Přejít na výpis diskuzí
Pořád stejná bída: Platy lékařům nerostou, podmínky se nezlepšují
18.1.2016 | Vojtěch Ondráček
126 příspěvků
-
KLDR ekonomicky doženeme v dohledné době.
-
Jak jsem to prolítl, tak zjišťuji, že přispivateléto mají v hlavách pomíchané. Nezajímá je téma, hlavně že mohou být sprostí a protiruští. Je vidět, že v Práglkavclu je ještě dost nakradených peněz aby mohli platit Kalousretardy.
-
-
Díky za pomoc. Takže k věci. Kolik u nás dává stát na studium na doktora. A kolik si ty prachy odnese sebou ven. Chceš odejít za lepším ( stejně jako ti arabští "křesťané" ) tak zaplať státu studia a běž.
Stačí sledovat auta doktorů. žádný vůz zakladní třídy, včechno střední a vyšší třída.
-
-
Ruským prasatům z KGB jakým je třeba BTW zlej Ryban trol se v českých
zemích říká jednoduše - komunističtí čůůráci *1* *1* -
-
ale "umí" si sám naklikat nejmíň 5 hlasů - má totiž nejméně 5 různých účtů na tiscali. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Na všivárny a lživou propagandu mají prostě soudruzi talent... *11*
-
-
Doktoři můžou být rádi, že bojují jen za sebe a ne za svou vlast Českou republiku. To by nedostali vůbec nic:
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/operace-poustni-boure-i-tam-nas-dostihla-bolsevicka-tupost-r/r~412d8ce4bc9011e5a6b7002590604f2e/ -
Miloš Zeman je komunistický deebil.
-
Kdy viděl ruský voják naposledy maso?
Když šlápl na minu. *1* *1* *1* -
Nejlépe placení funebráci jsou u nás v Rusku, protože skládají slib mlčenlivosti přímo vůdci Putinovi.
-
Američan říká: „Já když chci, tak se můžu vysrat před Bílý dům a nic se mi nestane.”
Rus povídá: „Já můžu udělat to samé před Kremlem... jen nesmím dát dolů nohavice.” *2*
Proč ruské autorádio v zatáčkách nehraje?
Protože muzikanti se musí držet. *15* *15* -
Rusko je země, kde včera snědli to, co měli sníst zítra. *1* *1*
Jedná zástupce Iráku se zástupcem Ruska a oznamuje mu: „Vaše rakety typu země-vzduch se nám skvěle osvědčily. Ještě bychom měli zájem o typ země-letadlo!” *1* *1* *1*
Víte, jak se podniká v Rusku?
Celé to má tři fáze: 1. Ukradnete libovolně velké množství vodky. 2. Vodku prodáte na černém trhu za poloviční cenu. 3. Získané peníze propijete *2* *2* -
dnešní noc budu trávit s naším vůdcem Putinem
*14* *14* *14* *14* *14*