Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nehledejme v tom vědu,pravicové strany se zdiskreditovaly sami,ČSSD zase novináři,tak nastupuje třetí v řadě,to je přeci logický.
  • Ano, KSČM je nejlepší, nejčiststější a nejdokonalejší naší politickou strano. Věčná mladá a obrozená KSČM je jediná, která se 100% stará o všechny občany v této republice. Jediná-nezatížená skandály a podvody. Obstála, když je osamocená jako byli husité. Proti všem. KSČM vždy zvítězí nad lží a nenaávistí. KSČM je tu pro Vás.
    • KSČ(m) je přímý potomek, čili pohrobek té nejhorší bandy komunistických zrůd soustředěných v KSČ. Nijak se nezměnili, jenom si názvu přidali to "m" (mizerové?). Kdyby v této zemi vládlo právo, tak by komunisti neseděli v parlamentu, ale v kriminále, kam za ty své zrůdné zločiny patří. Chválit tu zločineckou komunistickou bandu může jenom lidská zrůda nebo blbec. Komunisti jsou horší než nacisti, protože nacismus je žákem komunismu.
  • Proto volte neposkkvrněnou, věrnou KSČM. Jako pták Fenix se znova zrodila pro všechny slušné lidi, kterým záleží na lepším a šťastnějším životě v tomto státu.
    • KSČ(m) pohrobek KSČ má stále na rukou krev tisíců nevinných lidí. Ale na každou sv*i se vaří voda, i na ně dojde.
  • Selhání liberalismu? V naší zemy byl liberalismus a demokracie naposledy přítomny v roce 1939. To krátké období 1989-2012 bych nazýval spíš obdobím skrývané kleptokracie. *13*
  • Spolehnete se,ze si je rychle umazou,jakmile se dostanou k lizu,viz.Dolejs.
  • Žeby pan Zeman byl to pravý ořechový, tomu snad může věřit jen autor. Většina národa snad nemá tak krátkou paměť, aby si nepamatovalo jeho lavírování a politický kšeftování s panem Klausem a ODS.
    Ale ono "napětí a z toho, co nastane, až Západ ztratí své privilegované postavení ve světě." to je bohužel zcela v pořádku. Zpitomělý národy se totiž neuměj poučit z dějin. Dnes ignorujou snahy Ruska o účast v EU. Možná maj oprávněný obavy o jeho vliv. Ale daleko horší bude, pokud se spojí s Asiaty, což je následně logický. Je přeci známý, že Rusko bylo vždy nárazníkovým státem v asiatskejch nájezdech na Evropu. A pokud tu Rusko zklamalo, víme všichni jak to dopadalo. Takže se hloupý stádo těš na kolikátou už "pomoc ze západu". Ale nakonec - každý proroctví se musí vyplnit, tedy i to Sibyllino....
  • Naše země v celých světových změnách a systémových vlnách co se teď dějí i jinde..., kde komunisti nikdy nevládli ani náhodou je v tom prostě taky... Nejsme spolu s našimi politiky žádným pupkem světa co jím hýbe a myslet si, že spasitelským návratem komunistů se vše do několika let napraví je silně přeceněné. Kéž by to bylo tak jednoduché a touto volbou se vše dalo do pořádku. Nejsem si ani jist, jestl o tolik "důvěry dělníků" vůbec komunisti skutečně v současném stavu stojí, protože ti ostřílení kozáci určitě ví, že by to ve skutečné praxi žádná sranda nebyla ! Ona je jedna věc kritizovat a druhá je skutečně "vzít žezlo do ruky" se vším co k tomu patří a jít do něčeho i se všemi riziky a následky..Svět je dnes natolik propojen, že žádná země si už nemůže dělat co by chtěla a ta naše malinká zemička už vůbec ne !
    • Oponuji vám!Za život od r.1946 jsem nepoznal žádnou vlnu a nemyslím si,že jsou komunisté spasiteli,ale bude potrestána zlodějna.Zabaven majetek,který byl zcizen,nemravné padáky nebudou apod.Opětovně bude vybudováno to co tady bylo zničeno dokud je tady generace otců a dědů,kteří něco umějí a ne příživníků typu Béma,janoušků a dalších.A hlavně se na tom budou podílet ti co přivedly tento stát na buben.Práce osvobozuje a nevytváří kriminální prostředí.
      • O tomhle se ,ale vůbec s vámi nepřu.., Zlodějina se má potírat to je naprosto v pořádku..., jen se divím, jak někdo může naivně věřit tomu, že když "někoho" zvolí, tak se najednou stane zázrak. Bémové,Janoušci, Nečasové a jiní jsou totiž většinou právě synové, následníci a tuzexoví potomci těch co tu vládli a začali to tu zde rozkrádat hned po domluveném divadýlku s předáním moci za beztrestnost, což jim Havel a spol. slíbil a dodržel i s Klausem-Pružinským, který studoval v zahraničí, kde se jen tak někdo běžně nedostal.. Politici totiž nikdy nebyli,nejsou a nebudou čistí nikde. Já nevím o žádné takové zemi, která by měla takové představitele. Na to jsem už po světě nacestoval hodně,abych to mohl tvrdit. Jen se o tom tady tolik nemluví a spousta věcí se do této země ani nedostane a nebo se o tom mlčí, protože se to prostě nehodí někomu do karet. Jen to co se hodí pro rozeštvání lidí mezi sebou,aby se právě mohlo kráct ještě víc...Koukněte se okolo, jak se k sobě lidi chovají a bude vám jasné, že se takoví lidi nikdy nedohodnou na ničem, což je plánovaný účel. Půjdou jen tam kam jim to někdo vyřve v megafonu na náměstí a oni to jen odkývou a půjdou..Mě to taky všechno štve jako vás ! nejste sám komu tato doba vadí a jedno mi to určitě teda není ! Ono je to, ale složitější a hlavně na běh na dlouhou dráhu..Celý život jsem normálně a poctivě dělal, jak jsem mohl a co jsem uměl a co mi z toho zbylo ?
  • Nebudu se vyjadřovat poskvrněný neposkvrněný ale tvrdím,že se jedná o systém,který dává pravidla hry vlastně života!!! I ten třeba Bakala by byl určitě výborný ředitel ale musí se mu dát mantinely aby pracoval ve prospěch celku!Nebo snad chcete tyhle schopný organizátory postřílet?Znova opakuji je to o systému ! Podle netu je nas k dnešnímu dni na Zemi 7 miliard a je potřeba schopných lidí aby řídili společnost ale ku prospěchu všech a věřím,že i jiní milionáři a miliardáři by se srovnali !!!Nejsem snílek a nevěřím v idealismus ale je opravdu nutnu změnit systém a nastavit přísná pravidla a zákony jinak nebude dlouho trvat a lidstvo skončí a na Zemi budou třeba dál brouci pytlíci nebo něco podobnýho !!!
  • Asi to tady bude dnes zajímavé. Bohužel se musím zařadit do procesu. Tak si to navečer přečtu. Zdravím Petra a ostatní, co přes rudé krovky na očích nevidí skutečnou realitu běžného života. Ale pravice si to tam dovedla sama.
    • Laskave si uvedom,ze v tomto svinskym state zadna pravice,ale ani levice nikdy nevladla!Je to pouze banda kriminalniku a zlodeju se k temto hnutim naoko hlasici!!!
  • Ty blbečku se už brzy taky o sebe nepostaráš a budeš se pochcávat a posrávat už k tomu nemáš daleko typuji tak 2 roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit