Přejít na výpis diskuzí
Poslanci schválili 'lex Babiš'. Ministrovy firmy nedostanou státní zakázky, ani dotace
29.11.2016 | von
84 příspěvků
-
Co k tomu dodat.Nejde o Babiše ale jde o to,že místo toho aby jednali k prospěchu státu,tak
se předvádí a hlavně aby jeden neukradl víc jak mají oni !?!
To i Regan jak jsem ho neměl rád tak třeba jeho krédo co řekl :
První poviností vlády je chránit lidi ,nikoliv řídit jejich životy !?!!! -
... BIJEC asi ještě nemá umyté hajzly v jejich blázinci :)))
-
... tvé divení se mě nezajímá, moulo :)))
-
... pro svini jako ty nic, nemáš na to, blbe, už neotravuj, troska jako ty mě nezajímá :)))
-
... na to nemáš :)))
-
Pod jakejma nickama je teď tady teplouš Semjon Gayínek???
Jo aha, už to vidím, nic novýho!!!
PCHE !!! -
Proč on? Vysvětli?
-
A co teprve křivácký Bubble Bum, ten leží v posteli, na hlavě mokrý hadr a Ovčák mu vaří kafe. *1* *1* *1*
-
No závistivý Kalousek je už asi notně našrot. *1* *1* *1*
-
bez argumentace... co tam máš dalšího chlapečku
-
Copak na buben, horší když nás BubbleBum táhne do rusko-čínské ppdele.
-
Nic neroste do nebes...
-
je fakt, že Antonu Hrabišovi se nikdo nevyrovná... on si ty svoje čerpání zákonem prosadí... všici kradnú, len o čerpá...
-
já se ti divím, pokud nejseš babiš nebo jeho agent
-
... Kalouska strčí kdykoli do kapsy a na rozdíl od něj není alkoholik :)))
-
hmm má retoriku kalouska.a ten už nám svou politiku stát na buben předvedl
-
... to ty jsi novodobý neandertálský předchůdce dnešních vzdělaných lidí, vidláku :)))
-
... nečílí se, primitive, je mu úplně jedno, kolik hlupáků mu závidí úspěch, o tobě nemluvě :)))
-
... s póvlem nediskutuji, ve Sněmovně je mnohem víc primitivů, než jsem se obával :)))
-
Základem svobody a demokracie je DĚLBA MOCI. A Bureš jedná proti tomuto principu. Proto se tak čílí. Teď se ukáže, jestli je Zeman nezávislá a soudná osoba nebo přijme úplatek od Bureše a zákon nepodepíše. On ho ovšem podepsat MUSÍ, protože je neodpovědný, tj. nesvéprávný a tak musí činit co rozhodnou jiní.