Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pana Zemana jsem si velmi vážil, a vážím, protože má co nabídnout. Mluví krásně z patra a kultura jeho projevu je stále velmi výtečná. Jedno z největších umění, je umět posečkat, když mám stále co nabídnout.
    • Ach kdyby to tak byla pravda,aspoň co se týče pana Zemana, pane falešný Oskare *14*
  • JiriDrahos
    Včera mě ZEMAN *14* v debatě sundal jak bundu z věšáku *1* *2* *15*
    SAKRA musím se naučit mluvit!
    Alespoň že moji studentští hošíci vědí jak mne zrelaxovat a olízat mi rány *1*
    • Slyšel jsem, že nejlepší je hypnóza.
    • Pindy nejsou důležité.Důležitá je idea.
  • kdo neumí měl by sednout na vlak a mazat do rodného Jablunkova. To bylo v týdnu svalnatých řečí a narážek na Hradního pána. To se nám to prskalo na besedách s občany a mlátilo hubou blbiny.Vyprávělo dojemné bajky jak je Jurka znevýhodněný a usurpovaný. A ejhle pikolík, včera dostal akademik šanci. Vyhoněný nejlepšími poradci a podržtaškami co se podařilo opatřit. A ono to nevyšlo.Malý provinční šmudla, navíc s hubou plnou blbých řečí dostal lekci.
    • Ono asi nestačí být čestný a rovný... a lid chce baviče... velkého bonmotéra.... Mana
      • jj podržtaška kalouska není to co chceme
  • krom toho že prezident s migrací nic dělat nemůže ,tak se pan Drahoš plete, že s tím pan Zeman nic nedělal.Jasně se vyjadřoval i s návrhy na ruzných mezinárodních setkáních.Bohužel naše novinářská špína se všímala poznámek kolem, než to co pan prezident říkal za pultem.
  • oni totiž havloidi a pravdoláskaři mají jenom tu svoji nenávist proti panu Zemanovi a spojili by se proto i s člověkem který bude republice škodit, jenomže český obyčejný člověk není plný nenávisti a i když v prvním kole volil někoho jiného z kandidátů, protože se mu ten človek líbil, v druhém kole zdravě přehodnotí situaci a bude volit toho kdo bude lepší a to je pan Zeman
  • Jégl, no já žasnu - poprvé palec nahoru. Mám úctu k oběma kandidátům, vážím si jich,
    ale přísloví říká "Ševče, drž se svého kopyta". Pan Drahoš může být vynikající akademik,
    Zemana by zde strčil hravě do kapsy, ale jako politik a hlava státu by neobstál.
    Chybí mu přehled, drajv a i vyjadřovací schopnosti jsou chabé. V politice, hlavně v zahraniční
    se musí chovat s přehledem a ne se zadrhávat, neumět včas reagovat !!!
    Tam se nemůže rozhlížet dokola a hledat, čeho by se chytil.
    Navzdory výhradám vůči Zemanovi je pro mě p. Drahoš nepřijatelný !!!
    Jasně u voleb dávám hlas p. Zemanovi.
    • A za co si lze Emana vážit ?
      • tomu ty nemužeš rozumět v 90.letech si tahal kačera
  • Drahoši, hrozné!! A tak ses kasal!! ,
    Zatímco Zeman nastoupil s vtipem, klidem a argumentovaným přehledem, Drahoš od počátku zaujímal pozici štěkaného křivohubého bílého ratlíka, jehož rozum sahá k pánovi, který ho má na špagátku (pražská kavárna reprezentovaná dnes slaboduchým, vytřeštěným p. Horáčkem). Výsledkem byla Drahošova nebetyčná ostuda. Zajisté vešla i do české historie, která tak nepřipraveného kandidáta na hlavu státu nezažila od doby Přemysla Otakara II. Ba i svět se už diví, co to proti Zemanovi sedělo za nervózní hrudku s taháky na klíně a div ne v haptáku, což dávalo tušit – přes silácká prohlášení ještě před dvěma dny – obrovskou nervozitu, ba lidskou slabost. Zemanova opozice je bravurní ve lžích a nenávisti, avšak se stádní inteligencí to je u ní frapantně horší, když vsadila na intelektově nemohoucího Drahoše. Co však také: Jako reprezentant akademické obce a VŠ studentstva nám pan prof. průkazně předvedl, jakou kvalitu naše vysoké školství má, když chce být prezidentem člověk s tunou titulů, ale bez vyjadřovacích schopností, širokého a hlubokého přehledu a ovšem i s absolutní absencí smyslu pro vtipnost, natož Zemanovu elegantní ironii. Dámy a pánové, tady nebyl poražen jen Drahoš, tady prohrála celá akademická obec a ti, které svým lhaním dokázala zblbnout! A hanbou by se měla propadnout pražská kavárna, která ovšem něco jako hanbu (svědomí) nezná. Ale nemylme se, přátelé, ona nám to vrátí mstou - dalšími hnojitými tunami nové nenávistí a prolhanosti. K pláči české demokracie – bohužel.
    • Chlapče,tady stáli proti sobě pindal s rétorickými schopnostmi a pragmatik.Stojíš o pindala nebo přízemního pragmatika.Pindala s hesly nebo pragmatika s reáliemi?Zeman není elegantní ironik.V této fázi je už celostátně hledaný zločinec.Za neústavní chování měl být dávno odvolán.
    • Mě se Drahoš líbil, nemyslím že prohrál, ty fauly vodrazil dobře a mně přesvědčil !
  • Včerejší "debatou" se pan profesor Drahoš navždy nesmazatelně zapsal do historie České republiky. Bude navždy slavný a nebude nikdy zapomenut. Ty zoufalé pohledy plné paniky. To nesčetné polknutí naprázdno. Ono ani nebylo co polykat, jelikož měl pan profesor v krku vyschlo jak na Sahaře. Rozhodně nejsem příznivcem pana profesora, ale chvílemi mi ho bylo opravdu líto. Znáte ten pocit, když se v televizi někdo ztrapní a ta situace stále pokračuje a nikdo toho nešťastníka z té trapné situace nevysvobodí? Člověku je onoho dotyčného opravdu líto, je mu za něj trapně a nejradši by vypnul televizi, nebo aspoň přepnul program. Naposled jsem měl tenhle pocit, když Kraus nekompromisně drtil Kateřina Bursíkovou Jacques, kterou mimochodem vůbec, ale vůbec nemusím, otázkou, kdy si bude moci konečně nabrat na lopatku biomasu a přiložit s ní do kamen. Nekonečně dlouhé a trapné desítky vteřin a Kraus nepovolil a neuhnul a furt chtěl vědět, kdy už to konečně bude. Velmi podobný pocit jsem mě včera u pana Drahoše, ten byl ale oproti Jacquesovi ve výhodě, protože trapné ticho bylo vyplňováno frenetickými ovacemi a potleskem příznivců pana Drahoše, takže to ticho nepůsobilo tak drtivě trapně a pan profesor měl šanci se z paralyzujícího šoku vzpamatovat. Jen tak dál, už se těším na další debatu. Asi si to nahraju a až mi bude někdy těžko na duši tak si tím budu zlepšovat náladu.
    • mě bylo trapně když kraus teapně šel do sandokana
      • Starej Jacques je Sandokan?
    • Až ti bude těžko na duši, tak si raději vezmi předepsané prášky. Taky můžeš jít s prádelní šňůrou do lesa, ale to si rozhodni sám.
  • Každopádně to formátově i organizačně neuhlídala TV Prima, včetně moderátora..Kdyby byl někdo lepší, než Zeman., bylo by možné samozřejmě volit i někoho jiného., ale bohužel., při vší úctě..pan Drahoš je a i bude jistě větším přínosem ve vývoji vědy atd., než jako "něčí", loutkový prezident země a "politik"..Pragmaticky vzato..svérázný pan Zeman, je zatím pořád menší zlo..Kdo bude volit pana Drahoše., což je samozřejmě každého věc a právo., bude v podstatě volit teze euprotektorátu, Kalouska, přátele sudeťáků, "neziskovky", havlérku, aktivisty, novinářskou žumpu, "menšiny" atd.
    • dovětek k... zato Zeman ještě navíc udělá nějakou tu mezinárodní ostudu... při které se bude většina národa bavit... a ta menšina, které ho nevolila se bude stydět... to jsou tedy vyhlídky...
  • T-34-85
    Drahoš vs. Drahoš: Porazí sám sebe?
    https://www.youtube.com/watch?v=BiNufJt0HlA

    DRAHOUŠ je NEVOLITELNÁ LOUTKA!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit