Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Neschvaluji ani slovo z toho co nám pětidemolice podsouvá! Schvalování války na Ukrajině tím, že se jí dodávají zbraně a munice by mělo být trestné!

  • gaheris

    Pročpak není diskuze o senátu co souhlasil s vysláním českých policistů na Ukrajinu? Mají vyšetřovat zvěrstva, a jelikož hajlování a nošení SS znaků je trestné tak to budou vyšetřovat taky? Budou vyšetřovat padni komu padni? Kampak je asi naši milí banderovci pustí? To bude výsledek který bude v duchu což takhle dát si špenát! A nejvyšší jednotka zbytečnosti je jeden český senát!

  • Ano jistě pokud někdo demonstruje proti fašistické vládě a jejím praktikám je hned proruský dezolát. Pokud Řeporyjské prase vyhrožuje Čechům podříznutím a zastřelením je v pohodě. Pokud někdo projeví jiný než trotalitou schválený názor na válku je trestně stíhán ale pokud ministr jurečka vydírá a uplácí a to prokazatelně včetně nahrávky tak je stíhán ten kdo to nahrál a byl vydírán a uplácen a toto odmítl. Toto je demokracie ? Jen se divné že ovčané jsou tomuto ochotni uvěřit.  Ale veřejná propagace fašismu na bandera párty včetně jejich fašistických a nacistický znaků to je úplně v pohodě že? Tento zlorežim musí skončit a skončí. Paříží to nekončí.  Bude zde revoluce svobody. Ani represe včetně zavírání těmto šmejdům u moci nepomohou. Padnou a budou plakat.  Ale tentokrát žádné slitování s vlastizrádci ale příkladně potrestat aby to již další nezkoušeli.

  • mun.go

    Situace se radikalizuje - nevycházejte beze zbraně nebo alespoň s pepřovým sprejem ...

    Velká Británie před Bidenovou návštěvou zvýšila stupeň ohrožení terorismem v Severním Irsku. Domácí špionážní agentura MI5 usoudila, že riziko útoku se zvýšilo ze "značného" na "vážné". Severní Irsko zažilo tři desetiletí sektářského konfliktu kvůli britské nadvládě, známého jako "The Troubles", který si vyžádal přibližně 3 500 obětí.  Minulý měsíc byl postřelen a vážně zraněn policista před očima svého syna, zatímco v listopadu došlo k neúspěšnému bombovému útoku na dva policisty.

    Dvanáctiletý chlapec údajně bodl třináctiletého studenta do nohy během rvačky na chodbě jedné z newyorských středních škol. Oběť byla letecky převezena do nemocnice, zatímco mladší chlapec byl zatčen a obviněn z trestného činu mladistvých. Potyčka vypukla na střední škole Lindenhurst Middle School na Long Islandu (New York) v pondělí kolem půl jedné odpoledne. Policie uvedla, že dvanáctiletý chlapec při incidentu použil šestipalcový nůž, kterým bodl svého spolužáka ze střední školy.

  • gaheris

    Jo, dejte tam celou abecedu, co jenom zetko! Pak to bude podle gusta pětidemolice!

  • Od roku 1945 jsme milovali osvoboditele sovětskou armádou (tedy i ty Ukrajince). Po roce 1946 nenáviděli jsme Banderovce tedy ty Ukrajince. Od 1968 nenáviděli jsme sovětskou armádou (tedy i ty Ukrajince). Od 1990 ostarbaitry tedy jen ty Ukrajince. A teď je máme povinně milovat,jen ty Ukrajince 🤣🤣🤣

    • Milovat či obdivovat ? Jistě. Ale vždy pouze podle vlastního rozumu. Názory zpoza oceánu pro mě nikdy nebyly a NEBUDOU mít žádnou sílu. A je mi jedno, zda budou podepřeny razítkem prezidentské kanceláře, Strakovy akademie či jiných pochybných institucí.

  • grim

    Jsem proti jakékoliv agresi.  https://www.facebook.com/milan.turecek.142/videos/2456539571169579/?idorvanity=429917317569487

  • grim

    Stěhuji se do Řeporyjí, tam se podle zákona nestíhá a netrestá nic.

  • Hmm. Schvalování agrese ... to už jsem někde slyšel.

    Tenkrát - v základní škole, nám říkali, že se to jmenovalo "schvalování atentátu" a týkalo se to Reinharda Heydricha, trestalo se to smrtí. Ostatně román Filosofská historie popisuje tento děj vcelku podrobně.

    Tenkrát jsme byli utlačovaným národem (za fašismu). Dnes se stavíme do role utlačujících fašistů, kteří upírají občanům právo na vlastní názor. Pro jistotu to svévolně a v rozporu se skutečností nazýváme "demokracie".

    Kdo dal právo politikům takto lhát a svévolně křivit názory občanů ?? Víte vůbec, co je to ta demokracie ??! Kapitalismus to zcela jistě NENÍ !!!

    Když už to dnes v každé větě používáte, najděte si laskavě alespoň smysl a význam slova "DEMOKRACIE", abyste neplácali nesmysly. 

    (Že, páni redaktoři zpravodajství ČT1, páni ministři, většina pánů poslanců...)

    • gaheris

      Voni to maj spíš demogracii podle vzoru balgon!

  • josef.chmela

    Dnes mi cenzor ukončil 30 denní trest ani nevím za co, tak všechny zdravím.

    Učitelka v 1. třídě ZŠ:

    Milé děti, dnes se máme učit písmenko "Z", protože se toto písmenko nesmí nikde na veřejnosti psát, tzn. ani na tabuli, a vy byste si mě mohly při jeho psaní natáčet na mobil a pak mě prásknout orgánům, vymažte si toto písmenko z abecedy a dnes máte volno.

    Dnes se ani nehodí připomínat text "Několik vět", který je stále platný, možná víc než za socialismu.

    Cituji: ...musí tedy nastat změna společenského klimatu v naší zemi, do kterého se
    musí vrátit duch svobody, důvěry, tolerance a plurality. Podle našeho
    názoru je k tomu třeba:

    • Aby byli okamžitě propuštěni všichni političtí vězňové.
    • Aby přestala být omezována svoboda shromažďovací.
    • Aby přestaly být kriminalizovány a pronásledovány různé nezávislé iniciativy a začaly být konečně chápány i vládou
    • Aby byly sdělovací prostředky i veškerá kulturní činnost zbaveny všech
      forem politické manipulace a předběžné i následné skryté cenzury
    • Aby byla zahájena svobodná, pravdivá a necenzurovaná diskuse o válce na Ukrajině. (tuto větu jsem tam přidal)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit