Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zprávy na Tiscali z nás dělají tažná zvířata,tedy býky vykastrované ! Má cenu ještě psát nějaký příspěvek když všichni vědí jak se zloději při nákupu nelétajících letadel,prodeji nefunkčních padáků pro armádu a kdoví co ještě napakovali,celá ta banda by už měla jít sedět na třicet let do kriminálu a místo toho budou rabovat dál peníze z našich daní !!!
    • JJ.Abychom to správně pochopili,musí se nám to patřičně podat.To není novinařina,ale buď záměr nebo rektální alpinizmus.A tak to je i s vírou,nár.hrdostí a vůbec se vším, co pomáhá manipulovat normálním člověkem,aby se nebouřil,ale hlavně nemyslel. *11*
  • Politologové přeci nemohou mluvit do trestního práva a motat politiku se zlodějinou dohromady! Zlodějina je věc jedna a politika druhá a nedají se slučovat. A jestli krade zákazník v samoobsluze nebo ministr ze státní kasy tak je to krádež a ta se musí potrestat podle závažnosti. A je jedno kdo v jaké straně zrovna je nebo není
  • Průšvih Ratha je horší než problém Parkanové, protože D. Rath z těch 7mega nic nemá a je ve vazbě, kdežto Parkanová a další " nedoknutelní " mají ty prachy už někde ulitý a jsou na svobodě. Tudíž ve svém " hospodaření " mohou i nadále nerušeně pokračovat. Nejvíc práce tito lidé mají s vymýšlením, co by se ( a za co nejvíc peněz ) nakoupilo, aby se nákup rodinnému rozpočtu vyplatil. Uznávám, je to fuška.
  • Pokud je neviná, tak ať dokáže u soudu. Jinak tu budou pořád dohady o zametání věcí pod koberec. Ale stejně je to možná jenom podvod na občany, aby se řeklo, že policie pracuje nestraně a že zasahuje proti levici tak pravici. Parkanová nakonec dokáže že je neviná a o to jde. Je to jenom nastrčená loutka.
  • Vzor logického uvažování:
    Politologové: Průšvih Ratha je horší než problém Parkanové. Jen tak dál okrádat vlastní stáda, dělat z nich otroky, vyviňovat ty, kteří ukradli více. Rath pomohl stádu ovcí tak, že je stádo jenom kost a kůže, Parkanová posílá již stado ovcí do kafilérie, tak funguje selský rozum při uvažování o vině, páni politologové..
    • Páni politologové,připadají mně vaše úvahy,jako psaní na objednávku,bez logiky,no jinak by to asi ani nešlo.Jen kydáte nesmysly,za nic neodpovídáte a s tou Parkanovou jste to opravdu po....i.Pokud je vinna celá vláda,tak ať jde pod zámek celá vláda a nepředhazujte veřejnosti Rátha,jako zastírací manévr,že se jako něco děje.Pokud kradl,bral úplatky,ať ho zavřou,ale to pak vážení politologové i ty vlády za cca 22 let,co rozkradli tento stát.Schopných mladších lidí je dost-nemyslím ale taková ženské z TOP 09 a LM,nebo co to je.
  • Uplacení novináři! Copak mají také podíl na zlodějnách? Parkanová je pouze poslušný špalíček. Ti co jsou vzadu včetně chemického Aliho si mastí kapsu. Průšvih je, že si poddaní zvykli na to, že zloději jsou nepostižitelní. Snad by si zvykli i na právo první noci.
    Navíc kdo jsou ti chytrolíni, kteří nás oblbují? Alespoň víme proš, chraní zloděje. Stále si připomínám vystoupení min. zdravotnictví v televizi .MINISTR ZA SVOJE ROZHODNUTÍ NENESE ZODPOVĚDNOST. OBLUDNÉ,
  • Každopádně se na těch stamilionech korun někdo neoprávněně obohatil a ten potřebuje být potrestán.
    • Nebyl při tom třeba Janoušek?
  • "Politologové: Průšvih Ratha je horší než problém Parkanové"

    ... kdo jsou politologové? Lidi, co do všeho mluví a ničemu nerozumí a za nic nenesou odpovědnost ... někdo je platí, nikdo neví za co a nikdo je nevolí ... ať si politologové říkají co chtějí, Rath je obyčejný korupčník, v případě Parkanové, Vondry a dalších jde o mnohem větší problém, svojí hloupostí prožírají budoucnost celého státu na desítky let ...
  • asi se výše průšvihu vybírá podle výše peněz, 7 miliónů = velký průšvih, 200 miliónů = malej průšvih... *16* *16*
    • Doplním: Hrdelním zločinem je v DÉMONKRACII malování tykadel a rohů - průšvih ze všech největší - ovce se maj podřezávat, aby bylo vše KOŠER dle židovské obětiny.
  • Není to spíše naopak, že s jedním zlodějem se dá udělat pořádek spíše než , když je kolektivní vina a to dokonce ve vysokých a veřejných postech, kde jeden ze strachu raději chrání druhého, aby nemuseli nakonec jít ledacos vysvětlovat všichni a nepřišlo se ještě na další věci ? Kdo tu pořád kdákal slova "padni komu padni" a když se to nehodí, tak to najednou už neplatí ? Pokud nikdo nic neudělal, pak se vše jistě vysvětlí a bude zas v pořádku, když je to tedy vše tak "křišťálově" čisté. I poltici si prostě budou muset začít zvykat, že jsou normální zaměstnanci, sice státní a předraženě a draze zaplacení,ale pořád zaměstnanci...Když je někde jinde taková škoda.., taky se musí prošetřit a zjistit , jak to všechno bylo a pak buď uznat, že je vše v pořádku a nebo z toho vyvodit veškeré důsledky. V čem je tedy problém ?
    • Přesně tak,jak píšete.Padni komu padni je jen slovní hříčkou k oblbnutí veřejnosti,ale to už milí vládní zloději dávno neplatí.Sami jste tento národ oblbli,zneuctili,zničili hospodářství s dopadem na morálku lidí a nedotknutelnost zbohatlíků,kteří ještě běhají pna svobodě.Čemu se Parkanová,Vondra,Kalousek,Bééém,Gross a další diví.Zloděj jeden vedle druhého.Najednou celá vláda by byla vinna no a co??? Způsobili škody a nemalé,ať jdou za "katr",škody nahradí a propadne jim majetek.Jinak tzv. vláda dělá vše proto,aby opravdu vznikla nová revoluce,,,ne hadrová,která tuto smečku nenažranců definitivně smete.Čas zraje,Kalousek už jen nerozdává,ale taky chytl pohlavek na ulici,a důchodkyně,která má 5.600 Kč invalidní důchod by mu ji taky ušila,kdyby ji v tom policista nezabránil.Nemáme vládu a politiky jsou to jen karieristi,kteří zničili tento stát i lidské životy.Za cca 22 let,co tzv. vládnou-kradou vytvořili dluh,který nemá obdoby.Pardon to není dluh,to jsou rozkradené finance,fabriky a celé hospodářsetví.
    • Domnívám se,že v tomto případu se narazilo na propracovaný Kalouskův systém a už se bojuje o první bránu.Proto se potrefená husa tak razantně ozývá !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit