Přejít na výpis diskuzí
Politické zvíře Zeman trhalo zajíce Drahoše
24.1.2018 | Pavel Jégl
325 příspěvků
-
havloidi ze včerejška pěkně zděšeni. Ta zoufalost a křeč je v jejich lživých blitcích větší než obvykle...
-
a on jako někdo z čechů chce vylekaného zajíce s falešnými brýlemi, nebo jenom havlovské zrůdy
-
Musí vyhrát náš statečný pan prezident Zeman, bojovník proti havlismu a totalitě!
-
-
to jsme rádí, že to řekl hezky od plic rusákům i číňanům, jak mu ta totalita vadí, Václav Havel nád od totality osvobodil, sláva Havlismu!
-
-
Z toho jak včera dostal Drahuška přes tlamu jsou zechcaný havloidi pořád dost mimo, i ty jejich nesmysly postrádají jiskru a šmrnc. To je už několik hodin pobrečeníčko nad blbostí Drahouška! Inu měli si vybrat nějakýho normálního kandidáta!
-
-
da, da
-
-
EMIR NEMANJA KUSTURICA: Volil bych Zemana!
Rozhovor se srbským patriotem, filmovým režisérem producentem, hercem, scénáristou
https://www.youtube.com/watch?v=suxDb-Iqxgo -
Oskarovi se smajlíky nevěřte, to je místní chromej blb Sajmon, já jsem Oskar.
-
Další období ve funkci prezidenta ČR Vás čeká Pane Zemane!
-
je tu jednoduchá rada pro nerozhodnuté...
Pokud chcete jen další falešný obraz na zdi, volte Drahoše.
Pokud chcete státníka, volte Zemana. -
Drahoš je šedivá nula bez jakékoli myšlenky, bez jakékoli vize.
-
Pochopil někdo z vás proč nám v předvolebním klipu ukazovali profesora Drahoše jak běhá v rákosí kolem nějakýho rybníka plnýho žabince? Zkoušel jsem rozluštit, jaké politické názory se nám tim pan Drahoš snaží sdělit, ale na nic jsem nepřišel.
-
-
Běhat je zdravý, pomlouvat nenávidět a blejt je nezdravý
-
Je to prochcanej havloid, tak ukazoval kolik toho nachčije za minutu, celý rybník!
-