Přejít na výpis diskuzí
Politické zvíře Zeman trhalo zajíce Drahoše
24.1.2018 | Pavel Jégl
325 příspěvků
-
Padouch nebo hrdina, vždyť jsme jedna rodina - soudruzi demokraté *1* *1*
-
EMIR NEMANJA KUSTURICA: Volil bych Zemana!
Rozhovor se srbským patriotem, filmovým režisérem producentem, hercem, scénáristou
https://www.youtube.com/watch?v=suxDb-Iqxgo -
Ono všechny ty otázky na Zemana i Drahoše jsou zbytečné. je záhadou proč se
oba znepřátelené tábory mlátěj hlava nehlava.
Česká Republika má parlamentní systém. Ne prezidentský. Takže o přijetí či nepřijetí
migrošů rozhodne vláda v čele s premiérem. Ne Drahoš ani Zeman jako prezidenti.
Zbraně, církevní restituce. To řeší zákony a následně možná soudy. Ne prezidenti.
Zeman dal první pokus sestavení vlády ANO. Druhý jim dá také. O třetím rozhodne sněmovna. Buď ho ANO nechá nebo sesadí Vondráčka a vezme ANO pokus číslo tři.
Sečteno a podtrženo. O tom co prezident ovlivňuje ( pověření pro vytvoření vlády) je už rozhodnuto. A na nc dalšího prezident vliv nemá. Ať už se jmenuje Drahoš, Dluhoš, Zeman, Neman. Takže veškeré hádky jsou zcela zbytečné. -
-
A co když budou z nějakého důvodu předčasné volby a prezidentem bude nedej bože Drahoš, který by poté jmenoval případného nového premiéra. Vždyť Drahoš je schopen jmenovat premiérem i Kalouska. Anebo aspoň schválit tohoto ekonomického Einsteina opět jak ministra financí. Děsivá představa. TEDY, nic není jedno. Kromě toho může Drahoš svými nejapnými plky nas.at Rusko a Čínu a to s dalekosáhlými následky. NIC NENÍ JEDNO!!! Je to extrémně důležité.
-
ano proto otázky i program všech kandidátů je o howně
-
-
Včerejší "debatou" se pan profesor Drahoš navždy nesmazatelně zapsal do historie České republiky. Bude navždy slavný a nebude nikdy zapomenut. Ty zoufalé pohledy plné paniky. To nesčetné polknutí naprázdno. Ono ani nebylo co polykat, jelikož měl pan profesor v krku vyschlo jak na Sahaře. Rozhodně nejsem příznivcem pana profesora, ale chvílemi mi ho bylo opravdu líto. Znáte ten pocit, když se v televizi někdo ztrapní a ta situace stále pokračuje a nikdo toho nešťastníka z té trapné situace nevysvobodí? Člověku je onoho dotyčného opravdu líto, je mu za něj trapně a nejradši by vypnul televizi, nebo aspoň přepnul program. Naposled jsem měl tenhle pocit, když Kraus nekompromisně drtil Kateřina Bursíkovou Jacques, kterou mimochodem vůbec, ale vůbec nemusím, otázkou, kdy si bude moci konečně nabrat na lopatku biomasu a přiložit s ní do kamen. Nekonečně dlouhé a trapné desítky vteřin a Kraus nepovolil a neuhnul a furt chtěl vědět, kdy už to konečně bude. Velmi podobný pocit jsem mě včera u pana Drahoše, ten byl ale oproti Jacquesovi ve výhodě, protože trapné ticho bylo vyplňováno frenetickými ovacemi a potleskem příznivců pana Drahoše, takže to ticho nepůsobilo tak drtivě trapně a pan profesor měl šanci se z paralyzujícího šoku vzpamatovat. Jen tak dál, už se těším na další debatu. Asi si to nahraju a až mi bude někdy těžko na duši tak si tím budu zlepšovat náladu.
-
-
mě bylo trapně když kraus teapně šel do sandokana
-
-
Starej Jacques je Sandokan?
-
-
Až ti bude těžko na duši, tak si raději vezmi předepsané prášky. Taky můžeš jít s prádelní šňůrou do lesa, ale to si rozhodni sám.
-
-
Drahoš vs. Drahoš: Porazí sám sebe?
https://www.youtube.com/watch?v=BiNufJt0HlA
DRAHOUŠ je NEVOLITELNÁ LOUTKA! -
K samotné debatě jen dva postřehy.
1. Prima by si měla změnit název. Na Kanál nebo Stoku. Znevážit volby a udělat z nich
sportovní přenos je na blití Moderátor jako na hokeji křičí počet diváků.
2. Je to děs kam se naše společnost posunula. Jak je rozdělená a netolerantní.
Lidé neumějí debatovat a poslouchat druhé. Jen nadávat, hulákat a pískat.
Publikum u Jílkové je stejné. Není to debata ale hospoda. Jeden řve přes druhého.-
Vzpomeňte na rok 1989. A nechte stranou názory na něj. O to nejde. Konala se řada jednání. U kulatého stolu se vedla bitva mezi různýma směrama. Disidenti ( umírnění i radikální ), komunisté ( umírnění a radikální. Debatovalo se, argumentovalo ale slušně. Dnešní společnost debatovat nemůže. Protože by se servala do krve. To je smutný pohled. Demokracie je o toleranci jiného názoru. A to dnes lidé nedokážou. -
Drahoš je velká 0! Topolánek nebo Horáček jsou většími hráči jak Drahoš. Nedokážu si představit jednání této nuly v Bruselu!
-
Lery je klasický zemanovec. Směšný hlupák.
Postoje Zemana? Nic takového jako postoj u bezcharakterního Zemana neexistuje.
Po vládách ODS a ČSSD chce 101 podpisů. Po Babišově vládě nechce 101 podpisů.
Odejde z politiky a nebude se do ní vracet jako Ruml. Vrátil se jako Ruml.
Váš Zeman uvedl nesprávný počet obyvatel Švédska. To je ostuda jak bejk.
Zemanovci jsou navíc těžcí schizofrenici . Po vzoru jejich vůdce Zemana kritizují migraci, velké sociální dávky pro parazity. Přitom ale Zeman má jako vzor švédsko. švédsko je přitom země kde bují migrace na 110 procent a kde sociální dávky štědře dotují parazity všech barev a ras, Nedvno si švédsko odhlasovalo že pracující budou makat déle aby se mohl i nadále financovat sladký život těchto parazitů na dávkách. -
-
A právě proto tady pan prezident Zeman žádné Tatrmany nechce.
-
-
Prezident ČR o přijetí či nepřijetí migrantů vůbec nerozhoduje.
To je v kompetenci vlády ČR:
-
-
-
Včera mě ZEMAN *14* v debatě sundal jak bundu z věšáku *1* *2* *15*
SAKRA musím se naučit mluvit!
Alespoň že moji studentští hošíci vědí jak mne zrelaxovat a olízat mi rány *1* -
-
Slyšel jsem, že nejlepší je hypnóza.
-
Pindy nejsou důležité.Důležitá je idea.
-
-
Předvolební debata? Srač.a jak má být hodná tv Prima a jejímu moderátorovi... *12*