Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Policejní prezident Martin Vondrášek: „V případě, že někdo začne schvalovat ruskou agresi na Ukrajině a válečné zločiny, které jsou tam bezesporu páchány, tak začne překračovat zákon a policie musí zakročit.“
    Tak schválně... Vyzkouším, zda překračuji zákon: Schvaluji americkou agresi v Iráku a Libyi, nemluvě o Vietnamu a dalších zemích, a „kolaterální ztráty“, které tam beze sporu nastaly.
    • Jak ale dokázat ty válečné zločiny ? Kdo zatkne třeba namátkou pilota který shodil na Jugoslávii humální matku bomb ? Nebo toho kdo dal rozkaz? Nebo kdo odpálil Kinžál do podzemního bunkru kde byli údajně generálové NATO. Nebo jestli a kdo odvlekl ukrajinské děti do Ruska? Když budu tvrdit že tomu moc nevěřím jak mě to kdo dokáže? Přivedou svědky nebo jako v socialismu soud dojde k přesvědčení?!A kdo určí co je a co není válečný zločin a na čí straně se stal?!

    • Osobně si myslím, že nebyla, není a nebude válka, kdy by se válečné zločiny nepáchaly na všech bojujících stranách. Bude policie zakročovat i vůči těm, kteří schvalují zločiny na opačné straně? Padni komu padni. Ani napadený nemá právo na nelidskou brutalitu a vraždy. Nebo ano? 

    • gaheris

      V ynechal jste humanitární bombardování!

      • To nevadí, toho ostatního bylo dost. Jsem zvědavej na reakci... :-) :-) :-) 

  • Tak že ty nastrčený policajti ve stejnejch mikinách a botech .S tím Z a a ruskou nášivkou jsou v pohodě na té demonstraci?

    A co je komu mu po tom že nesnáším Ukrajince?Kde v zákoně je že je musím milovat?Či kde v zákoně je že musím neschvalovat válku na Ukrajině?

    • Odpověď: NIKDE !!

      Totiž - u nás ty "zákony" nelze brát tak úplně vážně. Viz nedávno schválená úprava o změně valorizace důchodů. Působí to navenek jako "v časové tísni" přijaté "nařízení", které nemá se slovem ZÁKON nic společného. Je to jenom mimořádný jednorázový nástroj přijatý v tísni, tedy nikoliv ve stavu svobodného uvažování. Každá taková smlouva je od samotného počátku NEPLATNÁ.

      Pan prezident (Pavel) zde zademonstroval svou naprosto nedostatečnou kvalifikaci pro výkon své funkce, neboť sám nerozhodl jednoznačně, nýbrž svůj podpis osobně zpochybnil jeho potvrzením u Ústavního soudu, které si sám vyžádá.

      Kterýkoliv pracovník v libovolné továrně každý den přijímá rozhodnutí a musí být schopen si ho kdykoliv obhájit. ANO, kterýkoliv pracovník pracující za zlomek částky pobírané prezidentem, musí tuto odpovědnost unést.

      A CO VY, pane Pavle ?? Vy se vždy pojistíte, aby vaše rozhodnutí někdo další schválil ? Takového prezidenta za astronomický plat na Hradě skutečně NEPOTŘEBUJEME.

  • Vítejte v padesátých letech, přichází vězení za jiný názor, za chvíli schválí soudruzi kapitalisti trest smrti, a co bude dál 

  • Za takovou demokracii jste cinkali klíčema? Hnus.

  • Jak se již říkalo v minulost: Poturčenec, horší Turka. Toto se dá přenést i do dnešní             " necenzurované demokracie". Proč naše vlády, ať v minulosti, nebo přítomnosti musí pořád někomu lézti kamsi. Kdysi jsme lezli východu do kamsi a přišli jsme ze západu. Teď jsme lezli západu kamsi a skonči jsme na východě. Ach jo.

    • V matematice je to přesně tak. 

      Když jdete na západ, příjdete z východu. Když na sever, vrátíte se z jihu.

      Čím víc se naše vláda snaží, tím větší hovadiny produkuje.

      • Pardon - jen naokraj:

        Budeme-li se poctivě snažit o kapitalismus, výsledkem bude návrat k socialismu

  • gaheris

    Řekl natvrdo premiér Fiala, že jsme ve válce! To nikdo popřít nemůže! Jelikož jsem a ani nikdo jiný nezaznamenal vyhlášení války jinému státu, tedy kterémukoliv, mám důvodné podezření, že to je válka té demoliční party protí českému národu! To jak jednají bez ohledu na český národ tomu nasvědčuje! V tom případě se nesmí divit následkům které jistě budou následovat! Například ve Francii už i policie obrací a staví se na stranu demonstrantů!

  • Ježkovo oči, co komu udělalo písmeno Z? Tak se zakáže v abecedě a každý kdo ho použije půjde za katr? Co takhle správa železnic, ta ho má ve znaku.

    Tedy na blbosti jsme my v ČR kadeti.

    .atracené Z!! Dva roky na tvrdo. 

  • "Policie navrhla obžalovat učitelku základní školy z Prahy 6, která je obviněná za to, že při výuce popírala válku na Ukrajině. "

    Asi si to učitelka spletla, protože MY jsme ve válce! A to tvrdí Fiala a tak to musí být pravda, protože kdyby nebyla, byl by Fiala obviněn ze lži.

  • tak pozor!!! chtěl sem jet autobusem ale když sem viděl to Z na autobusové zastávce sem šel radši pěšky. Co kdyby mě někdo viděl a naprášil, že postávám u Z!!

  • Blbinky - to by nám šlo ...!

    Národe Komenského, co to máš za vládu ..?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit