zemi. Takovou ostudu ve světě nám už nemůže nikdo udělat, co udělal tento vyžunk šenk.
        • Komunistická zrůdo, neotírej se o památku V. Havla. Měli by se mu děkovat za jeho heslo "nejsme jako oni". To byla chyba, měl spíš říkat "všichni komunisti do kriminálu".
          • .....dodávám jsme ještě horší.A tak se i stalo.
          • Mj. i ty komunisté bojovali za války a co dělal Havel, takže nikoho neurážejte. Máte pravdu nejsme jako oni ale vy jste daleko horší.
      • Máme známého v Holandsku kam emigroval v r.1968 a ten se těšil domů po r.1989,aby si dal pořádné a hlavně kvalitní české jídlo a vyprávěl nám jak tam je vše krásně nasvíceno,aby to vypadalo a i ten řízek tam je takový jak to popsal náš pan president.A EP je stádo,které je třeba poučit,protože je to ukázka běženecké krize a neschopnost jí řešit.
        • Byl jsem v západní Evropě, a nejen tam, nejednou a to i komunismu i po jeho chcípnutí. A pokud jde o jídlo, neměl jsem tam nikdy žádné problémy. Někdy jsem si dokonce pochutnal na nějaké místní specialitě. A řízek, který by vypadal a chutnal jak "bublinková p.del" jsem tam nikdy neviděl.
          • V Rakousku výborný řízek z telecího a vše ostatní,protože to byl stát,který nás chránil před dobrodruhy,proto byl námi zrazen.Kde jsme my a kde oni.Výborné jídlo i v Německu a to nemluvím o NDR,kde grilované, výborné kuře bylo za hubičku.
  • sněmovna zas představuje truckomedii. To se to termitům hraje divadlo - za naše. Jo kdyby si platili promarněný a prožvaněný čas ze svého, to by zazpívali jinou písničku. To se budou nyní natřásat a dělat důležité. Dobře vědíc, že jsou tady stejně jen pro srandu.
  • vivat teplouš
    vivat Semjon
    vivat Gayínek

YEAH !!!
  • Já teploušovi Semjonovi Gayínkojc ŽÁDNÝ hlasy nedávám, to dělají normální čtenáři, kteří poznali Semjonovu teplou povahu!!!

YEAH !!!
    • najdi si svůj nick homosexuále

PCHE !!!
  • K p.Bradymu dříve jsem o něm neslyšel.Jinak souhlas s příspěvkem Franty,N
  • Pan Brady? Nikdy jsem o něm neslyšel. A to při vší úctě k jeho životu v lágrech ll war. Náš stát má zajisté více hrdinů,které může poctít státnim vyznamenáním
    • U této kauzy však jde o to, jak se s takovým člověkem u nás zachází a to je ostuda. Že by si státní vyznamenání zasloužili jiní, to je jiná diskuze.
    • O panu Bradym slyšíme prvně, stejně jako o Peroutkovi díky kavárně. Opět se hodil do krámu na dehonestaci (hnusné slovo) prezidenta.
      • Je škoda, že o některých věcech slyšíme poprvé... Jak známe dějiny? A chceme vůbec slyšet, když lidová moudrost praví, že myšlení bolí? A zvlášť v Česku?
      • žaluj vzdělávací systém čr *3*
    • Mně je jedno jak se ten pán jmenuje.To,že přežil holocaust je pro mne dostačující.Trpěl proto,že ho Československá republika nezaštítila.Že dovolila,aby jeho a příbuzné německá nacistická verbež zahlušovala.A bavorské souručenství se čílí nad vystěhovatelstvím Němců.Myslím,že málo pokory a úliteb bylo Čechům ze strany Německa poskytnuto.Že naše shovívavost nebyla Německem řádně doceněna.Naše omluvy jsou četnější než omluvy SRN.
      • Příspěvku dost dobře nerozumím.Československo nikdy nikoho nezaštítilo a navíc bylo zrazeno kamarády Anglii a Francii a teď by se to opět opakovalo se starými kamarády a klackama se opravdu bojovat nedá.To za spolupráce s SSSR to byla jiná sorta .To si k nám nikdo nedovolil kromě vyřvávání a poučování ze Svobodné Evropy,Hlasu Ameriky apod.
        • Všichni zapomínáte že většina národu tenkrát okupovaná Němci , ráda naháněla i dokonce zabíjela své židy.
          Já bych o ten metál nestál,už z těchto důvodů.(ale pšt špatný byly Němci my ne)
        • Kromě !bratrské pomoci! v roce 1968
          • Já jí zažil na vlastní oči a uši a tehdy jsem poznal opravdovou pomoc z velkého státu,který mě 2x osvobodil a to v r.1945 a 1968.Nedovedu si představit,že bych byl o cca 20 let dříve bez práce.Tak to vidím bohužel z dnešního pohledu.Kdy jsem žil a pracoval a vytvářel hodnoty,které dnes jsou rozkradeny,ale mám banány pochybné kvality i potraviny a musím poslouchat nesmyslný diktát EU.Neoznačujte mě Rusistou,protože nejsem a ani USA a ani Číňan,rozhodně se nepoženu na plastickou chirurgii jako mnoho Čechů,ale stačí používat vlastní mozek a ne papouškovat politiky,kteří dnes říkají něco a zítra zase jiného.To jeúcta k státnosti a ne to co se tady předvádí po celou dobu tzv.demokracie.
  • Herman se jak obtloustlej lev bije za metál pro strejdu, kterýho nacisti dostali do lágru a s těma samejma náckama se Herman jede bratříčkovat na jejich sraz!!!
    Co je to za lidskou zrůdu, tenhle obersturmführer???

HNUS !!!
  • V květnu letošního roku napsaly všechny noviny jak na sudetoněmeckém srazu všichni tleskali Hermanovi. Prvnímu zdejšímu ministrovi který tam promluvil. Promluvil německy a OMLUVIL se za všechny nás! Nemůže být většího podvraťáka. Krysa která se za nás omlouvá skopčákům, že jsme je právem vyfičeli. A nyní hraje na ukřivděného srýčka bez medaile. Brady Brady pokud máš ve familii takového špinavce, tak bych chodil kanálama.Najděte oba nejbižší letadlo a vyfičte za moře. Tady NIKOMU nebudete chybět. Oba jste komedianti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit