Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nápadné, jak ten ožrala z hradu v poslední době schází. Už mu ani nestačí opírat se o hůl, musí také někdo vést za ruku. Pohublý v obličeji, vyhaslý pohled. A proto jeho poskoci stále zdůrazňují jak je v "dobré kondici". A ty pomatené kecy. Nepřeji mu nic zlého, ale měl by raději odejít na odpočinek.
    • Pan Zeman má na to roky,kdežto ty jsi se už jako scvrklej šourek na krku narodil nějaké kuvě co tě porodila na wc.
    • Ty jdi do prdelllle a my už si při volbách poradíme.
      https://www.denik.cz/z_domova/prezidentem-by-se-stal-zeman-volilo-by-jej-41-5-procenta-druhy-by-byl-drahos-20171119.html
  • Huhňovo letiště,zablitá lavečka,zaplivaná ulička,vše hodno humanitárního bombarďáka.
    • Taky názor, ale co zbude po manovi ,asi ani ta zblitá štokrdle *1*
      • Po chrchlovi se ten smrad z hradu větrá dodnes,ale už bude zase dýchatelno.
        Bude líp : - )
  • Je otázkou, jestli to ožralé strašidlo co se potácí na hradě bude ze zdravotních důvodů vůbec schopné pokračovat ve funkci. To neustálé zdůrazňování, jak je na tom zdravotně výtečně je důkazem, že je tomu právě naopak. Takže je možné, že tupé ovce si ho zvolí, ale nebude schopen ze zdravotních důvodů převzít funkci a skončí na uzavřeném psychiatrickém oddělení.
    • a právě z toho oddělení nám tady píšeš tato velká slova. Už jsi byl dnes na velkou, že?Moc pěkně tady prskáš kraviny. Tak napiš ty mudrlante, koho bys tam na hradě chtěl ty? Zlostně prskat umí každá páchnoucí lopata v kárované košili, gumákách a čepici zmijovce. Je k popukání jak ty vidlák píšeš o ovcích.
      • Soudruhu nestyd se za sebe a piš pod stále stejným jménem.Prostě se pouč že spokojenost člověka není o okolí ,ale vychází z něho ,proto nikdy bureš a jeho příznivci nebudou spokojený a na hradě může bejt ožrala však se konce druhého období nedožije,tak to je vidět v pohaslejch očiskách toho sprostýho estébakamana i když je naředěnej chlastem.Škoda že se neví zda bude ještě na poslední soud alespoň jiskra vědomí nebo půjde do protialkoholní stanice na věčnost *1*jako dementní vypitec .
  • Je neuvěřitelné, že se najde tolik primitivů, kteří nepodporují našeho milého Pana Prezidenta Miloše Zemana!
    • Však zubka ho tu dlouho nenechá a půjde jako kléma sic choroba tajná, ale stejně ho dostane.
  • Prezidentem by se stal Zeman. Volilo by jej 41,5 procenta. Druhý by byl Drahoš
    Současný prezident Miloš Zeman by v prezidentské volbě nyní získal 41,5 procenta hlasů. Bývalého předsedu Akademie věd Jiřího Drahoše by volilo 30,5 procenta lidí a textaře Michala Horáčka 16,5 procenta. Další kandidáti mají výrazný odstup. Na čtvrtém místě je bývalý premiér Mirek Topolánek se čtyřmi procenty.
    Zdroj: https://www.denik.cz/z_domova/prezidentem-by-se-stal-zeman-volilo-by-jej-41-5-procenta-druhy-by-byl-drahos-20171119.html
    • Je neuvěřitelné, že se najde tolik primitivů, kteří podporují toho ožralu, sprosťáka, hulváta a Putinova poskoka, "bývalého" člena KSČ a konfidenta StB.
      • zeMAN jsem rád že se ti to nelíbí *1* *1* *1*
      • Tak jest a že se najde podpora topola to je též k nevíře.
  • Bratrstvo Havlovi pracky je definitivně na hnojišti dějin, národ zmoudřel a havloidi jsou v p*či!
    • Havla jsem nemusel ,ale to jsme netušili co přijde po.Veškrna měl alespon v zahraničí úspěch ale tady ta palice becherovky dělá užitečnýho blba akorát batuškovi z Kremlu.
  • Koho už dnes zajímá období socialismu,jsme o třicet let dál.Je potřeba se dívat dopředu a hlídat stávající politiky,komunisti byli proti těm stávajícím břídilové.Pokud budeme volit i nadále strany jako ODS,ČSSD,PIRÁTY a pod.vůbec nic se nezlepší,stačí jim jen soustředěně naslouchat.Strana která nehledá východiska a zaujme okamžitě předem deklarovanou pozici v opozici je jen zadarmo drahá,jejíž hlasy samozřejmě zaplatí tvrdě pracující.Dále platy,vozový park pro vyvolené etc-c-c-.To je ta demokratická spravedlnost.Je z toho na blití.Tito lidé byli občany zvoleni a také by měli mít občané možnost kohokoliv z nich za určitých přijatelných podmínek odvolat.
    • To mě je na blití že nám chce vládnout stbák kriminálník komunista ze Slovenska s podporou komunistů.Ne že by ostatní strany na tom neměli podíl ale ta slovenská swina se inspiruje v monarchií alá Saudská Arábie a lidi mu to žerou.
      • to zas z tebe vypadlo moudro. Není ti po chuti taková situace. Co? Ale nedá se nic dělat zavedené loupežníky je třeba vyfičet. A ty chátra z ulice tady můžeš tak maximálně jen zlostně prskat. A tak už to zůstane.
        • Kdepa soudruhu dojde i na tebe ,čti dějepis ať nedopadneš jako soudruh Slánský,bureš je a bude fašistokomunista a swina na entou a ty stará vlez do erdele na tom nic nezměníš a nezapomen panská láska po zajíci skáče *1* *1* *1* On ten súdruh z ano je taky loupežník a nejvíc nenažranej a prachy už mu nestačej tak to je a bude.Chátra ta přežije i duo nenažrance alkoholu i moci *1* *1* *1* Pravda tahle situace mi neni po chuti ale vždycky je víc blbejch a to je slabost tý demokracie kterou tak opovrhujete.
          • moc krásně se to čte. A nejkrásnější na tom je ta tvoje bezmoc. Bezmoc obyčejné zlostné prskající lopaty s tím vším něco dělat. Můžeš nadávat na budoucího ministerského předsedu kolik chceš.To už je úděl lopat z ulice.Holý zadek a huba plná blbých řečí.
            • Jojo i lopatu musíš umět držet a ještě s ní dělat ,ale to je nad tvé síly,jinak ani kopáčem nepohrdám, ale troskama co žerou asociaci nenažraných oberymrdů jo i kdyby to byl ředitel zeměkoule kobliho *1* Ministerský předseda - tady se bude něco měnit?Ty holt si trouba co ani neví co kváká *1* Že by už bylo připravené království nenažrance řepky olejnaté nultého ,zatím je to jenom žlutý baron tak ať nám nezrudne nebo nezhnědne či oboje.
  • Taky je vidět jak jsou lidé falešní.
    Jak jsem jmenoval ta pohádka o Třech veteránech. Jak to tam bylo? Takhle se mává a takhle se bije. Český lid není špatný, ale falešný jako pětka. Lidé na prvního máje plné ulice s mávátky, Jakeš a jeho zeť Štěpán kynou pravicí a přitom jsou levičáci. Za pár měsíců místo mávátek demonstrace a Jakeš, Lenárt s obušky.
    Dav je vratký jak to známe ze starého Říma, jednou se odkloní do prava a hned zase do leva a tak to jde stále pořád kolem do kola. Kyvadlo dlouho nezůstává vprostřed.
  • Rok 1989. V každé rodině jeden Komunista, Pionýr a Svazák. Zlatá mládež komunistů byla v drtivé většině na Vysokých školách Obraz samotných docentů a profesorů pochodující Prahou či Brnem nemá ten správný emočně politický obraz. Děti musí být vždy tam, kde je to třeba a studenti pro svou naivitu se vždy elitám hodí, nejvíce děti nomenklaturních kádrů. Poté je s klidem odhodí na vedlejší kolej i se zásluhou. Tady máte pomníček a jednou za rok sem napochodujte a ukažte se, ve svém intelektuálním povýšení! Je tu tryzna show a proto zapalujte svíčky a oslavujte skupinovou hloupost!
    • No jo.
      Lépe jsi to nemohl vystihnout.
  • On žádný politik není a nebyl čistý vč. Havla jako mýtus spravedlnosti. Že by jen Klaus, Kalousek nebo ten nicota Fiala vezoucí se na jménu Klause ml.? V uvozovkách "demokratické strany" zde také zanechaly haluz. Tak nyní v demokratických volbách dostal hlas někdo jiný vč. pirátů a SPD. Respektujme výsledky voleb a voliče nepovažujme za stádo nesvéprávných jedinců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit