Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • havloidi ze včerejška pěkně zděšeni. Ta zoufalost a křeč je v jejich lživých blitcích větší než obvykle...
  • a on jako někdo z čechů chce vylekaného zajíce s falešnými brýlemi, nebo jenom havlovské zrůdy
  • Obcan.Havel
    Musí vyhrát náš statečný pan prezident Zeman, bojovník proti havlismu a totalitě!
    • ObcanHavel
      to jsme rádí, že to řekl hezky od plic rusákům i číňanům, jak mu ta totalita vadí, Václav Havel nád od totality osvobodil, sláva Havlismu!
  • Z toho jak včera dostal Drahuška přes tlamu jsou zechcaný havloidi pořád dost mimo, i ty jejich nesmysly postrádají jiskru a šmrnc. To je už několik hodin pobrečeníčko nad blbostí Drahouška! Inu měli si vybrat nějakýho normálního kandidáta!
    • da, da
  • OvcanHavel
    EMIR NEMANJA KUSTURICA: Volil bych Zemana!
    Rozhovor se srbským patriotem, filmovým režisérem producentem, hercem, scénáristou
    https://www.youtube.com/watch?v=suxDb-Iqxgo
  • Oskarovi se smajlíky nevěřte, to je místní chromej blb Sajmon, já jsem Oskar.
  • Obcan.Havel
    Další období ve funkci prezidenta ČR Vás čeká Pane Zemane!
  • je tu jednoduchá rada pro nerozhodnuté...
    Pokud chcete jen další falešný obraz na zdi, volte Drahoše.
    Pokud chcete státníka, volte Zemana.
  • Drahoš je šedivá nula bez jakékoli myšlenky, bez jakékoli vize.
  • Pochopil někdo z vás proč nám v předvolebním klipu ukazovali profesora Drahoše jak běhá v rákosí kolem nějakýho rybníka plnýho žabince? Zkoušel jsem rozluštit, jaké politické názory se nám tim pan Drahoš snaží sdělit, ale na nic jsem nepřišel.
    • Běhat je zdravý, pomlouvat nenávidět a blejt je nezdravý
    • Obcan.Havel
      Je to prochcanej havloid, tak ukazoval kolik toho nachčije za minutu, celý rybník!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit