Přejít na výpis diskuzí
Pořád stejná bída: Platy lékařům nerostou, podmínky se nezlepšují
18.1.2016 | Vojtěch Ondráček
126 příspěvků
-
Co by mnozí dali za to, aby si nemuseli hledat druhou práci, ale aby v té své současné mohli dělat přesčasy a dostali je zaplacené.
Kromě toho lékaři propásli tu správnou chvíli k odchodu na západ, protože nyní se tam nahrnuly údajně tisíce doktorů ze Sýrie, Iráku, Afghánistánu a dalších zemí. A to nepočítám učitele, inženýry a další odborné profese, které spasí Evropu. -
-
Před několika dny tu psala česká zdravotní sestra z Německa, jak to tam teď vypadá v nemocnicích, problémy s imigrantama, že za to ty peníze nestojí...
-
-
Lékaři se u nás mají jako prasata v žitě. Pacient pro ně je jenom materiál. S přístupem lékaře k pacientovi z mé zkušenosti ve SRN je to nebe a dudy. Již jenom to, že s vámi jednají jako rovný s rovným. Při ošetřování vám říkají každý krok který s vámi dělají a ještě se přitom ptají zda tomu co říkají rozumíte ( namyslím jazykové vybavení ale zda rozumíte tomu co vám momentálně ordinují ).
-
-
... kam na to chodíš, že to tam znáš jenom ty, mi hlava nebere :)))
-
myslím, že k cash platícím cizincům se u nás chovají taky tak. Já osobně v ČR nikdy špatnou zkušenost s doktorem neměl. Teda až na tzv. soukromé zubaře
-
-
... na to ti chč*je pes :)))
-
-
-
Nejlépe placení funebráci jsou u nás v Rusku, protože skládají slib mlčenlivosti přímo vůdci Putinovi.
-
Nejlepčí lékař na světě je náš Vůdce Putin. Až 30% jeho pacientů přežije.
-
východě je nechtějí a na západě nemají na platy, tak kam by lezli.
-
U nás v Rusku mají lékaři větší plat než Amerikánskyj prezident!
-
-
Zdravím zlodějíčku nicků,u vás v Rusku? Já myslela že píšež od PC z Pržské kavárny nebo TelAvivu:-)))))
Už nevíš čí jseš ani kde..:-)))))) ti dávájí asi moc dlouhý lajny:-))))))))))))))))))
-
-
pořád si stěžují lékaři a učitelé,to že obyčejný člověk dře jak otrok nikomu nevadí,hlavně když drží hubu a krok,aby nedošel o to prašivé místo,jak říká kapitalista za závorou čeká dalších dvacet takových
-
-
ale mám pocit, že u nás si stěžuje každý. Jen někteří jdou víc vidět
-
-
jasně, že neodchází bo všudeje chleba o dvou kůrkách... imho zrovna jsem se potkal se znamou co pracuje jako lekarka v nemecku ted se tam bojí o práci uchazečů mají dost sice jsou to cizinci ale cizinec jako cizinec...imho když poslouchám příběhy známých nemocných tak naši lékaři nemají kam odejít takové ***** by nikde nechteli!!!
-
Chudnou všichni pracující. Musíme totiž poslouchat diktát německých firem.
-
-
... jsi tupan, známá to věc :)))
-
-
No jo, musí se podporovat nepřizpůsobiví v jejich výrobě dětí a teď také čmoudi hrnoucí se Evropy. Tak na zdravotnictví nezbude. A důchodci? Ti už pro stát řízený jako podnik jsou k ničemu a tak ať si doktory platí nebo...
-
-
Na zdravotnictví je dost peněz, jen lékaři jsou nenažraní. Ať ti co odchází do ciziny, ať zaplatí studia a bude peněz více. Průměry lékařů jsou mezo 60.000 a 80.000,- Kč, zatímco průměr a to ještě po "Sobotkovsku" spočítaný u důchodců je cca 12.000,- Kč. Stejné je to u učitelů. Ty nezajímá jak kvalitně učí žáky, ale kolik mají na ruku. Pak to pane a paní ministři u nás vypadá.
-
No nevím ale v této republice jsem ještě nepotkal chudého doktora ale porkal jsem dost ochmelkú co si na doktory hrají s diplomem a nepoznají zápal plic od virozy.
-