Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro topol.Plně s vámi souhlasím.Havel je velezrádný zločinec,kterého bude třeba postavit za vlastizradu,po další revoluci,před lidový ,nebo revoluční soud.Když byl prezidentem,tak měl podle prezidentské přísahy hájit celistvost země.V době když si další vlastizrádce Klaus plácnul s Mečiarem,že Československo rozparcelují,tak místo toho ,aby dle přísahy konal ,tak abdikoval.Po vzniku Česka se samozřejmně hnal znovu k prezidentskému korytu.Větší drzost a lumpáctví si nedovedu představit.Když on chtěl humanitní bombardování,tak já bych doporučoval aby jemu byla za obelhávání národa roztržena ta jeho prolhaná huba.
  • Hodnocení Havla jako višité!!! Celý Havel,taky jsem si myslel,že je to šašek ale Havel je zločinec když vemu jen Jugoslavii a zas by bombardoval! Taky se mi válka v Libii nelíbí ale nemám právo tvrdit,že se musí chovat podle mě !!!
    Osobně jsem ho měl za komického klauna. Vlastně celý svět ho měl za podivínského šaška. A celý svět se mýlil. Ukázalo se, že to je šílený zločinec," naznačuje své pochybení při analýze libyjského vůdce český exprezident Václav Havel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit