Přejít na výpis diskuzí
Poslanecké panoptikum aneb cesta do Nytra hlupákovy duše
15.7.2016 | Tomáš Chalupa
104 příspěvků
-
... hydra Nytra skončila :)))
-
... jsi bezmocná nula, nauč se už psát, pitomče :)))
-
... jedině od tvých, primitive :)))
-
Já už vím, prst ti smrdí od chcanek, neníž-li pravda.
-
... jsi dokonalá troska, s noblesou jsem si tě omotal kolem prstu, teď mi ale smrdí :)))
-
... debílkovi jako ty nebudu vysvětlovat, že není každý primitiv jako ty nebo zlej trollík :)))
-
No, kdyby byla na tvé Simone, tak potěš pánbůh..hi..hi
-
Nelez mě pořád do prdelee, hňupe.
-
*15*
-
čest práci zlej trolle, kdy jsi naposledy spal ? *15*
-
... nevnucuj se bezmozku, nikdo tě stejně nečte, pitomečku Simone :)))
-
„odlehčili“ Izraeli i Pravoslaví.
Po listopadu se všudypřítomná, husitsky loupeživě založená, „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští "disidentští" hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, se kterou si následně vytřeli řiť a založili SPOZ a Lánské pučisty; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické rusofilské sv-ně založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, estébácké burešovské oligarchy a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní partaje.
Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem nádoru KSČ, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce politického padělku a zmetku - jepičí a neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby -
Redaktor jenž rozumí všemu,kdo nesouhlasi je za blbce.
-
I její "inteligence" je na stejné úrovni jako Ovarova.
-
Ty jsi ten homosexuální horník, že? Pak se tvým blábolům nedivým.
Patrně jsi studoval na horníka v CCCP. -
Takže jsi homosexuální horník, že? No, každej jsme nějakej...
-
Nebo spíš dcera.
-
Na to máte vy homosexuálové právo, mít svoje heslo. Já osobně proti vám nic nemám.
-
Není to Zemanova sestra? Podoba tam je.
-
Drive jsme meli heslo - Ja jsem hornik, kdo je vic ?. Nyni mame heslo - Ja jsem homosexual, kdo je vic ?