Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Misto aby se Brady otočil jakožto čestný člověk na podpatku ještě to zhoršuje.
    • To se těmto lidem vyššího věku stává.Každý slušný člověk by to udělal,ale Hermann se strýcem ne.Naplánovaná akce povalečů pražské kavárny.Neměl p.Hermánn již problám v minulosti jako katolický kněz? A potom na úřadu co by ředitel?Jak jsem napsal včera já chci řád pro otce také.Ten si ho zaslouží také,ale bohužel in memoriam, kdo v deformacii hodně řve ten ho dostane ,ale tady se něco pokazilo.Vláda je kolektiv a jako kolektiv má vládnout a pokud tady to není tak má odejít od válu v tomto případě od koryta.Rozhodně kandidáti na presidenta Horáček a nenápadně špitající dáma Jourová to nebude.
      • vanhorne
        "řád pro otce také.Ten si ho zaslouží take "
        Za to, ze byl bolshevik a slouzil v LM?.
        • Na ubožáka tvého typu se nedá reagovat.Nebyl bolševik,ani LM ale odbojář ,který byl rozvědčík ve známé partyzánské brigádě a nasazoval život pro parašutisty z Anglie a později pro utečence z německých koncentráků.Podívej se do zrcadla a dej si pár facek.Máš tam t,že by Tiscali až tak kleslo?
    • Čestný člověk se na podpatku neotáčí.Podpatek má jiný účel a význam.Proto je kauza "BRADY" tak složitá.Smeknutí klobouku Zemanem v prvopočátku mohlo naši republiku od ostudy ochránit.On to neudělal.Dopřejme mu následné smetany.
    • ale on není čestný člověk
    • Ale on nic nezhorsuje...
  • by mě zajímalo,za co by měl tento NO NAME dostat vyznamenání???To by měli dostat vyznamenání všichni,co přežili nějakou tu válku...bychom jen rozdávali vyznamenání..to je hnus.V životě nikdo z vás o tomto člověku neslyšel,jen ČT vymyslela neexistující příběh a kauzu,aby měli ty nuly co vysílat.Nic proti dědkovi na fotce,ale vždyt se o nic nezasloužil,nikomu nezachránil život,nic pro tuto zemi neudělal,jen z ní utekl,tak za co kuurva vyznamenání....
    • B za co Bila, tedy Zanakova, Hulka, Renc & spol?
      Za zasluhy, ze Milose podporovali ve volbach?
      • Zanakova proto, že včas zazpívá, "tomu správnému".
      • Mimořádný souhlas,mám stejný názor.Komedianti jsou vždy elixírem vrchnosti.
  • Já jsem taky pro, pověsit toho hradního dobytka pěkně z okna tam by se mohl posrávat a zechcávat jak by chtěl, vždyť Orlík je nad vodou!!!

PCHE !!!
    • Myslíš Švancerberga ? Kdo by se tam potom koupal?:
    • ty budeš viset matkomrdnej buuzerante za to tvý mikropéro z vokna,jen počkej,až tě chytím *1*
      • ... nikdy nezvládneš ani pravopis, primitive :)))
  • Puste si CT24
    • ... komanduj svého kokršpaněla, ubožáku :)))
      • ono je lepčí kopat do tebe špíno. Moc to zejména ty prase potřebuješ!
    • ... a dozvíte se, jak mlží a lžou a lžou a lžou... To je tedy reprezentace státu!
  • pověsit toho hradního dobytka, to je něco neuvěřitelného, je mi z toho Zemana na zvracení a to jsem ho volil
    • Zvracej do příštích voleb,pak se ti uleví.
    • ti jsi to oslíku nepochopil,o to sluníčovým havloidům jde, aby ho voliči už nevolili,já jim na to neskočím a budu pana zemana volit zase
      • ... deb*l k deb*lovi si sedá, ty nevzdělaný vidláku :)))
        • jo, jo od prasete z chlíva, co jej vrhla zdegenerovaná matka to moc sedí!
  • bude nová zavedená poučka a rčení. Přeci pokud je to ortodoxní lidovec, musí být zaručeně pravda to vyprávění o vydírání presidentem republiky. Ovšem pokud zaručení svědci odmítli potvrdit lidovecké bajky je tady nový rozměr celé Kauzy. Rozměr se nazývá Prolhaný křivák Herman. Profesionální lhář a překrucovač. Raketový vzestup je zaručeně vždy avízem raketového pádu. Danečku Danečku to bude ostuda až to všechno prskne! To dostanete na černý fráček celá ta vaše banda křiváckých černoprdelníků. A pak si zajeď za svými miláčky do Sudet.
  • Chtěla bych se zeptat paní Bohdalové, zda je ráda, že podporovala soudruha Zemana v prezidentské volbě. Nestydíte se, paní Bohdalová, ani trošku? A pro medaili si půjdete?
    • Ta jí má od všech presidentů,Je to vtěrka za každého režimu.
    • Jiřinko,nestyďte se.Většina národa tu úžasnost volila a teď ji nemůže ztrávit.No nenakopala byste svůj národ mezi hýždě?Já ano,ale tak velkou nohu nemám.
    • nejdu, nasr aat
  • z bradyho udělali havloidi a sluníčkáři akorát návnadu a starý brady je znechucen, podveden, zneužit třema hajzlama ,jak píší v novinách 3H-halík, herman, horáček
    • Nemilý hajzle,nezneužij příležitosti.Pan Brady je veleobčan.Prožil to,co si my neumíme ani představit.Byl Čech a my jsme ho jako spoluobčana neochránili.My a s námi tehdejší mocnosti minulého století jsme mu způsobili velikou újmu.Ten plíšek na hrudi by byl minimem poděkování za újmu.Jsem potěšen,že od Zemana už nevezme ani piškot.
  • Opilec Zeman je pro tuto zemi konec demokracie. Uz si to uvedomte Vy volici. PAN PRESIDENT Vaclav Havel se musi obracet v hrobe.
    • Václava bych nechal spát,protože byl u začátku.A nezabodoval.Opilce Zemana jsme si ale zvolili,tak co skučíte?Budete příště moudřejší?
      • Budem volit osobnost,ale 3 H to nebude.
    • Zrzavej Veškrna by se mohl tak obracet v chlastu.
  • Hradní Ovčinec se postaral o to, že 28.10., na státní svátek ČR, bude na Hradě kabaret. Je to opravdu smutné, kam náš prezident Zeman došel a do jakého dna se propil.
    • Zrzavej Veškrna se propil a problil uplně do toho nejhlubšího dna a dnu měl taky ale z chlastu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit