Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My z toho smogem sužovaného, začouzeného a černého jak uhel města plného smradlavých ropných lagun, vřele doporučujeme Polsku provést nákup přes prostředníka a to konkrétně přes společnost Cokeville Assets z Panenských ostrovů, která má blízko k nejkrásnějšímu pražákovi Ivo Rittigovi a jeho obchodnímu partnerovi Petru Kmeťovi z tiskárny Neograph a Janu Jankovi a advokátům z kanceláře MSB Legal Davidu Michalovi a Marku Stubleyovi. Jedná se o nejčestnější české občany, kteří za 17 miliónů z jedné zakoupené antirakety jsou schopni uzavřít jakýkoliv morálně neposkvrněný obchod s kýmkoliv, pokud na protější židli bude sedět pan Martin Dvořák, který je učiněným manažérským andělem a pravdomluvným člověkem s geniální maminkou, která i v důchodovém věku na prahu senility, dokáže neskutečně aktivně obchodovat. Jsou to všichni neposkvrnění morální andělé českého podnikatelského nebe a s těma se Polsko určitě ubrání tomu prolhanému Rusku s Putinem na čele :)
  • Celý tento systém by při konfliktu Rusko smetlo během chvilky, jsou to hlavy pomazané, ale hounama!! *15* *4* *4*
    • To je pravda, ti Rusáci jsou hlavy pomazané hounama, žíjí stále ve středověku a zapomínají, že svět je už v 21.století. Je potřeba zahnat ty ruské loupeživé nájezdníky zpátky do stepí. Ten ksindl se nedá civilizovat.
  • Pšonci jsou bandou nefachčenků, modloslužebníků a černoprdelníků. Měli málo fašismu za 2.svět. války, Majdanek, Osvětim. Kdyby je "stepní nájezdníci" neosvobpdili, tak by ppchcípali v plynových komorách na kyanovodík. Dneska budou provokovat s protiraketovou obranou, najednou ne proti Iránu a KLDR, ale jako vždy NATO chtelo a chce, proti Rusku.
    Stačí co dodávají do ČR za "zdravé" potraviny. Nechci se více nas...t.
  • zbrojní aktivitou Polska. V září 1938 se přidalo k Německu a obsadilo nám Těšínsko. V srpnu 1968 se opět přidalo k okupantům. Takže Poláci mají nejmenší nárok kárat druhé o agresi
    • Ty komunistický bastarde! Polsko 1938 bylo něco jiného než Polsko 1968, ovládané komunistou
      Gomulkou, který ušel oprátce v 50. letech. Nemystifikuj lidi! Brežněv, bolševický Kreml,. rozhodo-
      val, jak se naloží s Československem, s Dubčekem, s "kontrarevolucí!
      Rusko bylo a je imperialistickou mocností, jak za cara, tak i za bolševiků! Agent Puťka .to jenom
      dokazuje!
      • Tečko Ojdoni, - Brežněv byl Ukrajinec ,stejný jako ti dnešní Ukrajinci a přidej si k němu i Ukrajince Červoněnka, co byl u nás tehdy velvyslancem. a můžeš přidat i další Ukáčka, aby jsi se konečně z té Ukrajiny probral a stále tu neblinkal hovadiny. .
      • ty svińskej fašoune máš to v té své kebule nějak popletené
      • sssr 1938 a 1968 byl něco jiného než dnešní rusko. měř všem stejným metrem. jestli považuješ druhé za gaunery a křiváky začni nejdříve pohledem do zrcadla
    • Možná kdyby jsi si přečetl historii Polska za posledních 200 let asi bys uvažoval jinak. Po napoleonských válkách bylo Polsko násilně rozdělo mezi vítězné mocnosti tj. Prusko , Rusko a Rakousko-Uhersko . Velká část Polského království včetně Waršavy se tak stala součástí Ruska, což mimo jiné znamenalo , že o osudu poláků rozhodoval ruský car a to až do 1.světové války, tedy více než 100 let. Pak bylo krátce Polsko samostatné , na začátku 2.světové války se Polsko opět dělilo, tentokrát mezi nacistické Německo a stalinovské Rusko. Následně jim bylo postříleno několik tisíc důstojníků v Katyni, opět Ruskem. V roce 1943 , když vypuklo varšavské povstání , stála Rudá armáda na druhé straně řeky Visly a nechala Poláky vykrvácet , než by jim přišla na pomoc. Opravdu si myslíš , že po těchto zkušenost můžou Poláci Rusko milovat ?
      • Poláci jsou šmejdi,kteří dají kudlu do zad komukoliv a Rudá armáda to věděla, tak proč by za takové hajzlíky prolévla krev. Jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. Polák se nebude nikdy chovat jinak, křivák od narození. I ta vývrtka je rovnější než on.
      • nás okupovali. taks mi to vysvětlil. dík...
        • protože neměli rádi rusy. Takže když nebudu mít rád němce, obsadím slováky. jak logické....
  • Marná drahá snaha na které zbohatnou pouze zbrojaři. Konvenčníma zbraněma se
    malé státečky velmocem neubrání a v době jaderných zbraní jsou to stejně jen drahé
    hračky pro děti.
    Česká armáda je také po 24 letech totálně zdevastovaná a v případě války se zmůže
    leda tak na důstojný akt kapitulace.
    NATO to je USA a Německo. Ostatní státečky jsou v něm pouze do počtu.
    • Přesně tak Německá EU - Německo to řídí a Něměcko je řízeno USA , proto je i odposloucháváno i s dalšími státy EU. Francie trošku přicmrdává, Anglie se cuká a ostatní jsou už jen větším či menším křovím.
    • Konstatuji, že nákup v Polsku dělá z Polska nikoliv státeček do počtu. Pozice České armády a její totální devastace je diky Klausovi, ods, cssd a jejich ultralevicové politice, ukusování z rozpočtu MO a nakonec neuvěřitelnou zlodějnou politiků a všech, kteří se kolem MO doslova motali.
      Totální katastrofu, v České armádě, kterou způsobili, za kterou není nikdo odpovědný a takoví šasci - neumětelové jako Tvrdík, Causa Cassa, atd. udělaly z armády to, co vidíme. Snad jen díky těm, kteří nás prezentovali v Afganistanu, Iráku, či v Africe se mračna na MO a Armádou rozeženou.
      A Poláci, mající v mysli to, jací rusáci fašisti jsou, umí udělat patřičné kroky. Snad sjou to oni, kdo v EU volají po odhrnutí roušky a odhalení pravé tváře rusáků fašistů.
      • Tak tu máme ukrajinské fašisty banderovce s pěknými holými lebkami a demonstrující se svojí fašistickou vlajkou červeno-černou s trojzubcem v Praze i v dalších městech ČR. Nějak to máš v hlavě popletené Patriku. Jsou k tomu i pěkné barevné fotečky. Tak si doplň mezery v informovanosti a pěkně si to přečti celé.

        Významná osobnost ukrajinského klerofašismu dostala díky organizátorům akce příležitost k propagaci standart ukrajinské nenávisti přímo v srdci Evropy. Po listopadovém blouznění nácků z NPD tentokrát v hlavní městě Čechů, Moravanů a Slezanů vystoupila ikona klerofašistického názorového proudu z Východu.

        Oleg Zajnullin propaguje ukrajinskou nacionalistickou stranu Svoboda v České republice. Při každé své aktivitě využívá praporů stany doprovázenou často praporem banderovců, k němuž mají straníci neskutečně blízko. K partajním účelům slouží v Česku web Ukrajinská svoboda http://www.ukrsvoboda.com/.

        Zde najdete fotografie z akcí “exilové podoby ultranacionální Svobody, máte možnost seznámit se s akcemi a demonstracemi, jež toto uskupení v České republice pořádá…..web je registrován na Bohdana Kostiva
      • Polsko je státečkem do počtu jako všichni ostatní akorát si honí tričko , že jsou lepší. To Poláci dělají a dělali vždy. Kdyby došlo na lámání chleba, tak z nich nic nezbyde.
  • pšonci už neví jak amíkům kulelízat
  • Co byste chtěli od Juzků, nic dobrého. *15* *2*
  • Ta obrovská cena se mi nezdá. To by tím muselo být posetý celý Polsko. Tohle bývá při napadení cíl jeden z prvních. Takže vzhledem k ceně a k výši potenciálních škod při nejaderném útoku, bych to nebral. A kdyby šlo o jaderné zbraně, tak už to je všechno fuk. Křídlatý se taky všechny nezachytí, takže při masovém útoku bych dal jen povel všem letadlům na všech letištích vzlétnout a zachránit jádro. Případně je rychle přelifrovat na záložní plochy, aby přežili první den, pak je stejně objeví a začne (už asi nekoordinovaný) boj.
  • Česko bude lákat turisty v zahraničních médiích,Rusy na nákupy a Číňany na památky *1*
  • Not i tečka jeden blb jest, a to korunovaný!! *15* *2* *1* *3*
    • Navrhnu jeho vyloučení s KSČM! Asi nám dělá ostudu.
      • Tvé příspěvky jsou velice vtipné, je to forma anglického humoru. Docela se tím bavím. Ale nejvíc se bavím tím, že bolševici to nechápou jako humor a berou to vážně. *2* *1* *2* *1* *2* *1*
      • Nepovídej pomatený starý dědku kozomrde raději než tady otravovat si oprav tu svoji pastoušku, než ti spadne na palici, a starej se líp o kozu.. *15* *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit