Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na kanálu Rossija 24 proběhl brifink Ministerstva obrany RF, na kterém mluvčí MO sdělil, že v souvislosti s různými spekulacemi a obviňováním RF v zodpovědnosti kvůli pádu malasíjského letounu, ministerstvo se rozhodlo uvolnit část informace, které má k dispozici.
    Předvědlo snímky z družic, na kterých ukázalo množství ukrajinských systému BUK, současně s RLS v blízkosti hranic s DLR a LLR. Dále, ukázalo, že systémy byly 17.7. přemístěny do vzdálenosti 8 km od území kontrolováných opolčením a současně zaznamenalo průdký nárůst práci RLS.
    Na dalších snímcích ukázali, že v jednu dobu sledovali let tři dopravních letadel různých aerolinek. Maloasíjské letadlo (asi na pokyn dispečera) udělalo otáčku na sever a po 14 km létu se snažilo vrátit do své drahy. Současně zpomalilo a kleslo na výšce. V tuto chvíli se k němu zvedlo další letadlo, asi vojenské, protože nereagovalo na sysgnaly rostovské radiolokační stanice, která obě letadla sledovala. Druhé letadlo se přiblížilo na vzdálenost 3 - 5 km k malasíjskému letadlu. Neojoptimalnější vzdálenost pro 100% zásah raketou. Poté letadlo malasíjských aerolinek začalo padat.Také zaznamenali, že zrovna v tuto dobu nad tymto územím byla americká družice, schopná sledovat rakety země-vzduch. Americká strana údajně zaznamenala výstřel takové rakety z územé opolčení. Americká strana by měla předložit veřejnosti veškerý důkazní matečriál, který má a nejen o tom mluvit.
    • Byly tam ještě otázky k ukrajinské a americké stranám a označení za podvodné videa ukr. SBU o údajném přemístění BUKu územím opolčenců.
      Sledujte kanál, určitě to budou opakovat.
      Jsem zvědavý, jak se z toho vykroutěj.
      Bylo to dobře načasováno - nejdříve vystoupení Putina, potom zřejmě nějaký trh, když se nedohodli, dáli to do etéru. Mám takový dojem, že toto není celá informace, kterou disponuje ruská strana.
      http://leva-net.webnode.cz/kniha-navstev/
  • Ukrajinská armáda řízená americkými specialisty.....dolar se potápí, USA - nejzadluženější stát, Putin nechce doláče jako Kadáffí, Sadám, Asad a tak USA jede podle zaběhnutého scénáře. Válka za každou cenu ovšem s plnou pusou lidských práv, na to si Amíci potrpí a mainstreamová masmédia hned tím vymývají mozky - veřejné mínění na objednávku. Vždy USA připraví záminku, aby mohli napadnout protivníka - zabíjet - Blízký východ s tím už má bohaté zkušenosti, Jugoslávie a nyní Ukrajina.
  • Za vším zlem ve světě stojí USSA i za tímto na fašistické Ukrajině rozpoutají 3 světovou válku. To je hnus od amíků, ale takový jsou ti chcípáci. Fuj fuj fuj
  • maglajz je v tom,že nikdo asi s určitostí neví,kdo na koho střílel: varianty: buk na stíhačku,buk na letadlo,stíhačka na letadlo, stíhačka na raketu z buka a která raketa nakonec to letadlo trefila,z pohledu sputniku se obě rakety překryly,stejně jako se v jeden moment překryly letadlo se stíhačkou...teď je boj o černé skříňky protože z nich bude jasné proč nad doněckém změnil kurt mimo letový plán a co bylo příčinou prudké ztráty výšky
    • je to opravdu pěkně zamotané. Fašouni s Američany lžou, jako když tiskne. Vypadá to na předem připravenou akci s nalákáním PVO na stíhačku, která si to namířila k malajsijskému letadlu za které se možná schovala a tím navedla raketu na dopravní letadlo.
  • malajsijského letadla v Doněcké oblasti a čas monitoringu americkou družicí ukrajinského území se shodují, prohlásil dnes náčelník hlavní operativní správy generálního štábu ruské armády generálporučík Andrej Kartopolov.
    Obrátil se na USA se žádostí o poskytnutí snímků z této družice.
    Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_21/Havarie-Boeingu-se-casove-shodla-s-letem-americkeho-satelitu-nad-Ukrajinou-9341/
  • Americké právo se vnucuje na evropském území
    Jean-Claude Paye( více o autorovi > )18.7.2014Evropské vlády nanejvýš pokrytecky tvrdí, že mandát daný Evropské komisi k vyjednávání Transatlantického obchodního a investičního partnerství s Washingtonem spadá pod evropské právo. Ve skutečnosti, stejně jako u předešlých dohod jako Swift, údajů předávaných o leteckých cestujících a o vyhýbání se placení daní, bylo Komisi řečeno, aby zrušila uplatnění evropského práva, když vyjednává s USA. Tudíž vyjednávání se rovnají rozhodování o oblastech, ve kterých již Evropané nebudou chráněni svými patřičnými státy.
    Jde o ovládání Evropy USA - Bilderbergem všude a ve všem a Rusku s Čínou jim stojí jako velmoci v cestě
  • Zastavit boje ve 40 km od místa nehody. Blíž a dál bude pacifikace ruského obyvatelstva pokračovat. Je to hrozné, ale z aspektu použití orgánů cestou UA, bůh ví jak to jde.
    • Řekl bych, že v tuto chvíli stále u k r a j i n s k é h o obyvatelska, ruské národnosti ! Nepleťte si pojmy s dojmy. *2*
  • Jen jestli ho kluci z černé gardy poslechnou. Velí jim vůbec nebo je to soukromá armáda náčelníka Pravého sektoru? A chlapci jsou rozjetí z Majdanu, kde si mohli beztrestně odpravit pár policajtů, těm se jistě zabíjení zalíbilo, zvláště je-li placené lépe než práce ve fabrice nebo na poli.
  • průůůseeeeeer,právě probíhá na rtv24 tiskovka rusminobrany,mají to z družic všechno zdokumentované,picli ho ukrajinci...omylem!
  • Porosenko se probudil az ted po trech dnech nebo ho zapomeli informovat o atentatu na civilni
    letadlo?Tak mel reagovat hned misto houpych reci a zabranit rabovani , nebo nesmel jednat na prikazy zhora a nechat volne ruce sberacum trofeji?!Co stoji a kdo stoji za dnesnim prikazem ?Je to navsteva z velvyslanectvi ?Pokud ano ,potom by mel odejit ,nehodi se post.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit