Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Slovyansk těžké dělostřelecké údery na obytných oblastech, včetně obětí - děti
    http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=ru&u=http://www.1tv.ru/&prev=/search%3Fq%3Dpervyj%2Bkanal%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DIoe%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official%26channel%3Dfflb
  • Slibům Porošenka se dá věřit stejně, jako tomu, že ten majetek získal poctivou prací. Tomu podat ruku znamená ryskovat, že už jí neuvidíte.
    Patrně počítal, že se mu ten jihovýchod podaří vyvraždit dřív.
  • tu ruskou svoloč je potřeba vypráskat svinským krokem
    • A jak by se líbilo Vám, až by Vás přišli vypráskat z Čech a to jen proto, že jste se tam sice narodil, ale nesouhlasíte s převratem, který znásilňuje Vaše blízké.
    • Čapisrale, více příspěvků! S tebou je tady sranda.
      • naser si
  • Když Kaddáfí v Libyi použil armádu proti islamistickým povstalcům, Obomba se mohlposrat s tím, že je to proti všem zásadám mezinárodního práva. Když ukrajinští nacisti z děl ostřelují centra měst, je podle tézkurvené opice vše v pořádku.
  • Ukrajina: Armádní kontrarozvědka Luhanské národní republiky získala tajnou informaci, že Ukrajinská vláda za úzké spolupráce s americkými specialisty připravují tajný program, jehož realizace by měla začít v listopadu tohoto roku. Program počítá s přesídlením 250 tisíc západních Ukrajinců z malých měst a vesnic do jihovýchodní Ukrajiny. Přistěhovalcům budou přiděleny domy a pozemky zabitých a vyhnaných zastánců federalizace a členů jejich rodin. Pro přistěhovalce se předpokládá se finanční podpora 25 tisíc hřiven na jednu přesídlenou rodinu.

    Zdroj: http://www.oplot.info/content/vnimanierukovodstvo-lnr-nam-st...
    • Ve vyvražďování, vysídlování do rezervací a vykrádání přírodního bohatství mají USA nikým nepřekonanou praxi, kterou šíří ohněm a mečem do všech koutů světa. Všechno je to ale demokraticky prováděno, jak jinak.
    • Malý doplněk, ten odkaz je převzatý ze serveru zvědavec. Skutečný pramen i se znakem - ruskou dvouhlavou slepicí je rusvesna.su/news/1402259442. Takže panika je dobrá věc.

      «Отделом контрразведки Армии Луганской народной республики получена секретная информация из достоверного источника в правительстве Арсения Яценюка. Украинский кабмин при непосредственном участии американских специалистов подготовил секретную программу, которая начнет реализовываться уже в ноябре этого года», — передаёт РИА Новости заявление руководства Луганской народной республики со ссылкой на секретный источник в контрразведке ЛНР.

      Суть программы заключается в том, чтобы «организовать поэтапное переселение 250 тысяч жителей(селюков-рагулей) Западной Украины, прежде всего из сел и небольших поселков, на юго-восток. Прежде всего, в Донецкую, Луганскую и Николаевскую области».

      Таким образом, жителям западной части страны передадут в собственность частные дома и земельные участки «уничтоженных и изгнанных из этих областей» сторонников федерализации и членов их семей. «Предусмотрена финансовая поддержка в размере 25 тыс. гривен на переселенческую семью», — пояснил представитель ополчения.

      http://rusvesna.su/news/1402259442
    • Taky hezká zpráva. Luhanská národní republika, či co to je, je pěkná rychlokvaška. Že má jakousi "armádu" vem čert, nějak se tomu bojujícímu spolku v maskáčích říkat může. No a že má i armádní kontrarozvědku je taky možné, Ivan Vasiljevič Davajko a Sergej Dmitrijevič Stokurev ji mohli ustavit. A je hrozně produktivní, už získala i informaci, a to tak tajnou, že ji museli hned vyslepičit novinářům. Nějak musí obyvatelstvo na východě vyděsit, už jim začala trochu váznout podpora.
      Inu jako Majdan, napřed vzletná a lákavá myšlenka, na kterou získají dav, který pak mohou grázlové nasměrovat. A je jedno jestli Majdan nebo Luhansk, ostatně prozápadní oligarcha a proruský oligarcha jsou v aritmetickém součtu pouze dva mafiáni, kteří nehledí na to, že v podstatě i s nima samotnýma někdo manipuluje, někdo kdo si přeje aby byl na hranicích s Ruskem bordel a aby na to doplatila i slaboduchá Evropa, jejíž vrchní pomatenci jsou taky v podstatě loutky.
      Že ukrajincům to vůbec nepomůže, na to jim kálí kuna. *1* *1* *1*
      • Proč by děsili? Stačí ukázat na Oděsu a každému kdo používá mozek je zřejmé co může od Kyjeva dnešních dnů očekávat..
  • Myslím že toto hovoří za vše co je vlastně Putin a rus zač znovu chce přejmenovat města po největších zločincích proti lidskosti v dějinách lidstva.Myslím že dál není třeba slov
    http://zpravy.idnes.cz/rusove-zvazuji-prejmenovat-petrohrad-na-leningrad-a-volgograd-na-stalingrad-1wg-/zahranicni.aspx?c=A140609_152553_zahranicni_hro *10* *10* *12* *12*
    • No nazdar, ani prehrsel smajlíku které vetsinou pouzíval ve svém svatém zápalu bývalý Not Cssd není schopen schovat fakt, že carPutin rekl něco úplne jiného. Stary kagebak není uplne pitomy, tady je to nazorna ukazka sbasteni novinarske fikce, manipulace minenim a prihloupla antipropaganda. Putina se ptali, co by na to rekl kdyby se vratil nazev Volgogradu na puvodni, on rekl ze se mu libil puvodni nazev Caricyn, ale ze nema nic proti tomu aby si lide v referendu sami vybrali jaky bude mit mesto nazev. A vzhledem k tomu, ze v souvislosti s historickymi udalostmi a druhou svetovou valkou se stejne vzdy hovori o Stalingradu, o bitve u Stalingradu, a hrdinstvi lidi zijicich ve Stalignradu, tak chteji udelat referendum o nazvu, ktery si stejne zachovava onen nazev z valky. Ze by vsak neco takoveho navrhoval Putin je LEŽ - ten jen pripustil moznost referenda a to na dotaz novinaru kdyz byl na ostavach vylodeni v Normandii..Zdravim Nota a je dobre ze se zaregistroval, alespon nemuze zadny tecka ci jiny ikvak pouzivat jeho nove nickname. *1* *1* *1*
    • jdi vyhulit Notovi, už se na to celej třese.
      • Nemůžu, já jsem ho včera kousnul do varlete, a Not se mně moc zlobí.
  • Ale že jste nepoznali, že jsem Čapisral Tečka?
    • Ale poznali, Čapisrale, poznali.
    • Co jsi zač osle že se za mně schováváš? *10* *10*
  • Já jsem Tečka Čapisral!
    Diskuzi jsem vám zasral!

    Jupíííí !
  • K míru by stačilo aby se tyto východní a jižní oblasti zbavily ukrajinského,( špatného) vlivu a je to vyřešeno, ono to tak stejně dopadne.
  • Putin je moc velký dobrák, když byla Suezká krize, Israel Británie a Francie se formovaly k útoku na Egypt stačilo aby Brežněv pohrozil a všichni mazali domů jako malí kluci, byl to tvrdý státník a s hajzly se nepáral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit