Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O to snad zbrojařům taky šlo. Zpomalil se tok penízků do pokladniček zbrojařů, tak bylo třeba něco udělat. Poláci se přiznali, že mají prsty v Ukrajinských problémech. Polsko je veliké a je třeba aby byl Dněpr polský. Hrají smradlavou hru, inu kšeftaři.
  • Jsou to kulelízači a sjáči,včera na Baníku dělali bordel a schovávali se před policií mezi diváky s dětma,chudáci vokurkovic z Katovic!
  • Juzci to je banda šmelinářů, ti se vždycky živili jen šmelinou, němci je zabíjeli jako méněcenné a dneska jim lezou do análu, takového státu si nevážím vůbec.
  • Pšonci jsou bandou nefachčenků, modloslužebníků a černoprdelníků. Měli málo fašismu za 2.svět. války, Majdanek, Osvětim. Kdyby je "stepní nájezdníci" neosvobpdili, tak by ppchcípali v plynových komorách na kyanovodík. Dneska budou provokovat s protiraketovou obranou, najednou ne proti Iránu a KLDR, ale jako vždy NATO chtelo a chce, proti Rusku.
    Stačí co dodávají do ČR za "zdravé" potraviny. Nechci se více nas...t.
  • https://www.facebook.com/VladimirPutinItalianFanClub#!/VladimirPutinItalianFanClub/photos/a.532066816844756.1073741826.532064913511613/701856793199090/?type=1&theater
  • a postaví hráz těm loupeživým stepním hordám. Rusa civilizovat nelze, proto je potřeba zahnat ho zpátky do stepi a nedovolit mu odtamtud odejít.
    • Významná osobnost ukrajinského klerofašismu dostala díky organizátorům akce příležitost k propagaci standart ukrajinské nenávisti přímo v srdci Evropy. Po listopadovém blouznění nácků z NPD tentokrát v hlavní městě Čechů, Moravanů a Slezanů vystoupila ikona klerofašistického názorového proudu z Východu.

      Oleg Zajnullin propaguje ukrajinskou nacionalistickou stranu Svoboda v České republice. Při každé své aktivitě využívá praporů stany doprovázenou často praporem banderovců, k němuž mají straníci neskutečně blízko. K partajním účelům slouží v Česku web Ukrajinská svoboda http://www.ukrsvoboda.com/.

      Zde najdete fotografie z akcí “exilové podoby ultranacionální Svobody, máte možnost seznámit se s akcemi a demonstracemi, jež toto uskupení v České republice pořádá…..web je registrován na Bohdana KostivaZajnullin pořádá demonstrace za demokratickou Ukrajinu, aby následně na těchto akcích propagoval myšlenky nacionalismu Svobody z Ukrajiny. Téměř kultovní jsou Zajnullinovy návštěvy u hrobů ikon ukrajinského nacionalismu a fašismu, pravidelně pořádá, zejména v Praze, demonstrace…..Zdroj: http://www.ukrsvoboda.comOleg Zajnullin se účastnil 20.3.2011 například pietní akce u hrobu předního politického aktivisty v Podkarpatské Rusi Augustina Vološina. Tento politik založil Ruskou rolnickou stranu, která v období 30. let 20. století cítila stále větší náklonnost k nacistickému Německu. V říjnu 1938 byl jmenován předsedou autonomní vlády Podkarpatské Rusi….. Oleg Zajnullin “oplakával” politika sympatizujícího s ideologií nacistického Německa
  • Co čekat od Juzků, nic rozumného.
  • Každý den večer se budu za soudruha Putina modlit aby mu nepochcípali poddaní hladem protože ropy se nikdo nenají Zlí kapitalisti z evropy mu dělají totiš naschvály!
    • Na další fotografii Oleg Zajnullin drží ve své ruce vlajku banderovců. Ti jsou známi především svou bestialitou, kdy útočili zejména na civilní obyvatelstvo, které napřed okradli, aby je později mohli bestiálně zavraždit. Jak již bylo v článku uvedeno, banderovci byli kolaboranty a na zakázku nacistů podnikali útoky na předem vybrané cíle.


      Zdroj: http://www.ukrsvoboda.comKlerofašista s černým stranickým trikem drží vlajku nacistických kolaborantů, zatímco o necelé dva roky později na všech záběrech celorepublikových médií bude pokládán za jednoho z protirežimních účastníků pochodu požadující dobro, mír a svobodu pro těžce zkoušený lid Ukrajiny. Není to trošku zvrácený smysl pro novinařinu? Týden.cz má jako titulní fotku Zajnullina jak v rukou třímá prapor banderovců i ultranacionální strany Svoboda, přesto všechno se ve svém článku nad tímto jevem nepozastaví.Zdroj: Twitter, demonstrace ze dne 26.1.2014, PrahaUkrajinští zástupci politické strany raubířů, jejíž členové na Ukrajině mají na svědomí zdraví policistů, uctívali památku policisty zabitých. Jsou tito lidé kvůli stranickému přetvoření ulic do podobenství apokalypsy morálně způsobilí konat jakákoli vzpomínková setkání?
      Tagy: Banderovci, Extrémismus, Oleg Zajnullin, svoboda, Ukrajina, Ultrapravice
    • Nebudeš, protože dostaneš bejkovcem že ti to pak nebude myslet. *15* *2* *3* *3*
  • Not i tečka jeden blb jest, a to korunovaný, brzy dostane bejkovcem až se s toho pos...re!! *15* *2* *3* *3*
    • A s pr...le mu budou lítat jelita!! *3* *3* *3*
      • tečka to je ten kozomrd??
        • Jo je to ten parchant nehodný na kterého se už máčí bejkovec do vody, to víc bolí víš!
  • oni dobře vědí co ti ruští stepní nájezdníci jsou za ksindl, mají s nimi staleté nedobré zkušenosti, kdy je ty stepní hordy napadaly a vraždily.
    Také jsme mohli mít v Brdech radarovou stanici a s ní i jistou formu americké pomoci, možná obdobu Marshalova plánu, který ve válkou zničeném Německu vytvořil hospodářský zázrak. Je příznačné jak CCCP ten plán strašně vadil a systém sledování raket ny je "ohrožoval"; dokázali tím, že se chystají na novou "bratrskou pomoc" pro ČR. V důsledku aktivní práce ruských agentů se podařilo oblbnout stádo p*tomců, kteří proti tomu protestovali a trouba Obama od toho odstoupil. Ke škodě naší a civilizovaného světa.
    • Že s toho vyplyne hlad pro většiu čechů ti tupounku nevadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit