Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby se slavil ten první a správný 17.listopad bylo by to fajn. Bohužel zmanipulovaný studenti a dobroseři si jdou jen vyřvat plíce na plácky. *9*
  • V roce 1989 jsme si z jedné průměrné výplaty mohli koupit 1 565 kg brambor, nyní pouze 1 097 kilo. Před sametovou revolucí si mohli z výplaty koupit 342 vstupenek do kina, nyní jen 163. atd. 28 let 28dlouhých let a porát máme platy oproti němcům jak chudý příbuzný a řekněte dělníkovi ze škodovky že pracuje méně a hůře než německý dělník ve VW a proto si zaslouží 4x menší výplatu....
    *11* *12* *16*
    • takové směšné starosti my na Čapím hnízdě nemáme. Můžeme si koupit co chceme a peníze vůbec nepočítáme, máme jich všude plno a stále v pohodě čerpáme další a další. *15* *1* *3*
      • Tak jasněže komouši STBáci a podobná svoloč se má jak prassata v žitě tedy jak v čapíčapíčapíčapíča v hnízdě *3* *3*
        • někde je peněz dost a dost a vy dva obyčejná chátra tady jen skučíte a nadáváte. A tak už to zůstane. Pravidlem je - že největší křikloun má zpravidla holý zadek. Protože pro samé vykřikování a bědování není čas na práci. Lumpenproletariát se utápí v nadávkách místo aby zrychli tempo u pásu......Tak zas pěkně zanadávejte. pěkně se to čte. Je alespoň z koho si utahovat!
          • https://www.novinky.cz/veda-skoly/455183-vyssi-platy-jsou-leckde-jen-na-papire-skoly-berou-ucitelum-osobni-ohodnoceni-tvrdi-sdruzeni.html
  • Celej den budu v lese a s rodinou. Každému co musí dnes do práce, méně Jeglovců do uší.A vy co budete u bedny nekažte si volno Kalouskama a podobnou sebrankou.
  • mediální a agitační úderky jedou na plné obrátky, aby oslavovaly "vítězný únor 48" pardon dementkratický listopad 89. Změnilo se pouze to, že dříve agitátoři propagovali stranu komunistickou s tichou podporou strany lidové na nástěnkách a v televizi. Dnes agitátoři propagují desetkrát více stran, televize nám zůstala, nástěnky vystřídal internet, OVŠEM ŽVÁSTY ZŮSTALY STEJNÉ. Po stranické (nebo stranických) liniích v jednotném nerozborném šiku s bratry v NATO vstříc světlým zítřkům stranokracie na obranu míru. Humanitární bombardéry už jsou na vzletové dráze. Nepřátelům dementokracie svobodně zakroutíme krkem..... *6*

    NO TAK VIDÍM, ŽE SE ZA 28 LET NIC MOC NEZMĚNILO.....
  • Jediné pozitivum toho dne je že je volno.
  • Všichni tu blbnou s oslavou "nezne revoluce" a kladou svíčky k obětem, které žádné nebyly, ale na ono skutečné výročí 17. listopadu 1939 a vraždu Jana Opletala nikdo ani nehlesne. PROČ???
    • Protože Opletala zavraždili Němci, naši bratři ve zbrani proti Rusku. A Rusové, ti barbaři, si dovolili naší vlast vyrvat z lůna Třetí říše, ačkoli 200 000 Pražanů přísahalo věrnost Třetí říši.

      "Václavák" provolával "Vůdci zdar!", slávu Říši, její branné moci a státnímu presidentovi. Náměstí zmlklo s prvními tóny národní hymny "Kde domov můj", kterou zahrála hudba vládního vojska a zpíval smíšený sbor Národního divadla. Davy zpívaly také a při tom zdravily zdviženou paží. Poté byla opět provolávána sláva a hlasatel oznámil, že manifestace končí. Lidé počkali do odjezdu dr. Háchy a poté se rozešli.

      https://youtu.be/r8WrgFBhrjg

      Stateční a hrdí Pražané včetně pražské kavárny vždy bojovali a demonstrovali za správnou věc a tak činí i dnes 17 listopadu 2017.
      • Jo - to už naši staří dědové ve starým Rakousku dávno říkali že "Ta Praha nás přijde hezky draho. Ta vyžírá národ daleko víc než Vídeň"....
  • Události 17. listopadu jsou běžně užívány jako nástroj diskreditace a skandalizace politických odpůrců, kteří by mohli ohrozit mocenské či majetkové ambice privilegovaných. Publikování nejrůznějších seznamů, které odsoudila i Rada Evropy jako porušování lidských práv, a mediální pronásledování se stalo samozřejmou součástí současné politiky. Základní zdůvodnění pro výjimky z právního řádu i pro existenci speciálních vyšetřovacích institucí pak dodává zpolitizované dějepisectví.
  • hned po svržení komunistů se dopředu rvalo Občanské forum. Banda iniciativních všehoschopných lidumilů, která parádně zmanipulovala lidi. A ten z Hradu hned přikázal zavřít všechny továrny na tanky! To bylo v zahraničí radosti. Ale na Hradčanovi seděl pan nejchytřejší. Nyní se mu nedá přijít na jméno, za všechny jeho kotrmelce. A pohromou je že další opilec Bořek Šípek nechal bleskem a za zády všech přejmenovat normální letiště v Ruzyni na ten paskvil co nosí dosud.
    • S tím letištěm je to otřesný. Znělo to tak krásně, "letiště Praha Ruzyně". Teď se z toho názvu chce člověku zvracet. Měli radši po zrzavém Veškrnovi v Ruzyni pojmenovat věznici. Na druhou stranu, Pražáci můžou být rádi, že někoho nenapadlo přejmenovat Prahu na Havlín, nebo Havlov, popř. Havlov nad Vltavou.
  • Hele blbe Jégle, prdne ti cévka, co je ty blbče "islamibojec"
  • Ekonomicky to ujde. Ovšem, "v průměru" Protože to hlavní - rozdíly v příjmech a majetku jsou katastrofálně rozdílné. A i ona morálka jak lidská, tak právní a ekonomická je pod psa. Jen se to hezky zaobaluje do přívalu slovíček a keců. Proč?
    1. Za totáče byla práva jasná, i když mnohdy nemorální a nelidská. Dnes jsou jak se komu hodí a jak moc může zaplatit.
    2. Za totáče moc peněz nebylo. To je pravda. Ovšem rozdíl mezi platem poslance a dělníka byl max 3 násobek Navíc musel makat či mít alespoň razítko v občance. (Jedinou známou vyjímkou byl Pan Gott - a to mu národ i režim toleroval). A dnes?
    3. Nebyla svoboda cestování na západ pro každého. Dnes není svoboda cestování na východ pro každého. (Alespoň Ukrajina, Rusko). Ani ta morální. A kdo se tam dostane je popliván.
    4. V armádě byl vpodstatě diktát SSSR. Dnes je diktát NATO. Dřív tu byla cvičení a vojska "spřátelených armád" . Dnes tu máme cvičení a vojska "Spřátelených armád NATO". Tak v čem je rozdíl? Z jednoho extrému do druhého. Slova Havla a ostatních revolucionářů - Odsun cizích vojsk z republiky. Tak proč nemůžeme být jako Švýcarsko či Rakousko. Přibližně stejně velké státy tak proč? Cožpak z historie nemáme zkušenost, že se na nás stejně každý vykašle. (Pochopitelně pokud nebudeme kolonií nějaké 3 říše. A i tak budou nejprve bránit sebe).
    5. Morálka politiků byla pod psa. Jen se jednou do roka třepali strachy před všemocným sjezdem strany, (na což mnozí doplatili v r. 1968).
    A dnes "Morálka většiny politiků dtto. Navíc se nemusej třepat strachy o místo, a když tak jednou za 4 roky. A ti hlavouni ze stran už vzhledem k volebnímu zákonu a preferencím už vůbec ne.
    6. Majetek byl v rukou Čechů. A dokonce i ten stranou zabavený byl v listinách veden pod původními majiteli (Proto také mohly být ony "restituce" Kdyby je komouši zkartovali, kde by se braly podklady?) A kolik je dnes majetku národa v českých rukách to nikdo neví. Statistiky jaksi "mlčí" či mlží. On Není zájem....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit