Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, tak se mně zaqčíná jevit, že v ČR je právo moci než právo spravedlnosti:-)))Jeden si ukorupční 7 milionů, druhý okrade občany bezmála o miliardu:-))ten první je zločinec,protože na něj neplatí právo moci, ta druhá je košér, protože na ní platí právo moci:-))Ovšem oba dva jsou zločinci:-))))
  • Jak se jedná o odeesáky,tak se spustí hysterická řvanice ze všech stran,včetně "správně" směrovaného průzkumu veřejného mínění. Goebbelsovská a Stalinská propaganda dohromady byla srandička proti výmyslům našich "hošů,co spolu mluví".
  • Podruhé né. *3*
  • Pomatení politologové vyjadřující se ke všemu co se zamane, by měli jít dělat něco užitečnějšího např. kopat kanály. Aby nevykřikovali nesmysly!!! Kdo jiný by měl nést odpovědnost za takový šlendrián než ministr. Vzhledem k tomu, že takováto KORYTÁŘKA, které leze z jedné funkce do druhé, aby brala co nejvíce peněz a byla tam co nejdéle, aniž by měla alespoň minimální soudnost (že na takovou funkci nestačí) MUSÍ NÉST ODPOVĚDNOST !!!! TA to i za podřízené, pokud je nekontroluje a naopak jim "horký brambor přehodí" aby ho vyřešili za ní !!! Tohle je vzor toho nejhoršího KSINDLU, který nám vládne !!!
  • Tak co,bude už konečně PADNI KOMU PADNI???
  • A už jsme u známé pravdy, za krádež 5000 Kč do kriminálu za 5 miliard nic.
  • Chtělo by to fakt majetková přiznání - a to tak - že než lezou do politiky a pak v průběhu každý rok. Možná by to pomohlo - stejně tak ta jejich doživotní imunita.
    *3*
  • Tak to dopadá, když jsou u vesla diletanti, kteří rozhodují o věcech o kterých nemají ani ponětí. Náměstkové a poradci to nevyřeší, anebo vyřeší s všimným na vlastním triku. A jedem dál, nikdo za nic nemůže. *9* *13* *7*
  • Vlasti, drž se, je to bolševický komplot!
  • Pro Bobr.Máš pravdu.Dvaadvacet roků zde vládne politický dobytek,který už dozrává na co nejkrutější odporažení na katovských mučírnách.
  • Bez protažení všech politických lumpů,kteří se od údajné revoluce na zbídačení této země podíleli,katovskou mučírnou,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Než se v tomto kapitalistickém svinčíku udělá pořádek,tak to se chudáci kati pořádně zapotí.
  • Ale okradení státní pokladny je mnohem větší než u Ratha.Zas se snaží oblbovat národ ten druh novinářů,který potřebuje,za obelhávání národa,vydloubat oči a roztrhnout prolhané huby od ucha k uchu.
  • Přestaňme již jen nadávat a pojďme tu bandu zlodějskou vyházet z PS a Senátu ČR. Smějí se nám do tváří a kradou a kradou. Zpěvačka Vlasta sedí v PS již skoro 20 let. Vypadá tam jako bába z ruské pohádky, navlečená, jako by tam vůbec netopili. Chybí ji už jenom jehlice na pletení. Za to vysedávání párkrát za měsíc bere 150 tisíc čistého. V létě 2 a 1/2 měsíce parlamentních prázdnin, v zimě 6 týdnů volna (před vánoci až do začátku února).
  • Doplním: Hrdelním zločinem je v DÉMONKRACII malování tykadel a rohů - průšvih ze všech největší - ovce se maj podřezávat, aby bylo vše KOŠER dle židovské obětiny.
  • Kolektivní kradení je méně zavažné, než individuální? Poškozování republiky za 650 mil je v poho, promopro bylo za podobné peníze, izip za 2 miliardy, tato vláda si nevidí do huby, na jedné straně škube lidi u huby a na druhé vyhazuje za pí....., pokračujme pandury, prográmkama na ministerstva a jsme opravdu na vysokých částkách. Kalousek se zastává Parkanové, no co se divíme, vždyť on sám řádil na obraně a vypisoval velice pochybné zakázky.
  • 10:17 Dlužník se před příchodem exekutorů oběsil: Nepříjemné překvapení čekalo na soudní vykonavatele, který zajišťoval exekuční rozhodnutí na vyklizení městského bytu v Nýrsku na Klatovsku. Po otevření bytu našel jeho uživatele oběšeného na skříni. Na místo byla přivolána policie.
    Dlužnici se věší, okradači daň. poplatníků vyviňují. Opravdu taková pěkná sametová DÉMONkracie
  • Páni politologové,připadají mně vaše úvahy,jako psaní na objednávku,bez logiky,no jinak by to asi ani nešlo.Jen kydáte nesmysly,za nic neodpovídáte a s tou Parkanovou jste to opravdu po....i.Pokud je vinna celá vláda,tak ať jde pod zámek celá vláda a nepředhazujte veřejnosti Rátha,jako zastírací manévr,že se jako něco děje.Pokud kradl,bral úplatky,ať ho zavřou,ale to pak vážení politologové i ty vlády za cca 22 let,co rozkradli tento stát.Schopných mladších lidí je dost-nemyslím ale taková ženské z TOP 09 a LM,nebo co to je.
  • Přesně tak,jak píšete.Padni komu padni je jen slovní hříčkou k oblbnutí veřejnosti,ale to už milí vládní zloději dávno neplatí.Sami jste tento národ oblbli,zneuctili,zničili hospodářství s dopadem na morálku lidí a nedotknutelnost zbohatlíků,kteří ještě běhají pna svobodě.Čemu se Parkanová,Vondra,Kalousek,Bééém,Gross a další diví.Zloděj jeden vedle druhého.Najednou celá vláda by byla vinna no a co??? Způsobili škody a nemalé,ať jdou za "katr",škody nahradí a propadne jim majetek.Jinak tzv. vláda dělá vše proto,aby opravdu vznikla nová revoluce,,,ne hadrová,která tuto smečku nenažranců definitivně smete.Čas zraje,Kalousek už jen nerozdává,ale taky chytl pohlavek na ulici,a důchodkyně,která má 5.600 Kč invalidní důchod by mu ji taky ušila,kdyby ji v tom policista nezabránil.Nemáme vládu a politiky jsou to jen karieristi,kteří zničili tento stát i lidské životy.Za cca 22 let,co tzv. vládnou-kradou vytvořili dluh,který nemá obdoby.Pardon to není dluh,to jsou rozkradené finance,fabriky a celé hospodářsetví.
  • Domnívám se,že v tomto případu se narazilo na propracovaný Kalouskův systém a už se bojuje o první bránu.Proto se potrefená husa tak razantně ozývá !
  • Není to spíše naopak, že s jedním zlodějem se dá udělat pořádek spíše než , když je kolektivní vina a to dokonce ve vysokých a veřejných postech, kde jeden ze strachu raději chrání druhého, aby nemuseli nakonec jít ledacos vysvětlovat všichni a nepřišlo se ještě na další věci ? Kdo tu pořád kdákal slova "padni komu padni" a když se to nehodí, tak to najednou už neplatí ? Pokud nikdo nic neudělal, pak se vše jistě vysvětlí a bude zas v pořádku, když je to tedy vše tak "křišťálově" čisté. I poltici si prostě budou muset začít zvykat, že jsou normální zaměstnanci, sice státní a předraženě a draze zaplacení,ale pořád zaměstnanci...Když je někde jinde taková škoda.., taky se musí prošetřit a zjistit , jak to všechno bylo a pak buď uznat, že je vše v pořádku a nebo z toho vyvodit veškeré důsledky. V čem je tedy problém ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit