Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • víme a sajmon se z toho zesere vzteky
  • zjisti si, co to slovo znamená čapisrale. Podle tebe je fašista nebo komunista každý, kdo se ti nelíbí, nebo má jiný názor. Už je to docela trapné.
  • Tento zákon je jen chabým pokusem o "cosi" a bude Ústavním soudem zrušen *5*
  • felix.julec
    Profesionálním politikům Babiš nastavil zrcadlo.Nejsou to schopni vydýchat.Kopou si politický hrob./nejsem Babišův volič/.
  • taky jsem žádnou koblihu nedostal, tak ať si ten lakomec nemyslí, že ho budu volit.
  • ANO ani náhodou. Je to fašistická strana v čele s fýrerem směřující k diktatuře.

Zárukou svobody a demokracie je DECENTRALIZACE. a Bureš dělá pravý opak.
  • jestli příští rok Babiš zase napeče málo koblih a na mně zase nezbude, fakt mně naštve a natruc dám hlas Ropákům pardon Topákům. A na Babiše budu další čtyři roky demogratycky nadávat......
  • https://www.novinky.cz/ekonomika/422177-v-madarsku-se-na-vyjimky-nehraje-evidenci-trzeb-tam-zavedli-pro-vsechny.html
  • Nepřejem mu to... bylo právě na čase... *3*
  • děkuji, že ses mě zastal, přesto na tebe kašlu.. žádnou funkci nedostaneš... protože já nekradu, čerpám a na další darmožrouty, jako tebe, ty podlejzavej človíčku, nemám a nedám žádné finanční prostředky... proč? Sám mám málo.
  • No tak že jsi nám to nevysvětlil .A ještě jsi ze sebe udělal b l b a dne *7*
  • volím STOP 09. ANO, tak volím......
  • vidíš, vidíš Babinský.....to máš zato, že ses s náma nedal do paktu a jedeš si na vlastní triko. 25 let tady s bratrstvem modré straky a církevních prostitucí úspěšně loupíme. Rozkradli jsme státní majetek za tři biliony a zadlužili tu desetimilionovou nevolnickou verbež dalšími dvěma biliony. A pak přijdeš ty a začneš si hrát na vlastním písečku. Tak ujasni si to, buď budeš krást s náma, nebo půjdeš z kola ven.
  • vanhorne
    "občané to také ocenili "
    Ocenily to slepice ozobavajici jeho koblizky.
  • Podvodníci z ODS a TOP09 závidí panu ministrovi Babišovi úspěchy,které dosáhl svoji
    vytrvalou a houževnatou prací.Nakonec občané to také ocenili a to v průzkumech důvěry
    k politikům,kde pan Babiš přesvědčivě vede,zatímci politici Fiala a alkoholik Kalousek tento průzkum uzavíraji s ostudou.Není se čemu divit,obě tyto ministrany může opravdu volit jenom kavárenskej úbohej povaleč.
  • No protože Bubble Bum je podle Ústavy neodpovědný, tj. nesvéprávný a Ovčák mu dělá opatrovníka.
  • vanhorne
    "ovšem podepsat MUSÍ"
    Nepodepise, neni soudruh reditel firmy Cesko jeho kamarad?
  • ... dorazil hlasující primitiv, který ma hlasování místo sexu, v klidu mohu jít za zábavou :)))
  • ... v blázinci mají na hajzlech počítač pro retardovaného uklízeče, bomba :)))
  • ... trapný dědku, jdi pohladit svou fotku strašidla Reagana a nepleť se do novověku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit